Προς το περιεχόμενο

Router vs τηλεφωνο

Μαρακι!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!ειμαι καινουρια σχετικα με το internet..και θελω να σας ρωτησω τι να κανω που οταν χτυπαει το τηλεφωνο με πεταει απο το internet..?..?..?Mετα μου ζηταει να πατησω κατι κωδικους...τους παταω...και πρεπει να κανω reboot...το κανω πολλες φορες και μετα ειναι οκ...!τι πρεπει να κανω παιδια για να σταματισει να το κανει αυτο?Σας ευχαριστω...!!

Δημοσ.

Έχεις βάλει splitter στην πρίζα του τηλεφώνου; (Είναι ένας διακλαδωτής που οδηγεί σε 2 ίδιες εξωτερικά εξόδους, μία λέει adsl και μία tel)

Δημοσ.

Έχεις βάλει splitter στην πρίζα του τηλεφώνου; (Είναι ένας διακλαδωτής που οδηγεί σε 2 ίδιες εξωτερικά εξόδους, μία λέει adsl και μία tel)

Οτι και να σου πω...ψεματα θα ειναι!!ενας φιλος ηρθε και μου το συνδεσε...με οτι καλωδια ειναι μεσα το κουτι συνδεσης που μου εδωσαν!

Δημοσ.

λογικά χρειάζεσαι φίλτρο σε κάθε τηλεφωνική συσκευή που έχεις

Αν βαλω Φιλτρο θα σταματιση να γινεται αυτο?

Δημοσ.

για να μην σε πάρω και στο λαιμό μου

για το router έχεις ξεχωριστή πρίζα τηλεφώνου και για το τηλέφωνο άλλη?

αν ναι στο τηλέφωνο έχεις τίποτα τέτοιο?

adsl_filter.jpg

αν τώρα έχεις μια πρίζα τηλεφώνου και για τα δύο, μήπως ο φίλος σου χρησιμοποίησε κάτι τέτοιο?

thumbnail_TEL-0007.jpg

Δημοσ.

Αν βαλω Φιλτρο θα σταματιση να γινεται αυτο?

Μαράκι πρωτίστως καλώς ήρθες στο forum.

Για το πρόβλημα σου. Για να μην γράφουμε κάτι που δεν πρέπει ρίξε στα καλώδια σου και πες μας

Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις στο σπίτι και αν βλέπεις κάποιο απο τους παρακάτω μετατροπεις (η διαφορά τους ειναι οτι το ενα εχει μια και το αλλο δυο τρυπες)

ADSL_Filter_And_Splitter.jpg

και

ADSL_PHONE_FILTER.jpg

Δημοσ.

ωραία στο καλώδιο του τηλεφώνου θα βάλεις αυτό, adsl filter pstn

απλά να προσέξεις να το βάλεις σωστά και όχι ανάποδα, παραθέτω ένα μήνυμα από τον super goofy poulino για να μην μπερδευτείς

Υπάρχουν τα φίλτρα που από την μια έχουν καλώδιο rj11 έτοιμο και από την άλλη την υποδοχή για το τηλέφωνο όπως και φίλτρα που έχουν 2 θηλυκές υποδοχές οπότε εκεί θα χρειαστείτε και ένα μικρό καλώδιο rj11. SOS.ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΠΑΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ. οι λόγοι αναγράφονται πιο κάτω. Οπότε προσέξτε το line του φίλτρου να πάει προς τον τοίχο και το phone να ενωθεί με το τηλέφωνο. Αυτά που έχουν έτοιμο καλώδιο το line είναι το εξόγκωμα(το πουλάκι του καλωδίου) και το phone το θηλυκό (ο πόρος του φίλτρου).Δεν θέλετε να το κάνετε gay το φιλτράκι για αυτό προσοχή .
Δημοσ.

@jakegate7

με πρόλαβες

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

Η παρακατω εικονα

thumbnail_TEL-0007.jpg

ειναι απλος splitter τηλεφώνου (δίνει δυο γραμμες απο μια) και οχι adsl φιλτρο και spliter.

@maraki

έχεις την εικονα που σου εδωσε ο jakegate7 ή την εικόνα που σου εδωσα εγω (που γραφει πανω adsl)

Δημοσ.

Παιδια τωρα που το ξανα ειδα...εχουμε μια τηλεφωνικη συσκευη στο σπιτι...η ποιοα εχει 2 υποδοχες...την μια την εχουμς συνδεση με το ρουτερ...και το αλλο ειναι καλωδιο για το ρευμα...δεν εχει κατι αλλο!

Δημοσ.

ωραία στο καλώδιο του τηλεφώνου θα βάλεις αυτό, adsl filter pstn

απλά να προσέξεις να το βάλεις σωστά και όχι ανάποδα, παραθέτω ένα μήνυμα από τον super goofy poulino για να μην μπερδευτείς

Αυτο θα το βαλω στο τηλ?Ειμαι τελειος ΑΣΧΕΤΗΗ!!!

Δημοσ.

Παιδια τωρα που το ξανα ειδα...εχουμε μια τηλεφωνικη συσκευη στο σπιτι...η ποιοα εχει 2 υποδοχες...την μια την εχουμς συνδεση με το ρουτερ...και το αλλο ειναι καλωδιο για το ρευμα...δεν εχει κατι αλλο!

Δηλαδή δεν χρησιμοποιείς κανενός είδους διακλαδωτή (splitter) και κανενα φίλτρο, σωστά;

Μαρακι βρες το κουτί που παρελαβες το adsl router και δες αν εχεις μεσα κάποιου ειδους φιλτράκι και πες μας

Δημοσ.

Δηλαδή δεν χρησιμοποιείς κανενός είδους διακλαδωτή (splitter) και κανενα φίλτρο, σωστά;

Μαρακι βρες το κουτί που παρελαβες το adsl router και δες αν εχεις μεσα κάποιου ειδους φιλτράκι και πες μας

Οχι δεν εχει τιποτα...μονο ενα κιτρινο καλωδιο π λεει erthnet...!!Αλλα αυτο νομιζω το χρησιμοποιησε μονο οταν καναμε την εγκατασταση του router

Δημοσ.

Οχι δεν εχει τιποτα...μονο ενα κιτρινο καλωδιο π λεει erthnet...!!Αλλα αυτο νομιζω το χρησιμοποιησε μονο οταν καναμε την εγκατασταση του router

θεωρώ απίθανο να μην ειχε τουλάχιστον ενα φίλτρο μέσα στο κουτι. Περίεργο. Λοιπον, παω να σου ετοιμάσω 2 εικονες για να καταλαβεις τις θα κανεις. Πες μου κατι ακομα για επιβεβαιωση.

1.Το τηλέφωνο παίρνει σήμα απευθείας απο τον τοίχο ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ πρίζα; Δηλαδή το καλώδιο του τηλεφώνου «κουμπώνει» σε μπρίζα ή είναι ενσωματωμένο στην πρίζα και δεν βγαίνει

2.Απο την έξοδο του τηλεφώνου, έχετε βάλει ένα καλώδιο τηλεφωνικο καλώδιο και το εχετε συνδεσει στον router, σωστά;

3.Ποιο ειναι το router που εχεις. Απο κάτω γράφει το μοντελο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...