REDODIN7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ και καιρό ψάχνω στο ίντερνετ αλλά δεν βρίσκω απάντηση για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος από το forum να μου πει ποιο Booster Pack πρέπει να αγοράσω για να φτιάξω Blackwing Deck ( αν και νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι ακόμα ) . Ευχαριστώ εξ αρχής και περιμένω απάντηση από οποίον ξέρει .
ntinos19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 το μόνο που βρήκα τώρα είναι αυτό Link. μου είχαν πει ακόμα ένα αλλά δεν το θυμάμαι καν...
REDODIN7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 το μόνο που βρήκα τώρα είναι αυτό Link. μου είχαν πει ακόμα ένα αλλά δεν το θυμάμαι καν... Επιτελούς κάποιος απάντησε είχα απελπιστεί , θα το κοιτάξω . Έχω καιρό να παίξω άλλα τώρα λόγο γιορτών επιβάλλεται :D Υ.Γ Είσαι σε κάποια ομάδα ???
REDODIN7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ναι, στους rise of champions Είναι Ελληνικό το group ? ήμουν στους τραμπούκους αλλά μάλλον διαλύθηκαν
kotsaris03 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΠΟΥ ειχα βρει και εγω ενα.. ακομα και tetra master απο final fantasy 9 ειχα βρει παλια.. Στο yugi, ηταν με 2-3 ευρο το μηνα
REDODIN7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιος μου είπε πως θέλει πολλά λεφτά για αυτό το deck γιατί είναι στο booster pack crimson crisis που έχει γύρο στης 50 κάρτες και 7-8 είναι blackwing και είναι και σχετικά σπάνιες :( Επίσης κάποιος άλλος μου είπε ότι στο εξωτερικό αγοράζουν η ενοικιάζουν έτοιμο pack ( moster , spells , traps ,κλπ ) αλλά που ???
papahlamidas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας. Ανοίγω αυτό το thread για όσους παίζουν ή θα ήθελαν να παίξουν το Yu-Gi-Oh Online. Υπάρχουν πάνω από 500 Έλληνες παίχτες στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Όποιος θα ήθελε να ξεκινήσει να παίζει και έχει ερωτήσεις πολύ ευχαρίστως να τον βοηθήσω. Το να κατεβάσει κάποιος το παιχνίδι και να ξεκινήσει να παίζει είναι δωρεάν. Αλλά εάν θες να είσαι ανταγωνιστικός και γενικά να παίξεις και να νικάς κιόλας αντιπάλους με μεγάλα level θα πρέπει να πληρώσεις. Όσοι θυμάστε το μεταγλωττισμένο Yu-Gi-Oh και τις κάρτες που υπήρχαν τότε θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια με τι κάρτες υπάρχουν τώρα. Υπάρχουν κοντά 5000 κάρτες στο παιχνίδι διαθέσιμες αυτή τι στιγμή αλλά προστίθενται ανά διαστήματα και άλλες. Περιμένω τις απόψεις και τις απορίες σας.
Giorgos09 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με τις νεες καρτες το παιχνιδι εχει χαλασει. Δεν ειναι μονο η αποψη μου. Περιστασιακα παιζω Joey the passion διπλο με 1100 καρτες.
alimentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 επειδη με ψηνει.αυτο που λες για τα λεφτα αναγκαστικα καποια στιγμη θα πρεπει να δωσεις η απλα θα σου παρει καιρος ωστε να εισαι ανταγωνιστικος(χωρις να πληρωσεις τιποτα)?
