Maldino Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ανοιγω αυτο το θεμα για να δω αν εχετε κατι να μου προτεινετε για μια ψυκτρα που θελω να παρω για το μηχανημα μου. Ο επεξεργαστης ειναι ο AMD athlon X2 250 & case CM 690 II Advance λογικα υπαρχει χωρος για κατι μεγαλο... Σκοπευω να δωσω μεχρι 50€ αλλα αν αξιζει κατι για παραπανω κομματια να γινει θα δουμε . Δεν το θελω για κανα τρελο o/c αλλα στα να τον παω 3.6 για αρχη με auto o/c ¨/ μεχρι να μαθω εντελως και να παω σε κατι πιο προχωρημενο. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μωρέ κλόκαρέ τον, αλλά έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο να το κάνεις; Από θόρυβο πώς πάει; Σ' ενοχλεί η stock καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν όντως προχωρήσεις σε αγορά θα σου πρότεινα την 212 plus απο την cm ... Είμαι ένα μισή χρόνο με την πάστα που έδινε η cm se push and pull με 2*1300άριδες .. και δες temps με ανοιχτό το κουτί *c2d κλοκαρισμένος απο τα 1.8 στα 3 Του βάζεις και 2 fan με leds επάνω και είσαι και πολύ ωραίος με 30κάτι ευρώ http://img403.imageshack.us/img403/2827/dsc02680x.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 :| τοσο χαμηλες θερμοκρασιες? Κανα λινκ παιζει? Phanispal θα τον κλοκαρω αλλα νομιζω ξερεις τι επαθα τις προαλλες Δεν εχω καποιο λογι να τον κλοκαρω αλλα θελω να πειραματιζομαι. Απο θορυβο δεν εχω κανενα παραπονο ενα ελαχιστος ηχος αν κατσεις και βαλει το μυαλο τιποτα παραπανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Είναι και τόσο επειδή δεν έχω πάνω τώρα την 4890 που έκαιγε σαν διάολος και επηρέαζε το κουτί και επειδή το κουτί είναι ανοιχτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγω εχω την 4850 για καρτα και εκει νομιζω θα αλλαξω ψυκτρα 50 βαθμοι idle δεν ειναι πολλοι? Kαι να αλλαξω ταχυτητα βουιζει ολο μετα... Παντως για ψυκτρα επεξεργαστη θα προτιμουσα κατι πιο μεγαλο ετσι για να το εχω και για μελλοντικη χρηση αν αλλαξω επεξεργαστη κλπ. η δεν αξιζει κατι πιο μεγαλο? Μολις ειδα ενα βιντεο για την ψυκτρα που ανεφερες και ειναι βιδωτη?? Στην mo/bo μου MSi 785GM -E51 θα κανει? Γιατι νομιζω οτι ειναι αλλος τυπος κλειδωματος :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγω εχω την 4850 για καρτα και εκει νομιζω θα αλλαξω ψυκτρα 50 βαθμοι idle δεν ειναι πολλοι? Kαι να αλλαξω ταχυτητα βουιζει ολο μετα... Παντως για ψυκτρα επεξεργαστη θα προτιμουσα κατι πιο μεγαλο ετσι για να το εχω και για μελλοντικη χρηση αν αλλαξω επεξεργαστη κλπ. η δεν αξιζει κατι πιο μεγαλο? Μολις ειδα ενα βιντεο για την ψυκτρα που ανεφερες και ειναι βιδωτη?? Στην mo/bo μου MSi 785GM -E51 θα κανει? Γιατι νομιζω οτι ειναι αλλος τυπος κλειδωματος :S ειχα παρει την 4850 μολις πρωτοβγηκε με μαμισια ψυκτρα. πανω απο 70 βαθμους idle ειχα. οτι κι αν εκανα η θερμοκρασια δεν επεφτε. το κουτι μου εχει 2χ14 φαν μπροστα, 1χ25 πλαγια, 1χ12 πισω, 1χ14 τροφοδοτικο. την πουλησα και πηρα αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-Pci-E-4850-512Mb-CN-HD4850-512D3E.htm αυτη εχει 39-40 βαθμους idle. 50 καλα νομιζω οτι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο? Αυριο λογικα θα αγορασω την ψυκτρα. Αν εχετε κατι καλο πειτε το εδω ¨/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη εχω, τα αποτελεσματα μπορεις να τα δεις στην υπογραφη μου... οτι καλυτερο κατα την γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkibiadhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Προτεινω scythe mugen 2 Link εξαιρετικη για τα λεφτα που ζηταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 και μια εικονα απο το frio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ενα πολυ καλο site που βοηθησε κι εμενα στο παρελθον http://www.frostytech.com/ Εχει αρκετα μεγαλη βαση δεδομενων και reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 2ο το frio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βρε Jimosss στο πρώτο ss τι βλέπουμε ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimosss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 τις θερμοκρασιες που εχω με το frio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.