avraam5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει καποιο μηχανηματακι που συνδεετε στον αναπτηρα του αυτοκινητου, πανω του μπαινει usb stick , το οποιο εκπεμπει σε μια συχνοτητα που ρυθμιζεις εσυ και ακους τα τραγουδια που εχεις φορτωσει απο το usb stick στο ραδιοφωνο . η ερωτηση ειναι που μπορω να βρω αυτο το μηχανηματακι ??? και φυσικα πως λεγετε!!!
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει καποιο μηχανηματακι που συνδεετε στον αναπτηρα του αυτοκινητου, πανω του μπαινει usb stick , το οποιο εκπεμπει σε μια συχνοτητα που ρυθμιζεις εσυ και ακους τα τραγουδια που εχεις φορτωσει απο το usb stick στο ραδιοφωνο . η ερωτηση ειναι που μπορω να βρω αυτο το μηχανηματακι ??? και φυσικα πως λεγετε!!! http://www.geekalerts.com/usb-radio-device-car/ http://www.amazon.com/Player-Wireless-Radio-Transmitter-Lighter/dp/B0009GZH5S Κάτι τέτοιο λές;
cosmos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 fm transmitter λέγεται. Ενδεικτικά δες εδώ και εδώ
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 fm transmitter λέγεται. Ενδεικτικά δες εδώ και εδώ ΓΑΒ λέμε
million_voices Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ποιοτητα ηχου αντιστοιχη με ραδιοφωνο αν σου κανει βουρ απο ebay
cosmos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ποιοτητα ηχου αντιστοιχη με ραδιοφωνο αν σου κανει βουρ απο ebay Σωστά και τουλάχιστον από κάποια παλιότερα μοντέλα (χωρίς usb)υπήρχαν και κάποιες παρεμβολές ....στα καινούρια δεν γνωρίζω αν έχουν φτιάξει τα πράγματα.
avraam5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 εχω καλυφθει απο τις απαντησεις σας . σας ευχαριστω ολους.
nemesiskp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει αυτο το μαραφετι?
million_voices Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μην μπλεξεις Αβρααμ εκτος και αν θες την οικονομικοτερη λυση αναπαραγωγης mp3 σε παλιο radio/cd παρασιτα/παρεμβολες,οχι και η καλυτερη ποιοτητα ηχου,δυσχρηστια (φαντασου να ψαχνεις mp3 και φακελους σε οθονιτσες lcd),ακτινοβολια (σκεψου οτι εχεις ενα μινι πομπο fm διπλα σου μονιμως)
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει αυτο το μαραφετι? Το βάζεις στη θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο. Παίρνει usb stick, το φορτώνεις με τραγούδια, το συγχρονίζεις με μία ελεύθερη συχνότητα και ακούς ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου σου, μέσω του ραδιοφώνου. Μικρός πομπός είναι ουσιαστικά.
million_voices Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει αυτο το μαραφετι? αποκωδικοποιει mp3 και γενικοτερα φορμα ηχου και τα στελνει στον ραδιοφωνικο δεκτη του αυτοκινητου σε fixed η συχνοτητα που επιλεγεις
million_voices Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το βάζεις στη θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο. Παίρνει usb stick, το φορτώνεις με τραγούδια, το συγχρονίζεις με μία ελεύθερη συχνότητα και ακούς ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου σου, μέσω του ραδιοφώνου. Μικρός πομπός είναι ουσιαστικά. πολυ τεχνικα καταρτισμενη εισαι για κοπελα nice
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 πολυ τεχνικα καταρτισμενη εισαι για κοπελα nice ty
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Car-Kit-MP3-Player-FM-Transmitter-SD-MMC-USB-CD-/190411217116?pt=UK_AudioVideoElectronics_PortableAudio_MP3PlayerCarKits&hash=item2c556498dc#ht_3051wt_1139 χτύπα το! το εχω. δεν εχει και τόσο καλη ποιότητα ήχου αλλα παλευεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.