Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση

mary_xd_1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα θέμα προσπαθώ να διαγράψω ένα παιχνίδι αλλά μου βγάζει αυτό το Error Code: -5005 : 0x80070002

Error Information:

>Kernel\KernelMedia.cpp (95)

>SetupNew\setup.cpp (851)

PAPP:Lineage® II: The Chaotic Throne - Freya

PVENDOR:NCsoft (http://us.ncsoft.com)

PGUID:21040472-F8DF-48A9-A093-2986C1495670

Τι πρέπει να κάνω ?? Να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα για απεγκατάσταση η να ξανά περάσω το παιχνίδι και να δοκιμάσω πάλι?

Δημοσ.

Σε ασφαλή λειτουργία μπήκες να προσπαθήσεις; Όταν λες "να διαγράψω ένα παιχνίδι" εννοείς από πίνακα ελέγχου προσθαφαίρεση προγραμμάτων κλπ ε;

Δημοσ.

Για δικίμασε με το Your uninstaller ,που γενικά κάνει καλή δουλειά και παίξε με τα options -- advanced uninstall

κτλ.Αν δεν κάνει δουλειά δοκίμασε να το διαγράψεις το Lineage και μετά τρέξε το uninstaller πάλι.

Δημοσ.

Σε ασφαλή λειτουργία μπήκες να προσπαθήσεις; Όταν λες "να διαγράψω ένα παιχνίδι" εννοείς από πίνακα ελέγχου προσθαφαίρεση προγραμμάτων κλπ ε;

Το εφτιαξα αυτο

Δημοσ.

Μπράβο λοιπόν. Αν θες βέβαια μπορείς να αναφέρεις, τι έκανες για να επιλύσεις το θέμα, μήπως και χρειαστεί σε κάποιον μελλοντικά.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 7 Δεκεμβρίου 2010 - Offtopic μηνύματα
Κρυμμένο από parsifal, 7 Δεκεμβρίου 2010 - Offtopic μηνύματα

...σαν πολύ πίστη να έχεις στο "νέο σύστημα αναζήτησης βασισμένο στην τεχνολογία Σφιξ", Κάμμεν μου

...σαν πολύ πίστη να έχεις στο "νέο σύστημα αναζήτησης βασισμένο στην τεχνολογία Σφιξ", Κάμμεν μου

Έχω στο γούγλιιιιιιιιιιι εξάλλου ο θείος με έφερε στο φόρουμ (μαύρη η ώρα θα πεις τώρα :P ).

Μα ότι και να έψαχνα, μια λύση στο insomnia μου έδινε. :P

Σωστό το περί γκούγκλινγκ (...αλλά έλα που πιάστηκα για να βρω αφορμή να γρινιάξω ΠΑΛΙ για το Νουόβο Ινσόμνια...)

Αστοίχημα, κι εγώ κάπως έτσι μπήκα στο ινσομνιακό αδιέξοδο, κι έκτοτε προσπαθώ να βγω αλλά δε θυμάμαι από που μπήκα...

(...ψόμματα, που λέει κι ο φίλος status - θυμάμαι πολύ καλά από πού...)

...όχι ρε, τί μαύρη. Όαση είσαι. Συνέχισε έτσι.

...ναι, ξέρω, "και-καλά-κλαψοχούμορ" ήταν. Το κατάλαβα. Δε μ' άερεσε. :ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...