therock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πως μπορω να ρυθμισω ενα λειτουργικο ωστε απο την εγκατασταση του να ορισω ακριβως τι θελω και τι δεν θελω να εγκαταστησει. Ωστε να μην εγκαθιστουνται ασκοπα υπηρεσιες και λειτυοργιες που δεν χρειαζομαι. Σαν κατι custom tiny installation, Που σημιουργουν ορισμενοι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μας ειπες ποια windows θελεις να τροποποιησεις.
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μιας και ήμαστε στην κατηγορία windows nLite για xp vLite για vista/win7
therock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Α ναι σορρυ. Τα win 7 64bit. Παιζει ρολο και η εκδοση? Premium/Ultimate κτλ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μια και μιλας για 7,το vlite υποτιθεται πως εχεις μερικη υποστηριξη για τα 7. Σε περιπτωση που δεν μεινεις ικανοποιημενος, δοκιμασε και το 7Customizer.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει καποιος ελληνικος οδηγος βημα βγμα για το vLite στα ελληνικα ρε παιδια ???
therock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα εμπειρικα οποιος το εχει δοκιμασει μπορει να προτεινει τι να αφαιρεσουμε και τι να κρατησουμε? Απο γλωσσες πχ, αν τις κανω ολες strip και αφησω μονα αγγλικα-εληνικα θα ειμαι κομπλε ετσι? Θα γλιτωσω καθολου χωρο? Τι αλλο βγαζουμε?
therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Για πειτε ρε παιδια, πως προτεινετε να μειωσουμε την εγκατασταση σε 7 με 10 το πολυ γιγαμπαιτ, για να μην μας καψει ολο το σκληρο ενωω συναμα τα σημαντικα διατηρηθουν? Και τις 2 φορες που εχω εγκαταστησει τα 7 μου εκαψαν περισσοτερα απο 20 γιγα. Δεν ειναι σωστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.