Roger Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Λυπαμαι που στο λεω ,αλλα αν δεν υπαρχει προβλημα και εμφανιστει μετα απο καποια εργασια,τοτε το εχουμε δημιουργησει εμεις. Προσπαθησε να θυμηθεις τα βηματα σου και ξαναελεγξε το.
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Λυπαμαι που στο λεω ,αλλα αν δεν υπαρχει προβλημα και εμφανιστει μετα απο καποια εργασια,τοτε το εχουμε δημιουργησει εμεις. Προσπαθησε να θυμηθεις τα βηματα σου και ξαναελεγξε το. το τσεκαρα αλλα δεν. βασικα το πρωι δεν ανοιξε ο υπολογιστης μετα απο το πατημα του κουμπιου οποτε μου ήρθε απευθείας αλλα δούλευε ως χτες βραδυ κανονικά... παίζει ενω ήταν αποσυνδεδεμένη να βραχυκύκλωσε που την ακούμπησα πάνω στο κουτι;
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ασε το manual. Δες μόνο τι bios έχει και αντιστοίχησε με τα beep codes. http://www.computerhope.com/beep.htm θα το δω και θα δοκιμάσω και ένα ακόμα τροφοδοτικό τώρα που το σκέφτομαι... Αν και δε νομίζω να χει σχέση αλλα βλέπουμε...
karmen1983 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 θα το δω και θα δοκιμάσω και ένα ακόμα τροφοδοτικό τώρα που το σκέφτομαι... Αν και δε νομίζω να χει σχέση αλλα βλέπουμε... Τα μπιμπ δε με πάνε σε τροφοδοτικό εμένα αλλά για μνήμες κάρτα οθόνης αρχικά. Μνήμες δεν είναι και να καήκανε όλα τα chipakia μαζεμένα ε πρέπει να είσαι τέρας γκίνιας. Η κάρτα οθόνης απο ότι κατάλαβα είναι ενσωματωμένη. Όταν στο έφερε δεν άναβε καν επίσης, οπότε ή την είχε πατήσει λίγο πριν στο φέρει πχ από τη καλή μας τη ΔΕΗ ή στατικός ηλεκτρισμός όπως σου ξανάπα.
Roger Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παίζει ενω ήταν αποσυνδεδεμένη να βραχυκύκλωσε που την ακούμπησα πάνω στο κουτι; Ισως να ειχε κρατησει ρευματα,κανεις δεν ξερει.
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ισως να ειχε κρατησει ρευματα,κανεις δεν ξερει. ακριβώς... οπότε εν αναμονή άλλης μητρικής απ'οτι φαίνεται... θα δω τι σημαίνουν και τα μπιπ όταν βρω χρόνο και θα τα ποστάρω προς μελλοντική χρήση... Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ευπρόσδευλτη. Να τονίσω ότι δεν υπάρχουν σημάδια καμμένου και οτι η καλη μας η ΔΕΗ γενικά μας κάνει κολπακια (αν και χτες βραδυ δεν εκανε απο ότι θυμαμαι) αλλα ήταν πάνω σε UPS...
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 (ίσως επειδη το ανάβει με το πόδι) ...Κάααρμεννν! Ουού-ου! ...Lacta EEE paylidis, κάτι σου είχε γράψει κάποιος για το "εξτρά" τετράπινο που δίνει το (εξτρά) ρεύμα που χρειάζεται ο επεξεργαστής. ...Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είσαι οκ μ' αυτό...; ΕΧΕΙ τέτοιο το τροφοδοτικό του νέου κουτιού; ...Σπάσε λέει πλάκα να 'ναι κα'να 20πινο, ε; Μουαχαχά (κι όταν ξαναδοκίμασες το παλιό, να ξέχασες να το βάλεις...)
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ...Κάααρμεννν! Ουού-ου! ...Lacta EEE paylidis, κάτι σου είχε γράψει κάποιος για το "εξτρά" τετράπινο που δίνει το (εξτρά) ρεύμα που χρειάζεται ο επεξεργαστής. ...Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είσαι οκ μ' αυτό...; ΕΧΕΙ τέτοιο το τροφοδοτικό του νέου κουτιού; ...Σπάσε λέει πλάκα να 'ναι κα'να 20πινο, ε; Μουαχαχά (κι όταν ξαναδοκίμασες το παλιό, να ξέχασες να το βάλεις...) καλημέρες, και το τροφοδοτικό είναι ίδιο... Το μονο πιθανό διαφορετικο σαν στησιμο παίζει να ειναι οι διαφορετικοί αποστατες... Το παλιο κουτί ειχε κατι περίεργους που για να βγάλεις τη μητρική επρεπε να χρησιμοποιήσεις μυτοτσίμπιδο, λετε να είχαν καμια σχέση (π.χ. να κλείναν κάποιο κυκλωμα οτι ειναι κο.
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ...λετε να είχαν καμια σχέση (π.χ. να κλείναν κάποιο κυκλωμα οτι ειναι κο. Καλημέρες, γι' αυτό που λες εγώ λέω μπα
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρες, γι' αυτό που λες εγώ λέω μπα και μενα χλωμο μου κάνει αλλα ποτε δεν ξέρεις τι κολπα εκανε η μακαριτισα η altec... εδω τα κουμπώματα που είχε πρώτη φορά τα είδα εέπειτα απο περίπου 14 χρόνια ενασχόλησης με πισιά...
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 και μενα χλωμο μου κάνει αλλα ποτε δεν ξέρεις τι κολπα εκανε η μακαριτισα η altec... εδω τα κουμπώματα που είχε πρώτη φορά τα είδα εέπειτα απο περίπου 14 χρόνια ενασχόλησης με πισιά... Βρε όχι τιποτά άλλο, αλλά επειδή δεν έκλεισα μάτι και το έχω πάρει σερί, μιλάμε για τα κλιπσακια που κουμπώνουν τη μητρική πάνω στο κουτί ε; Αυτά τα κοκαλινοπλαστικά; Αν ναι πως να κλείνουν κύκλωμα αφού είναι μονωτές; Αν μιλάτε για κάτι άλλο και έχω πει λαλακία sorry και πάω για ύπνο
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βρε όχι τιποτά άλλο, αλλά επειδή δεν έκλεισα μάτι και το έχω πάρει σερί, μιλάμε για τα κλιπσακια που κουμπώνουν τη μητρική πάνω στο κουτί ε; Αυτά τα κοκαλινοπλαστικά; Αν ναι πως να κλείνουν κύκλωμα αφού είναι μονωτές; Αν μιλάτε για κάτι άλλο και έχω πει λαλακία sorry και πάω για ύπνο αυτά λέω αλλα σε μεταλλικα πρώτη φορά τα είδα!! Δεν πειράζει, δικαιολογείσαι επειδη εισαι καλο παιδι, και εγω δεν το διευκρίνησα!
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μεταλλικά;;; Α καλά, πάω για νάνι... edit: Καλά σόρρυ αλλά αυτά είναι, αν έχω μάθει σωστά δηλαδή, για να μην ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο. Καλό άστο, έφυγα καληνύχτεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.