imr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πως εξηγείται ότι η μπύρα που έχει 5% αλκοόλ δε στη λέει το ίδιο με τη βότκα που έχει 40%; Το κατουρημα φταιει φευγει πολυ αλκοολ
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και το γεγονός πως η μπύρα δε νοθεύεται. Και πολλά ακόμη. Πάντως όσον αφορά "την επόμενη μέρα" νομίζω κάθε οργανισμός μπορεί να αντιδρά διαφορετικά.
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι θεμα συνήθειας. Αν πινεις 2 ποτα καθε μερα, λογικο ειναι να μην σε πιανει τοσο ευκολα. Εγω οταν ειχα αλκοολικες τασεις, επινα 1-2 ποτα καθε μερα και σε μια φαση μπορουσα να κατεβασω 1 μπουκαλι βοτκα
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 εχει ανθρακικο και απορροφιεται πιο γρηγορα απο τον οργανισμο και προφανως πινεις και πιο πολυ...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως αιτία για να καταλάβω τι σκατοποτά σερβίρουν έξω κ προτίμησα τη λύση του φλάσκ,ήταν και πως ήμουν την επόμενη ημέρα. Όσες φορές και να ήπια έξω ακόμη και λίγο (πχ βότκα) μπορεί την άλλη μέρα το πρωί να είχα χάσει τη μισή μου όραση,να θέλω να βγάλω τα πάντα, ενώ στο σπίτι με φίλους σχεδόν ολόκληρα μπουκάλια βότκας κ απλά λίγο ζαλισμένος κ στομάχι ΟΚ.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως αιτία για να καταλάβω τι σκατοποτά σερβίρουν έξω κ προτίμησα τη λύση του φλάσκ,ήταν και πως ήμουν την επόμενη ημέρα. Όσες φορές και να ήπια έξω ακόμη και λίγο (πχ βότκα) μπορεί την άλλη μέρα το πρωί να είχα χάσει τη μισή μου όραση,να θέλω να βγάλω τα πάντα, ενώ στο σπίτι με φίλους σχεδόν ολόκληρα μπουκάλια βότκας κ απλά λίγο ζαλισμένος κ στομάχι ΟΚ. μηπως ομως στο σπιτι με φιλους περιδρομιαζετε κιολας παραλληλα και πινετε και πιο αργα γτ ειστε ανετα;
silverthunder Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 το γεγονος για νοθεια ισχυει, ειχα φιλη μπαργουμαν και κατω απο τον παγκο ειχαν τα νοθευμενα ποτα. το αφεντικο λεει της ελεγε πως οταν θα της κανει σημα και ειναι αναγκη θα βγαζει-ανοιγει καθαρα ποτα που ειχαν σε ενα κουτι για λογους ασφαλειας...
kage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αφου τα φτασαν 15-20ε τα μπουκαλια,θα ανεβει και η νοθεια.(ξυλοπνευμα-μεθανολη) μπουδ*(κρατος... οποτε οτι πινεις νοθευμενο θα ναι... ------------- http://www.boyz.gr/index.php/latestarticles/41-entertainment/453-coctails-.html
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αναγκη τα εχεις τα μπουρδελομαγαζα? μη πας.
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πηρα ενα μπουκαλι σαμπουκα λευκη για το σπιτι, και καμμια σχεση με τα μαγαζια εξω! Απο τα πολυ δυνατα ποτα, 38% και απιστευτη γευση! Πινεται πολυ ανετα!
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο ειναι το πιο φθηνο φλασκι που βρηκα και κανει 20 ευρω : http://www.tobaccost...roducts_id=2259 Ειδα και αυτο με δωρο 4 ποτηρακια στα 13 ευρω : http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3459 Το θεμα ειναι οτι στο ιδιο μαγαζι υπαρχουν και αλλα πιο ακριβο και με μεγαλυτερη χωριτικοτητα. Ποιο να προτιμησω;
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Από ebay πολύ πιο φτηνά. Γύρω στα 7€ τα 235ml, 3€ τα 180ml.
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε θελω να μπλεκω με e-bay για ψιλοπραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.