Προς το περιεχόμενο

που μπορω να βρω ??(βεβαια δεν ξερω και πως λεγετε)

avraam5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιο μηχανηματακι που συνδεετε στον αναπτηρα του αυτοκινητου, πανω του μπαινει usb stick , το οποιο εκπεμπει σε μια συχνοτητα που ρυθμιζεις εσυ και ακους τα τραγουδια που εχεις φορτωσει απο το usb stick στο ραδιοφωνο .

η ερωτηση ειναι που μπορω να βρω αυτο το μηχανηματακι ??? και φυσικα πως λεγετε!!!

Δημοσ.

υπαρχει καποιο μηχανηματακι που συνδεετε στον αναπτηρα του αυτοκινητου, πανω του μπαινει usb stick , το οποιο εκπεμπει σε μια συχνοτητα που ρυθμιζεις εσυ και ακους τα τραγουδια που εχεις φορτωσει απο το usb stick στο ραδιοφωνο .

η ερωτηση ειναι που μπορω να βρω αυτο το μηχανηματακι ??? και φυσικα πως λεγετε!!!

http://www.geekalerts.com/usb-radio-device-car/

http://www.amazon.com/Player-Wireless-Radio-Transmitter-Lighter/dp/B0009GZH5S

Κάτι τέτοιο λές;

Δημοσ.

ποιοτητα ηχου αντιστοιχη με ραδιοφωνο

αν σου κανει βουρ απο ebay

Σωστά και τουλάχιστον από κάποια παλιότερα μοντέλα (χωρίς usb)υπήρχαν και κάποιες παρεμβολές ....στα καινούρια δεν γνωρίζω αν έχουν φτιάξει τα πράγματα.

Δημοσ.

μην μπλεξεις Αβρααμ εκτος και αν θες την οικονομικοτερη λυση αναπαραγωγης mp3 σε παλιο radio/cd

παρασιτα/παρεμβολες,οχι και η καλυτερη ποιοτητα ηχου,δυσχρηστια (φαντασου να ψαχνεις mp3 και φακελους σε οθονιτσες lcd),ακτινοβολια (σκεψου οτι εχεις ενα μινι πομπο fm διπλα σου μονιμως)

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει αυτο το μαραφετι? :(

Το βάζεις στη θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο. Παίρνει usb stick, το φορτώνεις με τραγούδια, το συγχρονίζεις με μία ελεύθερη συχνότητα και ακούς ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου σου, μέσω του ραδιοφώνου. Μικρός πομπός είναι ουσιαστικά.

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει αυτο το μαραφετι? :(

αποκωδικοποιει mp3 και γενικοτερα φορμα ηχου και τα στελνει στον ραδιοφωνικο δεκτη του αυτοκινητου σε fixed η συχνοτητα που επιλεγεις

Δημοσ.

Το βάζεις στη θέση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο. Παίρνει usb stick, το φορτώνεις με τραγούδια, το συγχρονίζεις με μία ελεύθερη συχνότητα και ακούς ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου σου, μέσω του ραδιοφώνου. Μικρός πομπός είναι ουσιαστικά.

πολυ τεχνικα καταρτισμενη εισαι για κοπελα

nice :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...