xenofon23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα σας !!θα ηθελα να παρω μια μητρικη η οποια θα μπορεσει να συνδιαστει με μια καλη καρτα γραφικων και για μελλοντικα παιχνδια οσο πιο φθηνα γινετε! εχω AMD Athlon II X3 445 Triple Core τροφοδοτικο Corsair Netzteil 500 CX - 500 Watt οθονη viewsonic 19αρα μνημες ram σκεφτομουνα αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Gold-Low-Voltage-DDR3-1333-4GB-Kit-PC3-10666-9-9-9-20-OCZ3G1333LV4GK.htm και καρτα γραφικων σκεφτομουνα να παρω αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5670-SVGA-PCI-Express-1GB-DDR5-90-C1CNZ0-L0UAN0BZ.htm εκτος αμα εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε τιμη max 100ευρω. επισης αμα η μητρικη εχει support μεχρι directx10 η συγκεκριμενη καρτα γραφικων με ενσωματομενο directx 11 θα δουλευει σωστα?? η καρτα γραφικων π σκεφτομαι να παρω πρεπει οπωςδηποτε να εχει directx 11 για να παιζει τα παιχνιδια και γενικα τα last released του 2010 games!!μητρικη περιπου στα 50 με 70 ευρω max!Τα games που παιζω ειναι cod7 assasin creed 2 hitman fifa need for speed και για μελλοντικα games με καλα γραφικα!!
cabdik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 κατ'αρχην, καλως ηρθες! το DirectX που θα εχεις, δεν εξαρταται απο τη μητρικη, αλλα απο το λειτουργικο και την καρτα γραφικων. Π.Χ αν βαλεις ΧΡ, δεν μπορεις να εχεις ουτε dx10, ουτε 11! αυτα ειναι χαρακτηριστικα των vista kai 7 αντιστοιχα! και μετα ερχεται η καρτα γραφικων που θα βαλεις! μονο η σειρες 5*** + 6*** της ΑΤΙ, και αντιστοιχα η νεοφερμενη σειρα GT*5** της NVIDIA υποστηριζουν -και- DX11. ολες οι παλιοτερες υποστηριζουν μεχρι DX10. τωρα, παμε στα παιχνιδια. ολα τα παιχνιδια θα μπορεις να τα παιζεις, ειτε σε DX9, ειτε σε DX10, ειτε σε DX11(αυτα τα λιγα που υπαρχουν)! απο κει και περα, πρεπει και το παιχνιδι να υποστηριζει DX11..!! δεν παιζει οποιοδηποτε παιχνιδι σε DX11...! στο λεω, μην τυχον κι εχεις αυτη τη ψευδαισθηση!! παμε τωρα στις προτασεις. αυστηρα στο οριο που εθεσες, θα προτεινα αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15777&cat=3 επισης θα κοιτουσα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21371&cat=3 και http://www.skroutz.gr/s/278427/Asrock-870-Extreme3.html
xenofon23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη αμα παρω την last που προτεινες με συνδιασμο την Asus 5670 SVGA (PCI-Express, DDR5, 1GB) θα ειμαι κομπλε και με αυτην την οθονη π βρισκομαι εκτοσ αμα αλλαξω σε λιγο καιρο σε 21 η 22` σε αναλυση 1600 η 1900 θα χρειαστω κατι καλυτερο σε καρτα γραφικων?? επισης μια ακομη ερωτηση το fsb στο ενα ειναι 2600 ενω στο last 5.2 ποια η διαφορα τους και πιο το καλυτερο σε σχεση με τον επεξεργαστη π εχω!!!
