sycom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους.. Η αδερφη μου εχει ενα Vaio VGN-FW51JF και της εβγαλε το εξης προβλημα: Το ανοιξε απο hybernated mode και σερφαρε για 10λεπτα οταν αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη και να εμφανιζεται μια αποχρωση του μπλε. Εκανε restart και ενω φορτωνε τα windows και ηταν μαυρη η οθονη της εμφανισε μια καθετη κοκκινη γραμμη στη μεση της οθονης. Οταν μπηκε κανονικα μεσα στα windows, υπηρχε μονιμα αυτη η αποχρωση του μπλε και με πηρε τηλ να ρωτησει. Της ειπα κ κοιταξε το control panel της ΑΤΙ, εκανε reactivate ATI color controls, πειραξε το gamma με βαση το μπλε αλλα το μονο που εγινε ειναι να τρεμοπαιζει μεταξυ κανονικης αποχρωσης και μπλε. Το laptop εχει την 4570 πανω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν οι drivers ειναι updated. Συμφωνα με το site της σονυ εχει τους σωστους. Δυστυχως δν γνωριζει πολλα απο pc και δν ειμαι κ εγω κοντα για να παω να βοηθησω οποτε η επικοινωνια ειναι μονο τηλεφωνικα. Επισης δν υπαρχει δευτερη οθονη για να τεσταρει αν φταιει η οθονη του vaio ή οχι. Οποιος μπορει ας βοηθησει..
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους.. Η αδερφη μου εχει ενα Vaio VGN-FW51JF και της εβγαλε το εξης προβλημα: Το ανοιξε απο hybernated mode και σερφαρε για 10λεπτα οταν αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη και να εμφανιζεται μια αποχρωση του μπλε. Εκανε restart και ενω φορτωνε τα windows και ηταν μαυρη η οθονη της εμφανισε μια καθετη κοκκινη γραμμη στη μεση της οθονης. Οταν μπηκε κανονικα μεσα στα windows, υπηρχε μονιμα αυτη η αποχρωση του μπλε και με πηρε τηλ να ρωτησει. Της ειπα κ κοιταξε το control panel της ΑΤΙ, εκανε reactivate ATI color controls, πειραξε το gamma με βαση το μπλε αλλα το μονο που εγινε ειναι να τρεμοπαιζει μεταξυ κανονικης αποχρωσης και μπλε. Το laptop εχει την 4570 πανω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν οι drivers ειναι updated. Συμφωνα με το site της σονυ εχει τους σωστους. Δυστυχως δν γνωριζει πολλα απο pc και δν ειμαι κ εγω κοντα για να παω να βοηθησω οποτε η επικοινωνια ειναι μονο τηλεφωνικα. Επισης δν υπαρχει δευτερη οθονη για να τεσταρει αν φταιει η οθονη του vaio ή οχι. Οποιος μπορει ας βοηθησει.. Κάρτα γραφικών(κατα 99%)
sycom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καρτα γραφικων ειναι κατα πασα πιθανοτητα. Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω για να το εξακριβωσω σιγουρα πριν επικοινωνησω με τη sony? Αν δν ειναι η καρτα γραφικων τι αλλο μπορει να φταιει?
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καρτα γραφικων ειναι κατα πασα πιθανοτητα. Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω για να το εξακριβωσω σιγουρα πριν επικοινωνησω με τη sony? Αν δν ειναι η καρτα γραφικων τι αλλο μπορει να φταιει? Συνδέεις το laptop με μία εξωτερική οθόνη και βλέπεις αν έχει την ιδια συμπεριφορά.. Αν έχει πας για καινουργιο λαπτοπ(αν δεν είναι σε εγγύηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.