rebellion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια δημιουργησα ενα λογαριασμο e mail windowslive απο το κινητο αλλα οποτε παω να στειλω e mail οπουδηποτε μεσω κινητου (omnia 2 - windows mobile 6.5) μου βγαζει το εξης μηνυμα: " δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το διακομιστη εισερχομενης αλληλογραφιας.Βεβαιωθειτε οτι το ονομα του διακομιστη ειναι σωστο και στη συνεχεια προσπαθειστε ξανα να στειλετε κ να λαβετε αλληλογραφια. " το ιδιο μηνυμα εμφανιζει κ με τους υπολοιπους δυο λογαριασμους e mail που διαθετω οποτε παω να στειλω e mail απο το κινητο μου.οποτε δεν ειναι προβλημα των windowslive η του hotmail. μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι το προβλημα και πως λυνεται?ευχαριστω!
papanastassiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εχω και γω το συγκεκριμένο κινητό και μου εχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα.Ευθύνονται τα 6.5 που δεν είναι καθόλου καλά.Πήγαινε στα ε μαιλ εκει που λέει λογαριασμοί εμαιλ επέλεξε τον λογαριασμό και διαλεξε εισερχόμενα πατα μενού και κάνε λήψη μήπως ξεκολλήσει :huh: :huh: ;) ;) ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.