Προς το περιεχόμενο

vodafone internet settings iphone

panagath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...έχω ένα iphone 3g με iOS 4.1 και baseband 6.15.00 unlocked με ultrasn0w 1.2 . Θέλω να ενεργοποιήσω το internet μέσω 3g. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι ρυθμίσεις της Vodafone??? Γιατί όταν το συνδέω στο itunes δε μου βγάζει επιλογή για να τα κατεβάσω τα settings...[μάλλον επειδή είναι unlocked]

Δημοσ.

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό δίκτυο δεδομένων

Δεδομένα

APN: webonly.vodafone.gr

Όνομα χρήστη: user

Συνθηματικό: pass

MMS

APN: mms.vodafone.net

MMSC: http://mms.vodafone.gr

Μεσολαβητής MMS: 213.249.19.49:5080

Μέγιστο μέγεθος MMS: 307200

MMS UA Prof URL: κενό

Δημοσ.

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό δίκτυο δεδομένων

Δεδομένα

APN: webonly.vodafone.gr

MMS

APN: mms.vodafone.net

MMSC: http://mms.vodafone.gr

Μεσολαβητής MMS: 213.249.19.49:5080

Μέγιστο μέγεθος MMS: 307200

MMS UA Prof URL: κενό

Αυτά μου έχει [χωρίς να τα έχει βάλει το itunes] και ίντερνετ από το δίκτυο δεν παίρνει....

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να στα βάλει το iTunes γιατί περιλαμβάνονται ήδη στο iOS μιας και η Vodafone.gr είναι επίσημος Provider. ;-)

Μήπως το πρόγραμμα χρήσης που έχεις στη Vodafone δεν περιλαμβάνει data? Ή μήπως έχει γίνει κάτι με το unlock και έχει πειραχτεί το baseband?

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να στα βάλει το iTunes γιατί περιλαμβάνονται ήδη στο iOS μιας και η Vodafone.gr είναι επίσημος Provider. ;-)

Μήπως το πρόγραμμα χρήσης που έχεις στη Vodafone δεν περιλαμβάνει data? Ή μήπως έχει γίνει κάτι με το unlock και έχει πειραχτεί το baseband?

Δεν έχω προγραμμα προπληρωμένου data. Αλλά με τα παλιά κινητά έμπαινε νετ. Σε άλλους λειτουργεί κανονικά το 3γ ιντενρετ με το unlock αυτό... Θέλω να δοκιμάσω ότι λειτουργεί για να πάω να βάλω data πρόγραμμα...

Δημοσ.

Το webonly δεν είναι το μοναδικό APN για data της Vodafone.

Για αυτό όπως σου είπα, κάλεσε το 13830 να σου πουν.

Η γραμμή σου κατά 99% έχει APN για υπηρεσίες data εφόσον έμπαινες και πριν.

Το θέμα είναι ποιό ΑΡΝ είχε και αν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στo iPhone.

Γιατί εσύ μπορεί να είχες APN για WAP browsing, και το συγκεκριμένο ΑΡΝ δεν μπορείς

να το χρησιμοποιήσεις στο iPhone γιατί ο Safari είναι WEB browser και όχι WAP browser.

Για αυτό λοιπόν, 13830.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...