Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση απο Tiger σε Leopard

stefanos_79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το Apple iMac G5/1.8 20-Inch με εγκατεστημένο το Tiger. Θελω να περασω το Leopard για να δουλέψω το photoshop CS4. θελω να κανω φορματ και να περασω το Leopard. Πρεπει να αγορασω καποια συγκεκριμενη εκδοση που ειναι Universal ανεξαρτητα απο το συστημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι. Το δισκάκι έχει μέσα και την έκδοση για ppc και αυτή για intel. Πρόσεξε μόνο να πάρεις το απλό Leopard (10.5) κι όχι το Snow Leopard (10.6) που δουλεύει μόνο με intel mac.

Πηρα το Leopard 10.5 απο ενα φιλο αλλα μολις τρέχω το install πέρνω τα παρακάτω μηνυμα.

To install Mac OS X, please use the application provided on the Mac OS X installation disc

καποιος μου ειπε πως υπαρχουν συγκεκριμένα DVDs για καθε MAC

Πηρα το Leopard 10.5 απο ενα φιλο αλλα μολις τρέχω το install πέρνω τα παρακάτω μηνυμα.

To install Mac OS X, please use the application provided on the Mac OS X installation disc

καποιος μου ειπε πως υπαρχουν συγκεκριμένα DVDs για καθε MAC

ε δεν μπορεις με ενα dvd να δουλεψεις 2 mac... :P

πατησα Install αλλα μου εφμφανιζει το μηνυμα που προανεφερα.

και οταν βαζω να κανει εκκινηση απο το DVD δεν κανει τπτ

ουτε με ρεσταρτ και option γινεται.μου εφανιζει μονο τον σκληρο δισκο

Με λίγα λόγια επειδή το DVD του είναι bundled.θα δουλέψει στον δικό του Mac.Αλλα μπορεί πάντα να κάνει εγκατάσταση σε εξωτερικό σκληρό ...και αν αυτός είναι συμαβατός με ppc τότε...θα δουλέψει σε ppc.

Sent from my iPad using Insomnia.app

Και για ppc να ηταν παλι δεν θα δουλευε.... Γιατι αλλωστε να υπαρχει το family pack εαν μπορουσες να κανεις τη δουλεια σου με 1 κοπια.... B)

Το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρει ο atheatos λίγο πιο πάνω: τα Mac OS X installatin DVD που δίνονται μαζί με κάθε υπολογιστή Mac, είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν ΜΟΝΟ με το συγκεκριμένο μοντέλο Mac.

Αν πας να τα χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε άλλο Mac, βγάζουν αυτό το μήνυμα (To install Mac OS X, please use the application provided on the Mac OS X installation disc).

Για να κάνεις εγκατάσταση στο δικό σου Mac χρειάζεσαι το Retail DVD, αυτό δηλαδή που πωλείται ξεχωριστά, και όχι πακέτο μαζί με κάποιο Mac.

Συμφωνώ με τους παραπάνω...μόνο με το retail θα κάνεις δουλειά!! Πριν το αγοράσεις και για να βεβαιωθείς ότι θα δουλέψει μπορείς να κατεβάσεις ένα iso 10.5 από τα πολλά που κυκλοφορούν στο ιντερνετ και να το κάψεις σε ενα dvd. Προσοχή όμως γιατί θα χρειαστείς double layer δισκάκι από όσο θυμάμαι.

Παιδιά μην ξεχνάτε την δυνατότητα των Mac να μπουτάρουν από εξωτερικό σκληρό...ο οποίος μπορεί να γίνει και εσωτερικός....Οπότε το θέμα για άδειες χρήσης σε Mac μου φαίνεται λίγο μπέρδεμα και θα συμφωνήσω με τους linuxαδες που φωνάζουν για free license.Βασικά περιμένω πως και πως να βγει USB 3 για Μac γιατί καλή και η Fw800 αλλά άλλη φάση να κουβαλας σε στικάκι τον υπολογιστή σου

Sent from my iPad using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...