Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δίσκο poratble 2.5'

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αγορασα (μεταχειρισμένο) εναν δισκο portable εξωτερικό 2,5' για να κανω την δουλεια μου και μου κανει τα εξης:

Τον διαβάζουν οποτε θελουν τα windows,κανει διαμορφωση μονο σε exFAT και μόνο γρήγορη οχι πληρης και οχι σε NTFS και τα αρχεία αντιγράφοντε στον δίσκο παρα πολυ αργα(δεν ξερω αν αυτο γινετε επιδή είναι exFAT και οχι NTFS...Eπισης μια φορα μου τον εβγαλε και σαν αγνωστη συσκευή...Δώστε μου τα φώτα σας!

Δημοσ.

Πού τον συνδέεις;

Έχεις άλλο καλώδιο να δοκιμάσεις;

Λογικα θα εχω...δοκιμαζω και σας λεω...στις μπροστα usb το βαζω...

Δημοσ.

Μπα...τα ιδια και με αλλο καλοδιο και στις πισω...επισης με βγαζει οταν παταω διαμορφοση σε NTFS και δεν γινετε και παω να το ξανακανω σε exFAT οτι δεν εχετε τα καταλληλα δικαιωματα για να το κανετε αυτο...και τον αποσυνδεω και τον ξαναβαζω για να τον κανω ξανα σε exFAT και το κανει.

Δημοσ.

Το εκανα...παλι τα ιδια....και κατα το low format με εβγαζε κατι format errors συνεχεια...μεχρι που το τελειωσε εγραφε συνεχεια format errors..

Δημοσ.

To προσπαθώ αλλα τώρα μου τον βγάζει μονο στην διαχειρηση συσκευων και στην ασφαλη καταργηση...ουτε στον υπολογιστη μου ουτε το προγραμμα τον βλεπει...

Δημοσ.

Οχι ακομα δεν εχω δοκιμασει! αλλα δεν νομιζω να μην κανει διαμορφοση μονο το δικο μου pc!

Άσε τι νομίζεις. Δοκίμασε και πες μας...

Δημοσ.

(...για να μη νομίσεις κι όλας ότι "έφταιξε" κάπου το filling with zeros και τον "χάλασε"...) Δυστυχώς την είχες πατήσει εξ' αρχής, με την αγορά του. ήταν στα τελευταία του, και η διαδικασία με το LLFTool ΑΠΛΑ το ξεκαθάρισε...Γι' αυτό όταν είναι να πάρουμε δίσκο από χέρι τουλάχιστον, πρώτα δοκιμή με διάφορα προγράμματα...

Στη χειρότερη, επικοινωνείς με mail με την μαμά-εταιρία, και διευκρινίζεις αν είναι εντός εργοστασιακής εγγύησης, και τους τον στέλνεις αν είναι, με δικά σου έξοδα (κανένα 20άρι με συστημένο ΕΛΤΑ) και σου επιστρέφουν καινούριον με δικά τους έξοδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...