goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εχω μια απορια εδω και καιρο.Στα διαφορα ιντερνετ καφε χρησιμοποιουν προγραμμα με το οποιο οταν γινει reboot διαγραφονται ολα τα αρχεια η ορισμενα αν τα εχεις αποθηκευσει σε συγκεκριμενους καταλογους.Συνήθως ποιο προγραμμα χρησιμοποιουν και που μπορεις να το δεις αν συνδεθεις ως απλος user και οχι ως admin.Αν συνδεθεις ομως ακομα και σαν admin μπορεις χωρις την χρηση καποιου λογισμικου να το κανεις ? Μιλαω για windows 7.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν διαφορα γι αυτο το σκοπο,ενα κλασικο ειναι το deepfreeze
goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν διαφορα γι αυτο το σκοπο,ενα κλασικο ειναι το deepfreeze Ναι το εχω δει με ενα googlarisma. 1)Το θεμα ειναι πως οταν το εγκαθιστας λογικα θα πρεπει να εμφανιζεται στην προσθαφαιρεση προγραμματων ετσι δεν ειναι ? 2)Επισης κατι διαβασα σε αλλες σελιδες οτι κατι μπορεις να κανεις μεσα απο το Bios δεν ειμαι σιγουρος.Γνωριζεις κατι ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ναι το εχω δει με ενα googlarisma. 1)Το θεμα ειναι πως οταν το εγκαθιστας λογικα θα πρεπει να εμφανιζεται στην προσθαφαιρεση προγραμματων ετσι δεν ειναι ? Οχι δεν βγαινει απο την προσθαφαιρεση προγραμματων προφανως.Θα ηταν ιδιαιτερα αχρηστο τοτε, δεν νομιζεις? Δεν βγαινει αν δεν ξερεις τον κωδικο του deepfreeze.Υπαρχουν καποια "unfreezers" που αλλα λειτουργουν σε παλιες εκδοσεις,αλλα οχι.Ενα deep freeze how it works στο google, θα σου δωσει αρκετες πληροφοριες. 2)Επισης κατι διαβασα σε αλλες σελιδες οτι κατι μπορεις να κανεις μεσα απο το Bios δεν ειμαι σιγουρος.Γνωριζεις κατι ? Υποθετω πως αυτο το κατι που διαβασες θα χει να κανει με το read/write mode των σκληρων δισκων.Αν εχεις σκοπο να εφαρμοσεις κατι αντιστοιχο για να "freeze" καποια pc, συνιστω το deep freeze. Υποθετω πως και αλλα κανουν μια χαρα τη δουλεια τους,απλα το deepfreeze χρησιμοποιω.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 υπήρχαν και κάρτες παλιά που έκαναν την δουλειά του deepfreeze αλλά σαν το deepfreeze δεν έχει...
goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και σαν admin δεν μου εμφανιζεται πουθενα ενω οταν κανω search οταν ειμαι απλος user μου εμφανιζει τον φακελο με το ονομα Faronics Deep Freeze Standard v6.61.20.2822.lnk και οταν κανω κλικ γραφει οτι "Η μοναδα δισκου ή η σύνδεση δικτύου στην οποια παραπέμπει η συντομευση Faronics Deep Freeze Standard v6.61.20.2822.lnk " δεν ειναι διαθεσιμη.Βεβαιωθειται οτι ο δισκος εχει τοποθετηθει κανονικα η οτι ο πορος του δικτυου ειναι διαθεσιμος και προσπαθηστε ξανα".
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και σαν admin δεν μου εμφανιζεται πουθενα ενω οταν κανω search οταν ειμαι απλος user μου εμφανιζει τον φακελο με το ονομα Faronics Deep Freeze Standard v6.61.20.2822.lnk και οταν κανω κλικ γραφει οτι . Πιθανοτατα καποιος ξεχασε να σβησει τη συντομευση (.ink) του συγκεκριμενου φακελου πριν κανει freeze το pc. Αν τυχον προσπαθεις να βρεις τροπο να το "πειραξεις" ενω δεν εχεις τον κωδικο του, save the trouble και τον χρονο σου
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να ξεfreezeάρεις και χωρίς τον κοδικό αλλά είναι μπελάς πρέπει να βάλεις την ιδια έκδοση σε άλλο pc και σε throwned state να κάνεις copy το αρχείο persil0 που βρίσκεται χύμα στο δίσκο που του έχεις πει να freezάρει να βγάλεις το δίσκο από το pc που θες να ξεfreezάρεις και να τον βάλεις σε άλλο pc και να αντικαταστήσεις το persil0 με το καινούριο από το throwend pc
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να ξεfreezeάρεις και χωρίς τον κοδικό αλλά είναι μπελάς πρέπει να βάλεις την ιδια έκδοση σε άλλο pc και σε throwned state να κάνεις copy το αρχείο persil0 που βρίσκεται χύμα στο δίσκο που του έχεις πει να freezάρει να βγάλεις το δίσκο από το pc που θες να ξεfreezάρεις και να τον βάλεις σε άλλο pc και να αντικαταστήσεις το persil0 με το καινούριο από το throwend pc Νice tip sir!Εστω και με μπελαλιδικο τροπο κατι γινεται.
goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θα καθησω το απογευμα να δω πως λειτουργει το προγραμμα αλλα θα κανω μια προχειρη ερωτηση ακομα. Απο την στιγμη που μπορω να μπω ως admin ειναι δυνατον να μην εμφανιζεται πουθενα το προγραμμα ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Απο την στιγμη που μπορω να μπω ως admin ειναι δυνατον να μην εμφανιζεται πουθενα το προγραμμα ? Yeap.Ουτε ο admin μπορει να κανει κατι, αν δεν γνωριζει τον κωδικο του προγραμματος.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ναι αν έχεις ρυθμίσει στο seed να μην φαίνεται ούτε στο tray δεν θα φαίνεται πουθενά μόνο πατώντας ctrl+alt+shift+F6 θα ανοίγει για να βάλεις τον κωδικό και να το ξεφριζάρεις
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Στα netcafe η διαχείριση του deepfreeze γίνεται από έναν κεντρικό server, συνήθως το pc που βρίσκεται στο γραφείο του ιδιοκτήτη. Από εκεί κάνεις thown ή freeze τα pc. Το πρόγραμμα δεν έχει εγκατάσταση στους clients. Τρέχει από την registry και η εγκατάσταση του είναι στην ουσία μια αντιγραφή-επικόλληση ενός εκτελέσιμου που δημιουργεί το deepfreeze admin και περιέχει όλες τις επιλογές. Το τρέχεις στον client και κάνει την δουλειά του. Σε παλαιότερες εκδόσεις του df το freeze/thown γινόταν από το εικονίδιο στο tray πατώντας πάνω του με έναν συνδυασμό πλήκτρων (νομίζω CTRL+SHIFT). Υπάρχει ένα UnDeepFreeze που υπόσχεται να ξεκλειδώσει ένα frozen pc αν έχεις τον κωδικό. Ψάξ' το στο google.
ntaryl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ισως το καλυτερο σε αυτο http://usuarios.arnet.com.ar/fliamarconato/pages/edeepunfreezer.html
Dark_son20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ισως το καλυτερο σε αυτο http://usuarios.arne...punfreezer.html σχεδόν όλοι έχουν 6+ έκδοση... το tool είναι αρχαίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.