ioannis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Tρέχω τα Vista Home Premium και σήμερα πήγα να κάνω disk check και μου έβγαλε το μήνυμα: "Windows can' t check the disk while it' is in use. Schedule disk check". Έκανα το Schedule disk check, αλλά όταν πάω να κάνω το disk check με βγάζει πάλι το ίδιο πάντα μήνυμα. Ακόμη παρατήρησα πως όταν βάζω ένα cd δεν δουλεύει το autorun. Σας παρακαλώ για βοήθεια. Ευχαριστώ.
ioannis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Tρέχω τα Vista Home Premium και σήμερα πήγα να κάνω disk check και μου έβγαλε το μήνυμα: "Windows can' t check the disk while it' is in use. Schedule disk check". Έκανα το Schedule disk check, αλλά όταν πάω να κάνω το disk check με βγάζει πάλι το ίδιο πάντα μήνυμα. Ακόμη παρατήρησα πως όταν βάζω ένα cd δεν δουλεύει το autorun. Σας παρακαλώ για βοήθεια. Ευχαριστώ. Το autorun διορθώθηκε.
achilleas_f Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το disc check των windows δε δουλεύει όταν χρησιμοποιείται ο δίσκος. Αν στο schedule έβαλες σημερινή ημερομηνία, κάνε ένα restart και θα δεις ότι θα το κάνει κατά τη διάρκεια που ανοίγει το pc.
ioannis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το disc check των windows δε δουλεύει όταν χρησιμοποιείται ο δίσκος. Αν στο schedule έβαλες σημερινή ημερομηνία, κάνε ένα restart και θα δεις ότι θα το κάνει κατά τη διάρκεια που ανοίγει το pc. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιείται ο δίσκος, δεν έβαλα κανένα schedule, υποψιάζομαι κανέναν virus.
wizard Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 [...]Έκανα το Schedule disk check[...] Άρα έβαλες Scheduled check. Απλά κάνε restart και θα τσεκάρει το δίσκο. Δεν είναι ιός. Φυσιολογικό είναι αυτό.
ioannis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Άρα έβαλες Scheduled check. Απλά κάνε restart και θα τσεκάρει το δίσκο. Δεν είναι ιός. Φυσιολογικό είναι αυτό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Κάνω restart τσεκάρει το δίσκο, αλλά όταν κάνω chkdsk πάλι μου βγάζει τα ίδια μηνύματα. Χρησιμοποιώ το tuneup utilities, μήπως αυτό τα δημιουργεί όλα;
mavlamemos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν ο δισκος αυτος εχει το λειτουργικο πανω τοτε δεν μπορει να κανει check disk οταν βρησκεται μεσα στο γραφικο περιβαλλον.γινεται μονο πριν την εκκινηση των windows.ειτε vista ειτε 7 ειτε οτιδηποτε windows
wizard Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Κάνω restart τσεκάρει το δίσκο, αλλά όταν κάνω chkdsk πάλι μου βγάζει τα ίδια μηνύματα. Χρησιμοποιώ το tuneup utilities, μήπως αυτό τα δημιουργεί όλα; Δεν κατάλαβα. Κάνεις restart και ελέγχει το δίσκο. Μετά πας να ξανακάνεις έλεγχο; Γιατί; Αφού έκανε. Προσπαθείς να τσεκάρεις τον δίσκο των windows μέσα από τα windows. Είναι λογικό να μη μπορεί να τον ελέγξει εκείνη τη στιγμή αφού τον χρησιμοποιεί το λειτουργικό σου και άρα δε θα μπορέσει να τον ελέγξει πλήρως. Αυτός είναι ο λόγος που σου λέει ότι πρέπει να κάνεις restart για να τον ελέγξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.