Προς το περιεχόμενο

ATI Saphire Radeon 5770 crossfire !

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω μια κάρτα γραφικών ATI Saphire Radeon 5770 και τροφοδοτικό corsair cmpsu-vx550w θα μπορέσω μ'αυτό το τροφοδοτικό να βάλλω και άλλη μια σε διάταξη crossfire? αξίζει να κάνω κατι τέτοιο?(εφόσων το επιτρέπει η ισχύς του τροφοδοτικού)θα δώ κάποια διαφορά στα παιχνίδια? θα με καλύψει το crossfire όσο αναφορά τις επιδόσεις των αναμενόμενων τίτλων για δυο τρια χρόνια?

Το σύστημα μου είναι το εξής:

CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200)

System Memory 4096 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)

Motherboard Chipset GIGABYTE GA - 790FXTA - UD5

Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB)

PSU corsair cmpsu-vx550w

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου σε καλύπτει..

Διαφορά θα δεις αν οι drivers είναι εντάξει και το υποστιρίζει και το παιχνίδι.

Σίγουρα θα πας σε πάρα πολύ καλές επιδόσεις, ετσι και αλλιώς οι 5770 crossfire ξεπερνούν μια 5870 οπότε καταλαβαίνεις..

Για το πόσο θα σε καλύψει σε βάθος χρόνου αυτο δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανένας,υπάρχουν πολλοί παράγοντες..

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

ρε παιδια εγω και γω μια 5770 με τον 3πυρηνο 425 στα 3.6 και νομιζω οτι μου δινει χαμηλα frames...

π.χ στο nfs hot pursuit εχει max50 και συνηθως παιζει στα 35-40fps σε αναλυση 1280*1024 με ολα τα γραφικα στο καλυτερο...

ειναι λογικο?

sorry αν ειμαι offtopic αλλα σκεφτομαι και γω τη δευτερη 5770...

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη ανάλυση, ότι κάρτα και να βάλεις στον υπολογιστή, διαφορά (αισθητή) δε θα δεις.

Αν η οθόνη σου δεν υποστηρίζει παραπάνω, άλλαξε οθόνη (κάτι με ανάλυση τουλάχιστον 1680*1050) και μετά βλέπεις για GPU

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη ανάλυση, ότι κάρτα και να βάλεις στον υπολογιστή, διαφορά (αισθητή) δε θα δεις.

Αν η οθόνη σου δεν υποστηρίζει παραπάνω, άλλαξε οθόνη (κάτι με ανάλυση τουλάχιστον 1680*1050) και μετά βλέπεις για GPU

ναι το ξερω οτι θελω οθονη και συντομα θα παρω.

Αλλα αν δε τα βγαζει περα στη μικρη αυτη αναλυση στη μεγαλυτερη τι θα γινεται?

Δημοσ.

Δεν νομιζω η 5770 να τα βρισκει σκουρα σε τοσο χαμηλη αναλυση.Απλα οσο μικροτερη αναλυση τοσο περισσοτερο το βαρος πεφτει στον επεξεργαστη και λιγοτερο στην καρτα γραφικων.Την 5770 την ειχα σε 1680χ1050 και τα πηγαινε αρκετα καλα.Βαλε το MSI afterburner και αφου παιξεις καποιο game μετα κοιτα ποσο activity ειχε η καρτα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Εκτος του Metro 2033(Dx11) σε ποιο αλλο παιχνιδι ακριβως τα βρισκει σκουρα?

Δημοσ.

lost planet 2

αν θυμηθω κ αλλο θα κανω edit ( κ η 5850 μου κλοκαρισμενη με quad στα 3,7 τ αειχε βρει σκουρα . )

Δημοσ.

Λοιπον,

στο nfs οπως εγραψα πιο πανω εχει μεσο ορο 35fps

στο saboteur εχει 28fps μεσο ορο

στο mafia ii 50

στο black ops 50

το metro se dx11 ειναι unplayable

ανοιξα το msi afterburner και ειδα στο gpu usage οτι δεν παει πανω απο 65% και παιζει εκει γυρω...τα ρολογια τα εχω 945/1240

επισης ειδα απο το Task manager οτι ουτε ο επεξεργαστης παει πανω απο 75%...

εχω τους τελευταιους drivers...απο temps ολα οκ 37 Max cpu 59 max gpu

τι παιζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...