Rooters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να ενημερώσω τους αρμοδίους και ιδιαίτερα τον κ Hal9000 ότι χρησιμοποιούν το ονομά του insomnia σε άλλο φορουμ..Επιτηδες το κανουν, ο διαχειριστης ειναι ασχετος δεν ξερω.... Πήγα να κάνω εγγραφή και είδα insomnia και κοντοστάθηκα...Τί γίνεται λέω...;;;
Hal9000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να ενημερώσω τους αρμοδίους και ιδιαίτερα τον κ Hal9000 ότι χρησιμοποιούν το ονομά του insomnia σε άλλο φορουμ..Επιτηδες το κανουν, ο διαχειριστης ειναι ασχετος δεν ξερω.... Πήγα να κάνω εγγραφή και είδα insomnia και κοντοστάθηκα...Τί γίνεται λέω...;;; Δεν είναι αντιγραφή. Είναι η ελληνική μετάφραση του vbulletin 4.0 την οποία έχω ανεβάσει στο vbulletin.com για όποιον θέλει να τη χρησιμοποιήσει στο vb forum του. Γράφω βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές όπου αναφέρεται το insomnia αλλά θα τους ξέφυγε. Καλύτερα στείλτους ένα μήνυμα να το διορθώσουν.
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί να το διορθώσουν ρε παιδιά με το ζόρι; μια χαρά διαφήμιση είναι!
UpToDate_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλά είσαι τρελός; διαβάζεις τους όρους χρήσης; :Ρ
Rooters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Καλά είσαι τρελός; διαβάζεις τους όρους χρήσης; :Ρ Πλέον όχι διότι ξέρω τι ισχύει γενικά σε όλα τα fora.(cracκ greeklsh κτλ) Δεν είναι αντιγραφή. Είναι η ελληνική μετάφραση του vbulletin 4.0 την οποία έχω ανεβάσει στο vbulletin.com για όποιον θέλει να τη χρησιμοποιήσει στο vb forum του. Γράφω βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές όπου αναφέρεται το insomnia αλλά θα τους ξέφυγε. Καλύτερα στείλτους ένα μήνυμα να το διορθώσουν. Το παιασα φίλος thanx. Μπράβο για την βοήθεια που παρέχεις και εκτός από τα όρια του insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.