Eversor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Φέτος κάνει την πορεία - έκπληξη. Στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις δείχνει δεμένη ομάδα. Στην Αγγλία, λέει να μπει στην πρώτη 5αδα για τα καλά. Η γνώμη σας για την ομάδα αυτή; Προσωπικά είμαι Τότεναμ πολλά χρόνια, και βλέπω ότι είναι ανερχόμενη δύναμη για να πρωταγωνιστήσει σε Αγγλία και Ευρώπη. Τo τελευταίo αποτέλεσμα της στην Premier League: Μπέρμιγχαμ - Τότεναμ 1-1
4saken Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Την ειδα live στο εκτος με την Φουλαμ στις 16 Οκτωβρη...Δεμενη και γρηγορη ομαδα που εχει και αστρο μια και ολα της πανε καλα...Αν προτιμω Αρσεναλ θελω να χει καλη χρονια η Τοτεναμ.Ρεντναπ rulz!
Eversor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Και τώρα έρχεται η κλήρωση για τους 8 του Champion's League
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εμένα μου άρεσε καιρό τώρα η Tottenham. Πιστεύω ότι ήταν επόμενο κάποια στιγμή η ομάδα αυτή να κάνει καλή χρονιά, με τους παίχτες που έχει. Είναι πολύ καλό σύνολο.
Eversor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Είμαι Τότεναμ εδώ και αρκετά χρόνια, για την ακρίβεια έγινα από τον πατέρα μου. Ήμουν από τους τυχερούς που βρέθηκε Λονδίνο για να παρακολουθήσει παιχνίδι της το 2004, κόντρα στη Μπόλτον. Απίστευτη έδρα (καμία σχέση με τους βανδαλισμούς της Ελλάδας) και εννοείτε γεμάτο το στάδιο. Έχει δεμένο σύνολο, και πολύ καλό προπονητή. Το καλό με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι η πορεία της δείχνει πως δεν έχει ανοδική πορεία "πυροτέχνημα" αλλά έχει σταθερό παράγοντα.
kanesaxo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Mπράβο στο μπειλ... 4.5 χρόνια υπέγραψε με μια "μικρή" ομάδα, τη στιγμή που ολες οι μεγάλες ομαδες θα τον ήθελαν και σίγουρα θα διέθεταν πάμπολλα εκατομμύρια. Ωραίος ο μικρός,δε πήραν τα μυαλά του αέρα.
labman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το α και το ω που εχει ειναι η γρηγοραδα.με την ρεαλ δεν εχει τυχη
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 αμυντικα προβληματα ενοψει Real... http://www.sport-fm.gr/article/467519
Eversor Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παρόλο την ήττα από την Ρεάλ στα πλαίσια του παιχνιδιού για το Champions League, η πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή για την φετινή χρονιά. Με τον βασικό κορμό και με λίγες προσθέσεις στο δυναμικό της, μπορεί να εξελιχθεί σε υπολογίσιμη δύναμη για το μέλλον τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
censOred Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Από τον εκτός αγώνα με την Μίλαν που νίκησε και μετά λες και φοβάται να παίξει αυτή η ομαδάρα.Καλά στον αγώνα με την Ρεαλ έφαγε την κόκκινη γρήγορα αλλά αυριο θέλει να δείξει το καλό της πρόσωπο.Ας αποκλειστεί αλλά ας παίξει και μπαλίτσα.
Eversor Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Λογικά θα πρέπει να είναι πιο κινητική, μιας και παίζει και στην έδρα της. Θα δούμε την Τρίτη που μας έρχεται.
Eversor Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κορυφαίος παίκτης για την σεζόν που πέρασε στην Αγγλία ανακηρύχθηκε ο Bale της Tottenham για τις εμφανίσεις του τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και για τις ευρωπαϊκές δραστηριότητες του συλλόγου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα