Προς το περιεχόμενο

Δυνατα ποτα;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως εξηγείται ότι η μπύρα που έχει 5% αλκοόλ δε στη λέει το ίδιο με τη βότκα που έχει 40%;

Το κατουρημα φταιει φευγει πολυ αλκοολ

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και το γεγονός πως η μπύρα δε νοθεύεται.

Και πολλά ακόμη.

Πάντως όσον αφορά "την επόμενη μέρα" νομίζω κάθε οργανισμός μπορεί να αντιδρά διαφορετικά.

Δημοσ.

Ειναι θεμα συνήθειας. Αν πινεις 2 ποτα καθε μερα, λογικο ειναι να μην σε πιανει τοσο ευκολα. Εγω οταν ειχα αλκοολικες τασεις, επινα 1-2 ποτα καθε μερα και σε μια φαση μπορουσα να κατεβασω 1 μπουκαλι βοτκα

Δημοσ.

εχει ανθρακικο και απορροφιεται πιο γρηγορα απο τον οργανισμο

και προφανως πινεις και πιο πολυ...

Δημοσ.

Πάντως αιτία για να καταλάβω τι σκατοποτά σερβίρουν έξω κ προτίμησα τη λύση του φλάσκ,ήταν και πως ήμουν την επόμενη ημέρα. Όσες φορές και να ήπια έξω ακόμη και λίγο (πχ βότκα) μπορεί την άλλη μέρα το πρωί να είχα χάσει τη μισή μου όραση,να θέλω να βγάλω τα πάντα, ενώ στο σπίτι με φίλους σχεδόν ολόκληρα μπουκάλια βότκας κ απλά λίγο ζαλισμένος κ στομάχι ΟΚ. :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως αιτία για να καταλάβω τι σκατοποτά σερβίρουν έξω κ προτίμησα τη λύση του φλάσκ,ήταν και πως ήμουν την επόμενη ημέρα. Όσες φορές και να ήπια έξω ακόμη και λίγο (πχ βότκα) μπορεί την άλλη μέρα το πρωί να είχα χάσει τη μισή μου όραση,να θέλω να βγάλω τα πάντα, ενώ στο σπίτι με φίλους σχεδόν ολόκληρα μπουκάλια βότκας κ απλά λίγο ζαλισμένος κ στομάχι ΟΚ. :rolleyes:

μηπως ομως στο σπιτι με φιλους περιδρομιαζετε κιολας παραλληλα και πινετε και πιο αργα γτ ειστε ανετα;

Δημοσ.

το γεγονος για νοθεια ισχυει, ειχα φιλη μπαργουμαν και κατω απο τον παγκο ειχαν τα νοθευμενα ποτα. το αφεντικο λεει της ελεγε πως οταν θα της κανει σημα και ειναι αναγκη θα βγαζει-ανοιγει καθαρα ποτα που ειχαν σε ενα κουτι για λογους ασφαλειας...

Δημοσ.

Πηρα ενα μπουκαλι σαμπουκα λευκη για το σπιτι, και καμμια σχεση με τα μαγαζια εξω! Απο τα πολυ δυνατα ποτα, 38% και απιστευτη γευση! Πινεται πολυ ανετα!

Δημοσ.

Αυτο ειναι το πιο φθηνο φλασκι που βρηκα και κανει 20 ευρω : http://www.tobaccost...roducts_id=2259

Ειδα και αυτο με δωρο 4 ποτηρακια στα 13 ευρω : http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3459

Το θεμα ειναι οτι στο ιδιο μαγαζι υπαρχουν και αλλα πιο ακριβο και με μεγαλυτερη χωριτικοτητα. Ποιο να προτιμησω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...