andonio21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω!!!!! εχω ενα navman f25 και θελω νεους χαρτες και updates. επισης τηελω και το εγχειριδιο !!!!! ευχαριστω σε οσους απαντησουν!!!
andonio21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 τα navigation δεχονται μονο απο την εταιρια τους προγραμματα πλοηγησης ??? δηλαδη για παραδειγμα αν εχω ενα mio μπορω να του βαλω προγραμμα απο destinator??? εχω ενα navman f25 και δεν μπορω να βρω χαρτεw ελληνικους και τα updates!! ti νa κανω??????..ευχαριστω
cyber_katsarida Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 δε χρειάζεται να ανοίγεις 3 θέματα για το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα. άνοιξε ένα με θέμα "ερωτήσεις για το f25" και ρώτα ό,τι απορίες έχεις. όλα σε ένα νοικοκυρεμένα όπως έλεγε και μια διαφήμιση. επί του θέματος. μπορείς να περάσεις και άλλα προγράμματα. μερικές συσκευές είναι ξεκλείδωτες και βάζεις αμέσως την κάρτα με το πρόγραμμα και δουλεύει (συνήθως τα κινέζικα). άλλες θέλουν κάποια διαδικασία. απο εκεί και πέρα έχει να κάνει με τις δυνατότητες της συσκευής αν καταφέρει αν τρέξει κάποιο πρόγραμμα με πολλές απαιτήσεις. έχεις δικαίωμα για δωρεάν αναβάθμιση των χαρτών ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.