KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 1. Οταν οι εξωγηινοι με την μαγικη τους ακτινα ερθουν στη Γη και τα στορια απο τα παραθυρα ανεβουν απο τον χρονοδιακοπτη, δεν μπορεις να τα κλεισεις μονος σου, αστους να σε τραβηξουν 2. Στο ΛΑ περνανε απο το πισσα σκοταδι στον ηλιο του μεσημεριου σε 10' 3. Οταν γινεται εισβολη εξωγηινων, η Κυβερνηση στελνει τα αεροπλανα 10-10 και τους στρατιωτες 5-5 γιατι ολοι τους ειναι Ραμπο 4. Οταν κανεις σεξ με την γραμματεα σου, υπαρχει παντα μια μηχανη που παιρνει φωτογαφιες μονη της, ετσι γιατι γουσταρει
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τα προσθετει ο καθενας, μεχρι να φτασουμε το Νο20 Ή και παραπανω αν εχετε ορεξη
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δούμε το skyline. Λίγο βάναυσο σε βρίσκω. Γιατί μας τιμωρείς έτσι?
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δες το ρε συ είναι καλό. Ειδικά στο τέλος που πεθαίνει ο Τομ πολύ συγκινητικό. ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δε μου είπες πως πεθαίνει όμως... θα ήθελα να ξέρω σε παρακαλώ.
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δε μου είπες πως πεθαίνει όμως... θα ήθελα να ξέρω σε παρακαλώ. Τον "παίρνουν" οι εξωγήινοι;
klog Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 5. Είναι οι πρώτοι εξωγήινοι στην ιστορία του Χόλυγουντ που α.....αγωνιούν να γίνουν γήινοι.
PCharon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μα... αυτή η ταινία είναι τόσο ΑΚΥΡΗ από πλοκή/σενάριο, που το να θέλουμε να βρούμε ΜΟΝΟ 20 "περίεργα" είναι αστείο από μόνο του. Η ταινία είναι πατέντα από μόνη της. Πάντως για σινεμά είναι καλή, λόγω κλίματος και ντόρου που γίνεται. Απλά μη περιμένετε κάτι ενδιαφέρον από σενάριο/πλοκή, σκέτη απογοήτευση, συμβαίνει το οτιναναι, χωρίς καμία απολύτως συνέπεια. Αναρωτήθηκαν: "τί να γίνεται στην επόμενη σκηνή; αυτό. α, εντάξει αυτό θα γίνεται!" κι όπως έκατσε η μία σκηνή μετά την άλλη έγινε ταινία.
Kasrith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μαρέσουν αυτα τα στυλ θεμάτων, αλλα πάντα γίνονται για ταινίες που δεν έχω δει. Και για να θάβονται τόσο, ούτε σκοπεύω να τα δω (βλ. Salt και τώρα αυτό!)
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 6.Όσο αναπτυγμένη τεχνολογία και να έχεις,και από την άλλη άκρη του γαλαξία να έρχεσαι, χρειάζεσαι πλοκάμι με "μάτι" στην άκρη για να δεις πίσω από έναν πάγκο.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 6.Όσο αναπτυγμένη τεχνολογία και να έχεις,και από την άλλη άκρη του γαλαξία να έρχεσαι, χρειάζεσαι πλοκάμι με "μάτι" στην άκρη για να δεις πίσω από έναν πάγκο. Αυτο ηταν γαματο, οντως. Και μαλιστα το παω παραπερα 7. Ακομα και αν το εξωγηινο πλοκαμι σου φτανει μεσα σε ολο το σπιτι, δεν θα κανει τον κοπο να κοιταξει πισω απο τον παγκο της κουζινας αλλα θα θεωρησει δεδομενο οτι δεν ειναι κανενας 8. Αν αρχισουν να πεφτουν μπλε φωτα απο τον ουρανο βραδυατικα, δεν θα γινει καμια κινητοποιησει του στρατου και της αστυνομιας μεχρι το αλλο πρωι που θα ξαναερθουν οι εξωγηινοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.