papahlamidas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με τις νεες καρτες το παιχνιδι εχει χαλασει. Δεν ειναι μονο η αποψη μου. Περιστασιακα παιζω Joey the passion διπλο με 1100 καρτες. Δεν θα συμφωνούσα μαζί σου γιατί πολύ απλά τώρα υπάρχουν πραγματικά άπειροι συνδυασμοί. Το ωραίο για εμένα είναι ότι δεν υπάρχει κανείς Ανίκητος όλοι μπορεί να χάσουν από όλους. Ο καθένας βέβαια με τα γούστα του. Όταν με έσκιζαν οι αντίπαλοι που είχαν καινούργιες κάρτες έλεγα και εγώ τα ίδια με εσένα. Όταν τις πείρα όμως και εγώ άλλαξα γνώμη. Μια αλήθεια πάντως είναι ότι οι μάχες σε pro levels κατά ένα μεγάλο ποσοστό κρατάνε λίγο. επειδη με ψηνει.αυτο που λες για τα λεφτα αναγκαστικα καποια στιγμη θα πρεπει να δωσεις η απλα θα σου παρει καιρος ωστε να εισαι ανταγωνιστικος(χωρις να πληρωσεις τιποτα)? Alimenta εάν δώσεις 1 sms = 3.62 euro μπορείς να πάρεις 3 structure decks που έχουν σύνολο 180 κάρτες πολύ βασικές και χρήσιμες. Αυτά τα 3 decks μπορούν να σε πάνε άνετα level 10 εάν παίζεις με αντιπάλους ίδιου επιπέδου. Από εκεί και μετά είναι μια άλλη ιστορία που ξεκινάει να βρεις ένα είδος deck που θες και βρεις μια συνταγή για αυτό και μετά βρεις σιγά σιγά τις κάρτες που σου χρειάζονται. Το να μαζεύεις αόριστα καλές κάρτες είναι πεταμένα λεφτά. Με τις κάρτες που σου δίνει στην αρχή απλά ξεχνάς το να γίνεις ανταγωνιστικός. (μια μάχη με κάποιο level 15+ θα σε πείσει αμέσως.) Χωρίς να δώσεις λεφτά δεν πας πουθενά. Ποιο παλιά στο online είχε να πληρώνεις για να κάνεις μάχες και σου έδινε κάρτες όποτε νίκαγες. Τώρα ΔΕΝ πληρώνεις για να μονομαχείς αλλά πληρώνεις για να πάρεις κάρτες. Το βρίσκω ποιο οικονομικό μιας και εάν φτιάξεις ένα αξιοπρεπές deck μπορείς να παίζεις για πάρα πολύ καιρό με αυτό χωρίς να χρειάζεται να δίνεις συνέχεια λεφτά. Παραθέτω και ένα blog που έχω φτιάξει που απαντάω βασικές ερωτήσεις για το παιχνίδι. http://ygohellas.blogspot.com/
papahlamidas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι YuGiOh εδώ. http://percival18.blogspot.gr/ Είναι online Υποστηρίζει τις κάρτες και του OCG και του TCG Υποστηρίζει μάχες 2vs2 Μπορείς να παίξεις και LAN / VPN / Direct ip... και όλα αυτά δωρεάν. Αξίζει μια δοκιμή.
REDODIN7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Yπαρχει και επισημο game στο facebook πριν λιγο καιρο βγηκε http://apps.facebook.com/yugioh-bam/
papahlamidas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Για να δω τι λέει να σου πω... Ρε αυτό είναι επίσημο της KONAMI. Για αυτή την μαλακία έκλεισε το online; Tragic τελείως. Καμία επαφή με yugioh. Έμαθαν όλοι τις τζαμπατζο δουλειές στα facebook apps και στα κινητά και νομίζουν ότι βγάζουν παιχνίδια. Αντί να βγάλει ένα παρόμοιο παιχνίδι αλλά κλασσικό όπως είναι το κανονικό yugioh πάει και βγάζει αυτό. Έχει ήδη πολλούς haters που έκλεισε το online.
papahlamidas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Επανέρχομαι παραθέτοντας link για το OnLine Yu-Gi-Oh game. Είναι δωρεάν με πολύ καλούς servers και με πολύ γρήγορο launcher. Στην διάθεση σας όλες οι κάρτες που υπάρχουν αλλά και αυτές που δεν υπάρχουν (εμφανίστηκαν μόνο στο anime) Έχει ακόμα και bots και συνεχώς εξελίσσεται. http://dev.ygopro-online.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα