washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως, παλληκάρια (βάζω και την Κάμμεν μέσα - ξέρει αυτή), προσωπικά έχω κάνει ΤΟΣΟ σαιξ σε μητρικές και σε πισοπάρτς, και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δε μου χει καεί κάτι. Σε σημείο, αν δεν ήταν εκείνα τα πειράματα στο σχολείο, με το τρίψιμο του στυλού (σκάσε, Κάμμεν, ΔΕΝ είναι ΤΟ στιλό, είναι Ο στυλός) στο μάλλινο πουλόβερ. που μετα αποκτούσε για λίο την ικανότητα να τραβάει τα μικροσκοπικά κομμάτια χαρτιού που κόβαμε γι' αυτήν τη δουλειά, εγώ θα πίστευα πως ο στατικός ηλεκτρισμός (όχι το βραχυκύκλωμα από τα ρεύματα της μητρικής) είναι ούρμπαν λέτζεντ. Παυλίδη, ξήλωσέ τα όλα και ξαναστήσε τα απολύτως απαραίτητα πάνω, πάνω σε πάγκο, συν ρησέτ τον Μπάιο με τζαμπεράκι, και κατσαβιδωτή εκκίνηση (όχι με power button δλδ). Μετά, μπλε.
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παυλίδη, ξήλωσέ τα όλα και ξαναστήσε τα απολύτως απαραίτητα πάνω, πάνω σε πάγκο, συν ρησέτ τον Μπάιο με τζαμπεράκι, και κατσαβιδωτή εκκίνηση (όχι με power button δλδ). Μετά, μπλε. μάλλον για μπλε πάω γιατι αυτά τα εχω κάνει ήδη απο χτες... ψαχνω να ξεκλεψω τώρα δεκα λεπτα να δω τα μπιπ τι σημαινουν...
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Έλεος, αυτό το "σκάσε κάρμεν" ντάντι ούτε το πιο άγαρμπο ξυπνητήρι να ήτανε . Και απο ότι καταλάβατε συνεχίζω το σερί Εγώ πάντως σου λέω ότι πάμε για μπλε. Τεσπα u know better.
SwAToNeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πέτυχα ένα τέτοιο μηχανάκι και είχε το ίδιο πρόβλημα. Για να παίξει έβγαλα τα 2dim μνήμης και έβαλα μόνο το ένα. Έβγαλα και το jumper απο τα άγνωστα Pins που είχε πάνω και έπαιξε. Βέβαια μου έκανε πάλι περίεργα έκανε για να βάλω και το 2o dim μνήμης αλλά με τα πολλά έπαιξε. Έίναι λίγο περίεργη η μητρική τους. Μην αγανακτείς όμως και κάνε υπομονή. Και μη ξεχνάμε το νόμο του Murphy.
flogerakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τα μπιμπ δε με πάνε σε τροφοδοτικό εμένα αλλά για μνήμες κάρτα οθόνης αρχικά. Μνήμες δεν είναι και να καήκανε όλα τα chipakia μαζεμένα ε πρέπει να είσαι τέρας γκίνιας. Η κάρτα οθόνης απο ότι κατάλαβα είναι ενσωματωμένη. Όταν στο έφερε δεν άναβε καν επίσης, οπότε ή την είχε πατήσει λίγο πριν στο φέρει πχ από τη καλή μας τη ΔΕΗ ή στατικός ηλεκτρισμός όπως σου ξανάπα. Συμφωνω... Κλασικο προβλημα... Εγω μια φορα ελυσα το pc να το καθαρισω και αφου το ξανασυναρμολογισα η μητρικη ειχε ηδη πεθανει...
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και απο ότι καταλάβατε συνεχίζω το σερί Κάμμεν όνομα και πράμμα. Σουάτ, αυτό που περιγράφεις, παίζει να μην είναι θέμα μυστηριώδους μυστηρίου, ιδίως εάν πρόκειται για μητρική που χρησιμοποιούσε ο Καραϊσκάκης : component degrading (assisted by aging) πρόμπαμπλυ. Στη φάση Παβλίντες όμως, το διαφορετικό είναι ότι τα τσαλίμια τα άρχισε με το που άλλαξε διαμονή η μητρική, και μετά γίναν' όλα μονή. Το μπιπ error code είναι το κλειδί.
SwAToNeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τα 8 beep αλλά και τα 4 beep έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για την fujitsu όμως. Πρόβλημα στο hardware. Και εγώ με beep ξεκίνησα και το αναφέρω. 4 ώρες παίδεμα για την ram και ένα jumper ήταν όλο το θέμα για μένα.
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τα 8 beep αλλά και τα 4 beep έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για την fujitsu όμως. Πρόβλημα στο hardware. Και εγώ με beep ξεκίνησα και το αναφέρω. 4 ώρες παίδεμα για την ram και ένα jumper ήταν όλο το θέμα για μένα. σου εχει κατσει ίδια μητρική; με τις ραμ επαιξα, το τζαμπερ οταν το εβγαλα δεν εκανε κανένα μπιπ αλλα ούτε εδειξε και τίποτα στην οθόνη... Ειμαι ακόμα στο ψάξιμο και δε βρηκα χρόνο να ασχοληθώ...
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόοον... εχουμε δοκιμη άλλου τροφοδοτικού (που κανονικα στηρίζει Q6600) -> FAIL Δοκιμη με μια μνημη σε διαφορες θέσεις κλπ -> FAIL Αλλαγη θερμοαγωγιμης-κουμπωμα ξεκούμπωμα cpu -> FAIL παιχνιδι με τα τσαμπερ - ρεσετ ΒΙΟS -> FAIL Σε αυτή τη περίπτωση (που εκανα ρεσετ το ΒΙΟS δεν εκανε κανενα μπιπ αλλα ούτε κ τπτ άλλο) Τα μπιπ που μου κάνει μετρηθηκαν 8 της μορφής 1-3-3-1 το BIOS πρεπει να ειναι της phoenix οπότε απο τη σελίδα που προαναφέρθηκε μου βγάζει 1-3-3-1 28 Autosize DRAM. Θα αρχίζα να φτιάχνω καταπέλτη για να τη ρίξω στη θάλασσα αλλα δεν ειναι δικια μου και κάνω εξυπηρέτηση...
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 το ξέρω, αλλα no money no honey (στην προκειμενη no new pc) Any other ideas?
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Έχω εγώ τη καλύτερη. Πέταξε το ερείπιο απο το μπαλκόνι και βάλε άλλο ερείπιο μόλις βρεις καλό Σαμαρείτη να σου στείλει
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ενάδερ αϊντία, ιζ να κάνει καμμιά βόλτα από Στουρνάρη το κοπελέισον, να τσιμπήσει καμμιά μεταχειρισμένη αναλόγου δυνοτοτήτωνε με 10-15 εβρά, και να μην παίζεις ούτε 'συ με τα νεβρά και τις αντοχές σου - ούτε κι αυτή μηλάκια με τα παιδιά της γειτονιάς, όσο συνεχίζει να μην έχει πισί (ε τόσο λίγα πια, και να μην τα έχει να τα δώσει, καν' της ένα πρώιμο δώρο γεννεθλίων εσύ. Τί φίλος είσαι)
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Έχω εγώ τη καλύτερη. Πέταξε το ερείπιο απο το μπαλκόνι και βάλε άλλο ερείπιο μόλις βρεις καλό Σαμαρείτη να σου στείλει You are right dear Sammaritissa! να κάνει καμμιά βόλτα από Στουρνάρη το κοπελέισον, να τσιμπήσει καμμιά μεταχειρισμένη αναλόγου δυνοτοτήτωνε με 10-15 εβρά δυστυχώς είμαστε καμια 500 χλμ μακρια απο τη Στουρνάρη και εδω πέρα πουλάνε φύκια για μεταξωτες κορδέλες... Γνωστός πήρε noname τρόφοδοτικό για το λαπτοπ του μόλις 60 ευρώ απο τοπικο καταστημα και μετα απο έρευνα αγοράς μάλιστα (αφου του το εκαψε η αγαπημενη μας ΔΕΗ (ow yes, it's crude oil)
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Στείλε την Σαμαρείτισσα να κάνει μια έρευνα αγοράς (να ξεκολλήσει και λίγο απ' το φόρουμ :ρ). 500 μέτρα είναι απ' τη Στουρνάρη. Ε μα. (..μετά άμα βρεθεί λαβράκι, της στέλνεις τα γκαφρά, και στέλνει τη μήτερ με απλό ΕΛΤΑ) (...ελόγου μου δεν προσφέρομαι, διότι είμαι 700Km+)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.