Προς το περιεχόμενο

Δυνατα ποτα;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μπερδεμα δεν εχει διαφορα...

φίλε είμαι 40 ετών κάτι γνωρίζω από πιώμα και επίσης από εμπειρίες δικές μου και γεροντότερων

μεθάς ευκολότερα όταν μπερδεύεις τα ποτά παρά όταν πίνεις το ίδιο ποτό.

επίσης με γλυκά τύπου γιέγκα και ντραμπιούι την ακούς ευκολότερα.

αυτός είναι ο κανόνας αλλά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εφόσον η αρχική μέθη προέρχεται απο το αναπνευστικό σύστημα και μετά από το πεπτικό άμα θες να σε πιάσει γρήγορα πιες ουίσκι ή βοτκα περίπου ποτά με 40% περιεκτικότητα (δν ξέρω για παραπάνω) σκέτα και σχετικά γρήγορα....όπως θα αναπνέεις θα γίνεις σιγά σιγά...

*επίσης οτιδήποτε σε συνδυασμό με ζάχαρη...για τα ανθρακούχα δεν ξέρω....αλλά εφόσον θες γρήγορα αποτελέσματα το κόλπο είναι αυτό που λέω πιο πάνω...σκέτο ποτό και γρήγορο κατέβασμα

Δημοσ.

φίλε είμαι 40 ετών κάτι γνωρίζω από πιώμα και επίσης από εμπειρίες δικές μου και γεροντότερων

μεθάς ευκολότερα όταν μπερδεύεις τα ποτά παρά όταν πίνεις το ίδιο ποτό.

επίσης με γλυκά τύπου γιέγκα και ντραμπιούι την ακούς ευκολότερα.

αυτός είναι ο κανόνας αλλά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

placebo....

Δημοσ.

εφόσον η αρχική μέθη προέρχεται απο το αναπνευστικό σύστημα και μετά από το πεπτικό ...........................................................όπως θα αναπνέεις θα γίνεις σιγά σιγά...

Για ριξε μια ξηγα...

Τσαμπα δινω εισπνοες β2?

Δημοσ.

εννοώ ρε παιδί μου πίνεις 2 γουλιές ουίσκι για πχ για λίγο διάστημα αναπνέεις και νιώθεις μια οινοπνευματήλα όπως βγαίνει ο αέρας από το στομάχι και αναπνέεις εισέρχεται ένα ποσοστό του αέρα στα πνευμόνια και έτσι ξεκινάει από εκεί η μέθη και αργότερα όταν χωνευτεί το αλκοόλ μεθάς και από το πεπτικό σύστημα... (επειδή από τα πνευμόνι απορροφάται πολύ γρήγορα το οινόπνευμα στο αίμα)

γιαυτό υπάρχου και τα σνιφάκια :P

*ψάχνω πουθενά να βρω αυτό που λέω....δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει....

Δημοσ.

εννοώ ρε παιδί μου πίνεις 2 γουλιές ουίσκι για πχ για λίγο διάστημα αναπνέεις και νιώθεις μια οινοπνευματήλα όπως βγαίνει ο αέρας από το στομάχι και αναπνέεις εισέρχεται ένα ποσοστό του αέρα στα πνευμόνια και έτσι ξεκινάει από εκεί η μέθη και αργότερα όταν χωνευτεί το αλκοόλ μεθάς και από το πεπτικό σύστημα... (επειδή από τα πνευμόνι απορροφάται πολύ γρήγορα το οινόπνευμα στο αίμα)

γιαυτό υπάρχου και τα σνιφάκια :P

*ψάχνω πουθενά να βρω αυτό που λέω....δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει....

ειπαμε η αιθανολη ειναι πτητικο αλλα οχι και ετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...