xenofon23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ακομη εχω εναν φιλο με intel q6600 2.4ghz και σκεφτοταν να παει στην amd σαν τον δικο μ ςωστε μετα απο λιγο καιρο να προσθεσει εναν phenom IIx4.αξιζει να κανει κατι τετοιο η να παει σε ι3 ι5 η οτιδηποτε intel!! ακομη καποιος να εξηγησει το fsb και αν πρεπει να ειναι μεγαλο σε αριθμο και να προτεινει μια καλη μητρικη για τον q6600 με ddr3 μνημες scket 775 για να συνδιαστει με μια καλη καρτα γραφικων παλι να προτεινετε καρτα γραφικων! καyι τελευταιο εχω ακουσει και διαβασει οτι πολλοι λενε οτι amd παει με ati καρτες γραφικων ενω intel με nvidia gforce and new gts gtx!! ισχυει κατι τετοιο η απλα μυθος. περιμενω προτασεις και συμβουλες!! αυτη την μητρικη σκεφτοταν να παρει ο φιλσ μου http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-Maximus-Extreme-S775-Ddr3-X38-90-MBB7Q0-G0EAY00Z.htm
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κάτσε γιατί τα μπέρδεψες.. Ο φίλος σου έχει μόνο τον Q6600;
xenofon23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 τον q6600 εχει στον υπολογιστη του και θελει να γυρισει σε amd athlon or phenom και σκεφτηκε να κανει αυτο π εγραψα στο πανω Post να παρει ιδια cpu με μενα και μια μητρικη και μετα οταν μπορεσει βαζει phenom!! κ ρωταω αμα ειναι καλο να το κανει η καλυτερο να βαλει εναν i3 or i5 βαζοντας μια αλλη μητρικη με το αντιστοιχο socket!και αν μπορειτε να απαντησεις στην ερωτηση στο πανω Post θα ειμουν υποχρεος!
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι με τον Q6600. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να φύγει από αυτόν για να πάει σε κάτι ισάξιο με το οποίο δε θα δει διαφορές.
xenofon23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 γιατι σκεφτοταν μετα απο λιγο καιρο να παει σε phenom x4 995 ο οποιος ειναι καλυτερος φυσικα!! αυτην ηταν η σκεψη του! γινεται να απαντησει καποιος στα παρακατς ερωτηματα π εθεσα στα post μου να μ λυσει τις αποριες!! για τον q6600 τ ειναι καλυτερο να τον κρατησει και μετα απο λιγο καιρο να παει σε τπτ i3 or i5?ειναι καλυτερη επιλογη καποιοσ να γυρισει απο intel σε amd athlon II σε σχεση gaming γιατι ακουω σχολια για amd καλυτερα απο intel σε θεμα gaming!! επισης phanispal μια καλη μητρικη socket 775 για q6600 και μια καλη για amd athlon IIx3 450 με ddr3 μνημες φυσικα για gaming σε συνδυασμο με μια καλη καρτα γραφικων(παλι να προτεινεις) μεχρι 180 ευρω και τα 2(μνημη και καρτα μαζι)!
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ο φίλος σου αν θέλει να φύγει από τον Q6600, να περιμένει τους Sansy Bridge για να πει ότι θα κάνει μια σχετικά σοβαρή αναβάθμιση. Σε διαφορετική περίπτωση, απλά θα πετάξει τα χρήματά του. Ένα σύστημα δεν το κρίνει ποτέ ένα part από μόνο του. Μητρική για Q6600 δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο χρειάζεσαι. Αν θες οπωσδήποτε πάντως, κοίτα για κάτι μεταχειρισμένο, δεν αξίζει να δώσεις όσα απαιτούνται για καλή καινούρια στο 775.
xenofon23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εγω συγκεκριμενα θελω για τον amd athlon για τον φιλο μ ρωτουσα για τον q6600 γιατι σκεφτοταν αν δν παει για amd μερια να παρει μια νεα μητρικη διοτι η παλια του τα εχει παιξει και να προσθεσει μια καρτα γραφικων καλη!! για αυτο ειπα να προτεινετε μια καρτα καλη γραφικων για μενα και μια μητρικη και μια μητρικη για τον q6600!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.