Προς το περιεχόμενο

τι σεμιναριο για δικτυα να κανω ?

doombringer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοτε γιατι ρε παιδια ολοι ζητανε ccna και msca τουλαχιστον σε ολα τα γνωστα sites αγγελιων ? α και ξεχασα τουλαχιστον 5ετη πειρα σε αυτα ?

Κλασσική πατέντα για να σου πουν μετά "άμα τα είχες και αυτά θα έπαιρνες δυο χιλιάρικα το μήνα, τώρα βολέψου με τα 700!" ;) Άλλωστε, όπως είπε και κάποιος παραπάνω:

Σωστοςςς....πλεον το χαρτι δεν παιζει και μεγαλο ρολο, επειδη εχεισ ενα CCNA Η ΕΝΑ MCSA δεν σημαινει αυτοματως και οτι ξερεις.

Μαθαινεις με τα χρονια πανω στο setup και ειδικοτερα στο troubleshooting

Δημοσ.

ναι οκ αλλα πλεον δεν παιρνουν ατομα με τις βασικες γνωσεις μονο και μετα να τους εκπαιδευσουν...

πρεπει να ξερεις απιστευτα πραγματα και απο διαφορετικους τομεις..κανω λαθος...?

Δημοσ.

ναι οκ αλλα πλεον δεν παιρνουν ατομα με τις βασικες γνωσεις μονο και μετα να τους εκπαιδευσουν...

πρεπει να ξερεις απιστευτα πραγματα και απο διαφορετικους τομεις..κανω λαθος...?

Ναι κανεις λαθος κατα την γνωμη μου.

Εγω γενικα προτιμησα στην δουλεια μου να ξερω εναν τομεα καλα (δικτυα), παρα να ασχοληθω λιγο με δικτυα, λιγο με προγραμματισμο κτλ κτλ.

Διαλεξε εναν τομεα και εξειδικευσου σε αυτον.

Δημοσ.

επειδη βλεπω οτι γινεται ενας πανικος με τον ευρυτερο τομεα "Δικτυα" οταν μου λες alqui να εξειδικευτω σε κατι , τι θα προτεινες για αμεση απορροφηση απο την αγορα εργασιας εν μεσω κρισης ?

πλεον δεν υπαρχει η λογικη ελα στην δουλεια και ας ξερεις τα βασικα και τα υπολοιπα θα τα μαθεις εδω στην δουλεια διπλα σε καποιον admin η να σε στειλει σε σεμιναρια η εταιρια..λαθος ?

Δημοσ.

Είχα κάνει ένα τέστ παλιά όταν ψηνόμουν να στρωθώ στο διάβασμα για να αποκτήσω το CCNA για να εμπλουτίσω το βιογραφίκό μου.

Έστειλα σε πάνω από 10 εταιρίες βιογραφικό οτι είχα πάρει το CCNA...

Ούτε μια δεν ενδιαφέρθηκε...

Τα χαρτιά (στην Ελλάδα) δεν μετράνε (τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα...)

Αν ήσουν εξωτερικό θα σου έλεγα να πας να το πάρεις γιατί αξίζει και πάρα πολύ μάλιστα.

Επίσης αν το θες μόνο για προσωπική σουικανοποίηση και γνώση και πάλι αξίζει να το πάρεις.Αν πας να το δώσεις με το σκεπτικό οτι θα μετρήσει στα θετικά στο βιογραφικό σου μάλον θα απογοητευτείς...

Δημοσ.

Είχα κάνει ένα τέστ παλιά όταν ψηνόμουν να στρωθώ στο διάβασμα για να αποκτήσω το CCNA για να εμπλουτίσω το βιογραφίκό μου.

Έστειλα σε πάνω από 10 εταιρίες βιογραφικό οτι είχα πάρει το CCNA...

Ούτε μια δεν ενδιαφέρθηκε...

Τα χαρτιά (στην Ελλάδα) δεν μετράνε (τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα...)

Αν ήσουν εξωτερικό θα σου έλεγα να πας να το πάρεις γιατί αξίζει και πάρα πολύ μάλιστα.

Επίσης αν το θες μόνο για προσωπική σουικανοποίηση και γνώση και πάλι αξίζει να το πάρεις.Αν πας να το δώσεις με το σκεπτικό οτι θα μετρήσει στα θετικά στο βιογραφικό σου μάλον θα απογοητευτείς...

+1

Δημοσ.

Η δικη μου γνωμη ειναι πως οπως οι πιο πολλοι φιλοι το ανεφεραν τα σεμιναρια και τα χαρτια στην ελλαδα δεν μετραν.

Ομως κανοντας ενα σεμιναριο οπως CCNA καλυτερα σε εξαμινο,τοτε θα σε βοηθησει αν θες για παρτι σου.Φυσικα θα δεις τα δικτυα απο την αρχικη ιδεα μεχρι να configure εναν router cisco και οχι αυτα τα του οτε με κλικ και save.Απαραιτητο φυσικα να εχεις ενα καθηγητη που να το εχει και να ενδιαφερεται.

Δημοσ.

παιδες, το CCNA ΣΚΕΤΟ, χωρις προυπηρεσια δε λεει τιποτα.. τουλαχιστον οχι ΠΙΑ. πριν απο 4-5 χρονια, που ηταν καπως πιο σπανιο να βρεις ατομα με CCNA, κατι αξιζε. πλεον το εχει και η κουτση μαρια..και απο τη στιγμη που υπαρχουν τα pass4sure το παιρνει και καποιος μπιτ ολοτελα ασχετος. θελει hands on σε router + πιστοποιηση. εμενα πλεον μου λενε "εκτος απο το CCNP τι αλλο εχεις κανει;". και το Ρ δηλαδη αρχιζει να θεωρειται λιγο.. γιαυτο θα παω για CCNP security :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...