SuPeRsAyIaN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μου χουν πει οτι μια τέτοια απόκλιση είναι λογική!Δηλαδή στισ καινούργιες μπαταρίες ,η μπαταρία να πέφτει ακόμα και αν δεν την έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου!Αλλά πιστεύω αυτό να γίνετε σε ενα ποσοστό του 5-7% εμένα φτάνει ακόμα και 20% μάλλον θα τους την παω πίσω!
or30n Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα η απόκλιση είναι μεγάλη.Ξεφορτίζει πολύ γρήγορα.Εντάξει θα μου πείς μπαταρία είναι πόσο θα κρατήσει αλλά για καινούργια και να κρατά μόνο 2 ώρες είναι πολύ λίγο.
john_pcd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω κανένα πρόβλημα εκτός απ την μπαταρία του!Παρότι όταν είναι πλήρως φορτισμένος πέφτει η μπαταρία σε φυσιολογικά όρια.Δηλαδή αν τρέχω ενα παιχνίδι κρατάει καμια ωρα το πολύ!Εντάξει αρκετά καλά!Το πρόβλημα μου είναι άλλο!Μπορεί να τον φορτίσω απόψε το βράδυ πχ μετά να κλείσω τον υπολογιστή και να παω να τον ανοίξω το άλλο πρωί και να έχει πέσει η μπαταρία στο 90% κ αν το αφήσω παραπάνω μέρες μπορεί να πέσει και στο 80% !!!!Επίσης δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό που θέλει πάνω απο 3 ώρες να φορτίσει??(δεν ξαναείχα ποτέ πριν λάπτοπ γι αυτό σας ρωτάω).Εχω ακόμα την εγγύηση πιστεύετε πως πρεπει να το δώσω πίσω? κάνοντας 2-3 επανεκινήσεις η ώρα που δου δίχνει παραμένει ίδια ή σου βγάζει διαφορετιό αριθμό???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.