John-lamia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 αι καλα!!!!! πιο memtest να κατευασω, δεν εχω κανενα! εχω win7 64. ποια εκδωση να κατευασω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 http://www.memtest.org/download/4.10/memtest86+-4.10.iso.zip και κάψ' το σε cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 θα ξεκινισω το pc απ το dc? η θα το κανω μεσα απ τα windws ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ως bootable θα το τρέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εγω γιατι νομιζω οτι ειναι οκ οι μνημες? λογικα απ την στιγμη που εκανα oc θα πρεπει να ανεβουν και αυτεσ αναλογα... η μηπως οχι....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μα δεν είπες ότι ανέβηκαν στα 1180MHz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εγω γιατι νομιζω οτι ειναι οκ οι μνημες? λογικα απ την στιγμη που εκανα oc θα πρεπει να ανεβουν και αυτεσ αναλογα... η μηπως οχι....? για να είσαι οκ (και πάλι εκεί παίζεται το θέμα) θα έπρεπε οι μνήμες σου να είχαν ανέβει στα 1066mhz... τώρα είσαι αρκετά παραπάνω απο την συχνότητα που μπορούν να παίξουν... ακόμα και αυτές τις ίδιας σειράς http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition έχουν συχνότητα 1150 ... εσύ έχεις ξεπεράσει ακόμα και αυτές ... οπότε καταλαβαίνεις οτι τα πράγματα δυσκολέυουν το πρόβλημα δεν θα το δείς στα windows οταν διαβάζεις το insomnia, θα το δείς όταν θα τρέχεις κάτι απαιτητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.