Προς το περιεχόμενο

Counter Strike 1.6 Server

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να είναι στο internet θέλει νομίζω sv_lan 0 , αν ακόμα δε συνδέεται κοίταξε πάλι αν έχεις ανοίξει σωστά τις πόρτες.

"εβλαλα το sv_lan αλλα ειναι φυσικο να τον βλεπω απο αλλο pc στα lan???" δε κατάλαβα τι εννοείς

δε μου έχεις απαντήσει το σημαντικότερο, έχετε αυθεντικό το παιχνίδι?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού έχεις ανοίξει πόρτες και έχεις στήσει τον dedicated η ip που δίνεις δέν είναι εκείνη που γράφει στον dedicated πχ:192.188.2.3.

Η ip που θα δώσεις στους φίλους σου είναι η εξωτερικη. Πάνε εδώ Link kαι δωσε αυτο το ip.

Δημοσ.

οι φίλοι για να μπουν στο παιχνίδι θα βάζουν την εξωτερική σου ip.

Για να συνδεθούν λοιπόν θα τους δώσεις την ip που βλέπεις εδώ (όπως ακριβώς σου είπε ο AiWaaa)

τώρα εσύ δε θα συνδέεσαι με την παραπάνω ip αλλά με την ip που έχεις στο τοπικό δίκτυο και συνήθως είναι της μορφής 192.168.x.x

στην εκτέλεση δίνεις cmd και μετά στο μαύρο παράθυρο ipconfig, το ipv4 address είναι η εσωτερική σου ip και την βλέπεις μόνο εσύ

ξαναρωτάω για τελευταία φορά,δε μου έχεις απαντήσει το σημαντικότερο, έχετε αυθεντικό το παιχνίδι?

Δημοσ.

θα σου πω την εμπειρία μου από τον server στο cod4

για να μπορούν να παίξουν παίκτες με σπασμένο κλειδί έπρεπε να βάλω crack (φαντάζομαι ότι μπορεί να έχει κάτι ανάλογο το cs)

δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα γιατί παραβαίνω του κανόνες του forum που μας φιλοξενεί

και πρόσεξε αυτό που σου έγραψα για τις ip

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το cs1.6 και τωρα αφου εμαθα να παιζω καλα(!) ειπα να ανοιξω εναν server για να μπαινουν να παιζουν

οι φίλοι μου!(φυσικα ξερω οτι ο server σηκωνει μεχρι 4 ατομα!)

Ομως εχω ενα μικροπροβλημα στο ξεκινημα!

1.Ξερω οτι οταν θελω να ανοιξω server πρώτα πρέπει να ανοίξω Virtual Server στο router μου!

Ομως οταν παω να το ανοιξω μου ζητάει IP και δεν ξερω τι να βαλω???(192.168.1.1,80.106.108.6,96.45.172.68 πιθανες IP )

2.Οταν ανοιγει το HLDS δεν ζηταει IP και βαζει 192.168.1.2:27015.

3.Ο σκοπος του server είναι να πληκτρολογούν στο console οι αλλοι

>connect <την IP Μου>:27015

.

Και επειδή ξέρω αρκετα απο ΑΜΧ MOD X γι'αυτο θελω τοσο πολυ να τον ανοιξω!!!! :confused: :confused:

(Δωστε σαφη βηματα αν μπορείτε!)

Ευχαριστώ Εξ'αρχής!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα και καληανασταση θελω με ενανφιλο μου να παιζουμε counter 1.6 φτειαχνω τον server απο το deticated server βαχω κωδικο-ονομα-πιστα

και στο UDP Port τι βαζω ; το 27015 ;

μετα πιες πορτες ανοιγω ; πως της ανοιγω ακριβως ;

εχω το modem netgear dg834g .

εχω ψαξει στο internet αλλα ποθενα δεν βρεικα ολοκρηλες οδηγιες .

Δημοσ.

συνηθως για κατι τετοια θεματα και οχι κοινου ενδιαφεροντος αν δεν βρεις καποιον να εχει σηκωσει σερβερ δυσκολο να βρεις απαντησεις.

αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι κοιτα στο ρουτερ σου μηπως εχει καποιο ετοιμο προφιλ για cs 1.6 ή για game server γενικα . και δες ποια πορτα εχει προκαθορισμενη στο port forward του συγκεκριμενου προφιλ. αν εχει την 27015 αυτην θα βαλεις στο UDP PORT οταν ανεβαζεις το σερβερ. οπως καταλαβαινεις το UDP και πορτα που κανεις forward στο ρουτερ πρεπει να ειναι ιδιες. αυτα γενικα. αλλες γνωσεις δεν εχω και ελπιζω να βοηθησα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia.

Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία που έχω εδώ και αρκετό καιρό.

Προσπαθώ να φτιάξω έναν server για το counter οπου θα μπαίνω με τα φιλαράκια μου και θα λιώνουμε xD. Αλλα δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά πάνω στο θέμα :wacko: . Αρχικά από οτι μου έχουν πει φτιάχνεις dedicated server πρώτα και μετά μπαίνεις στην σελίδα του router σου και ξεκλειδώνεις κάτι ώστε να μπορούν παίκτες από το διαδίκτυο να συνδεθούν.

Θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει κάτι από το θέμα να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :rolleyes:

Δημοσ.

αυτο με ενδιαφερει κα εμενα αλλα δεν βρεικα πληρες βοηθεια .

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ανοιξεις καποιες πορτες στο moden σου για να μπωρουν να δουν οι φιλοι σου των server .

αλλα πως τις ανοιγεις αυτο ειναι το θεμα ;;;;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ και άλλα 2-3 φιλαράκια φτιάξαμε ένα server για να μπαίνουμε και να πορωνόμαστε στο παιχνίδι που λέει και ο τίτλος. Αλλά είπαμε να τον φτιάξουμε λίγο καλύτερο. Θέλω να περάσω μερικά skins για τα όπλα να φαίνονται καλύτερα για αρχή. Όσο όμως και να προσπάθησα ενώ τα περνάω στα αρχεία του server και τα κάνω αντικατάσταση, όταν μπαίνουμε να παίξουμε τα όπλα είναι όπως ακριβώς πριν. Σαν να μην έκανα τίποτα. Γιατί μου το κάνει αυτό?

Σημείωση: Το πως θα περάσω τα skins το είδα απο youtube.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπερα και καληανασταση θελω με ενανφιλο μου να παιζουμε counter 1.6 φτειαχνω τον server απο το deticated server βαχω κωδικο-ονομα-πιστα

και στο UDP Port τι βαζω ; το 27015 ;

μετα πιες πορτες ανοιγω ; πως της ανοιγω ακριβως ;

εχω το modem netgear dg834g .

εχω ψαξει στο internet αλλα ποθενα δεν βρεικα ολοκρηλες οδηγιες .

Δεν ξέρω αν ψάχνεις ακόμα για να βρεις πληροφορίες γι'αυτό. Αν ναι πες μου να σου δώσω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...