phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 OK αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δοκίμασε και με το HWMonitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια πηγα σημερα στο πλαισιο και αγορασα αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm Πως σας φαινεται... Ειπα να παρω αυτην με 20€ παραπανω για να την εχω και σε μελλοντικους επεξεργαστες και να μην αλλαζω συνεχεια. Οποιος την γνωριζει και την εχει ας πει την γνωμη του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια πηγα σημερα στο πλαισιο και αγορασα αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm Πως σας φαινεται... Ειπα να παρω αυτην με 20€ παραπανω για να την εχω και σε μελλοντικους επεξεργαστες και να μην αλλαζω συνεχεια. Οποιος την γνωριζει και την εχει ας πει την γνωμη του! Γύρνα την πίσω.. σε αυτά τα χρήματα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Mega-Shadow-CPU-Cooler.htm Και πάλι είναι overkill ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 AMD athlon λεμε εδω... Αυτη ειναι για Ιντελ. Αξιζει η δεν αξιζει η συγκεκριμενη? Απο αποδοσεις θα ειμαι καλυμενος? Αυτο με εννδιαφερει οχι αν ειμαι παραπανω απο αυτο που πρεπεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 AMD athlon λεμε εδω... Αυτη ειναι για Ιντελ. Αξιζει η δεν αξιζει η συγκεκριμενη? Απο αποδοσεις θα ειμαι καλυμενος? Αυτο με εννδιαφερει οχι αν ειμαι παραπανω απο αυτο που πρεπεο Νόμιζα ότι είχε brackets Είναι πολλά τα χρήματα για την απόδοση της... τώρα αν σ'αρέσει κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 (...πω πω ~70 για την V8! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Την εβαλα και σε full load στα 3.4Ghz που τον εχω δεν περασε τους 23 βαθμους :/. Καλο δεν ειναι? Το τεστ το εκανα με ΟCCT. Eνω με την στοκ με οcct παλι ημουν 65C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλό είναι, αλλά ούτε κι αυτή η ένδειξη είναι πραγματική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Mε Hwmonitor το ειδα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν αμφιβάλω, απλά δε γίνεται να ισχύουν οι 23°C, εκτός κι αν στο χώρο έχεις υπό του μηδενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.