Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των προσωπικών προφίλ προχωρά το Facebook, αποσκοπώντας στο να δώσει απευθείας από την πρώτη ματιά μια πιο σφαιρική εικόνα των χαρακτηριστικών και των δραστηριοτήτων του χρήστη. Ομοίως, αναμένεται να αλλάξουν και οι Σελίδες (Pages), όπου ενσωματώνεται η λειτουργία των Places, με τους χρήστες να μπορούν να κάνουν απευθείας check-in όταν η εταιρεία / φορέας διαθέτει γεωγραφικό προσδιορισμό.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές αλλαγές και στις δύο περιπτώσεις, είναι η μετατόπιση των βασικών tabs (Wall, Info κλπ) στην αριστερή στήλη και η προβολή των βασικών πληροφοριών στην κορυφή της κεντρικής.

Με μια πρώτη ματιά, το νέο περιβάλλον χρήσης του προσωπικού προφίλ μοιάζει πιο «καθαρό», ενώ ενθαρρύνονται ακόμη περισσότερο οι συνδέσεις μεταξύ των χρηστών προβάλλοντας το «ιστορικό μιας φιλίας» - τα δημόσια μηνύματα, δηλαδή, που έχουν ανταλλάξει δυο κοινοί φίλοι του χρήστη.

Με παρόμοια φιλοσοφία φαίνεται πως έχουν πραγματοποιηθεί και οι αλλαγές στις Σελίδες, που, όπως αναφέρει το Mashable, ήδη έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (βλ. για παράδειγμα το The Ellen DeGeneres Show).

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις επικείμενες αλλαγές στα προφίλ ή ακόμη και να τις ενεργοποιήσετε στο δικό σας επιλέγοντας "Get the new profile", από την σελίδα της επίσημης ανακοίνωσης του Facebook.

Sent from my iPod touch usin Insomnia

Τι είχες Γιάννη μου τι είχα παντα!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

in before

"έλεος με τις ειδήσεις για το facebook, όποιος έχει facebook είναι βλαξ, αυτοφακελώνεστε, είστε πρόβατα και σας παρακολουθεί η CIA, ο FBIς, ο ΝΑΤΟς" κλπ.

και πολλα άλλα, αλλά we dont give a shit :P

Δημοσ.

Για την αλλαγή δεν ξέρω...κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο facebook γίνεται ενας μικρός χαμός!

Το video πάντως μου άρεσε! :rolleyes:

• Members
Δημοσ.

@gsarig απο πότε έγινες moderator?

Από τη μέρα της μετάβασης στη νέα πλατφόρμα (τί να το κάνεις όμως... δε με αφήνουν ακόμα να bannάρω :P)

Δημοσ.

Για την αλλαγή δεν ξέρω...κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο facebook γίνεται ενας μικρός χαμός!

Το video πάντως μου άρεσε! :rolleyes:

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή που μου έκατσε καλά απο την αρχή (χωρίς να χρειαστεί να συνηθίσω δλδ)

Δημοσ.

Μ Ο Υ Φ Α! Απλά :angry:

Με όσες αλλαγές είχανε κάνει δεν είχα πρόβλημα,αλλά με αυτή ούτε καν!Δεν το αλλάζω στο νεο προφιλ με τίποτα,μέχρι να αλλάξει μόνο του με το πέρασμα του χρόνου.

Πάρτε και ένα ωραίο εδώ :blink: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=deceased

Δημοσ.

Λοιπόν εμένα μου αρέσουν οι αλλαγές αλλά όχι οι μαζικές... Θέλω όπως και πολλοί άλλοι να κάνουν μικρές (τακτικές και μη ) αλλαγές για να τις συνηθίζουμε πρώτα και έπειτα στις τεράστιες...

Δημοσ.

Δεν αλλάζει.

Ναι το διάβασα μέσα από το failbook !

Λοιπόν εμένα μου αρέσουν οι αλλαγές αλλά όχι οι μαζικές... Θέλω όπως και πολλοί άλλοι να κάνουν μικρές (τακτικές και μη ) αλλαγές για να τις συνηθίζουμε πρώτα και έπειτα στις τεράστιες...

Ναι κάπως έτσι πρέπει να χουν τα πράγματα παντού..

Και όχι φασιστικές αποφάσεις ..

Δημοσ.

Το νεο στυλ του Facebook ειναι μια αηδια. Μπορει απο πλευρα οργανωσης να ειναι καπως καλο, αλλα απο μερια στυλ ειναι αηδια! Αν ειναι ποτε δυνατον να πηγαινω στο προφιλ ενος ανθρωπου και αντι να βλεπω πανω πανω το "What's on your mind?" να πρεπει να ψαχνω στο Wall για να βρω το τελευταιο "Update" του "What's on your mind?" που εκανε!!! -.- Ο.Ο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...