Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εγκατασταση παιγνιδιου λογω psysX

nocturne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την καλυτερη κοινοτητα ever...εχω ενα προβλημα αγορασα το παιγνιδι two worlds2 και ενω κανω εγκατασταση και ολοκληρωνω το παιγνιδι μου βγαινει μυνημα και λεει οτι δεν μπορει να τρεξει επειδη λειπει το αρχειο psyX.dll η καρτα γραφικων που εχω ομως ειναι μια ati radeon 5850εχω εγκαταστησει και τους τελευταιους drivers για την καρτα μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω

Δημοσ.

Χαιρετω την καλυτερη κοινοτητα ever...εχω ενα προβλημα αγορασα το παιγνιδι two worlds2 και ενω κανω εγκατασταση και ολοκληρωνω το παιγνιδι μου βγαινει μυνημα και λεει οτι δεν μπορει να τρεξει επειδη λειπει το αρχειο psyX.dll η καρτα γραφικων που εχω ομως ειναι μια ati radeon 5850εχω εγκαταστησει και τους τελευταιους drivers για την καρτα μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω

οταν εγκατεστησες τους τελευταιους drivers εκανες uninstall τους παλιους με καποιο ειδικο εργαλειο απεγκαταστασης???ή τους περασες απο πανω? αν τους περασες απο πανω κατα μεγαλη πιθανοτητα δεν λειτουργει σωστα ο driver.

πληρης απεγκατασταση των οδηγων, κανεις επανεκιννηση, βαζεις τον τελευταιο οδηγο κανεις επανεκιννηση και εγκαθιστας απο την αρχη το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ειναι μερικα παιχνιδια που για να παιξουν απαιτουν να υπαρχει στο συστημα εγκατεστημενο το Physx.Ασχετα με το τι καρτα εχεις,τα Physx μπορει να τα τρεξει και ο επεξεργαστης(δεν ενδεικνυται).Πηγαινε εδω και παρτο.

Δημοσ.

οταν εγκατεστησες τους τελευταιους drivers εκανες uninstall τους παλιους με καποιο ειδικο εργαλειο απεγκαταστασης???ή τους περασες απο πανω? αν τους περασες απο πανω κατα μεγαλη πιθανοτητα δεν λειτουργει σωστα ο driver.

πληρης απεγκατασταση των οδηγων, κανεις επανεκιννηση, βαζεις τον τελευταιο οδηγο κανεις επανεκιννηση και εγκαθιστας απο την αρχη το παιχνιδι.

Και με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί το physX.dll ?

PhysX Υποστηρίζεται μόνο απο τις κάρτες της nVidia απο την σειρά geforce 8600 και μετά οσο αφορά την επεξεργασία της GPU.. Αν εχεις Ati κάνεις οτι λέει ο luci4er, μέσο software δλδ..

*Στην ουσία όμως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν εχεις physX..

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα τα πατνα δεν γινεται τιποτα μα ειναι δυνατον οσοι εχουν τις RADEON να μην μπορουν να τρεξουν τα παιγνιδια που υποστηριζουν το psysX??????ΑΙΣΧΟΣ... παντως αν καποις αλλος εχει καμια φρεσκια ιδεα παρακαλω να την πει γιατι πιστευω οτι θα αντιμετωπισουν και αλλοι τετοιο προβλημα ευχαριστω παντως για την οποια βοηθεια μεχρι τωρα.......

Δημοσ.

Το παιχνίδι παίζει μια χαρά , ίδια κάρτα έχουμε όπως και πολλοίς κόσμος.

Σίγουρα εγκατέστησες σωστά το physx ; αν ναι, το psyX.dll έπρεπε να υπάρχει...

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα τα πατνα δεν γινεται τιποτα μα ειναι δυνατον οσοι εχουν τις RADEON να μην μπορουν να τρεξουν τα παιγνιδια που υποστηριζουν το psysX??????ΑΙΣΧΟΣ... παντως αν καποις αλλος εχει καμια φρεσκια ιδεα παρακαλω να την πει γιατι πιστευω οτι θα αντιμετωπισουν και αλλοι τετοιο προβλημα ευχαριστω παντως για την οποια βοηθεια μεχρι τωρα.......

Αυτο που λεω κανα δυο ποστ πιο πανω το δοκιμασες?Και εγω με την 5850 μια χαρα επαιξα το Mafia ii πχ το οποιο για να παιξει ζητουσε οπωσδηποτε Physx.

Δημοσ.

μεσα σε καθε παιχνιδι υπαρχει η καταλιλη εγκατασταση με το προγραμμα για physx. ψαξε στο cd-dvd του παιχνιδιου. λογικα θα υπαρχει.

Δημοσ.

μεσα σε καθε παιχνιδι υπαρχει η καταλιλη εγκατασταση με το προγραμμα για physx. ψαξε στο cd-dvd του παιχνιδιου. λογικα θα υπαρχει.

αν υπηρχε το cd θα εκανε μονο του την εγκατασταση του physx ανεξαρτητου καρτας.

Δημοσ.

Μέσα στο dvd πρέπει να έχει το τελευταίο directx. Αν υπάρχει, δεξί κλικ, run as administrator. Μην σου πω και όλο το παιχνίδι τρέξτο σαν αντμιν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...