Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εχετε να προτεινετε καποιο δυνατο ποτο για το βραδυ, ωστε να μη χρειαστει να πιεις 4+ ωστε να αρχισει να σε πιανει; Συνηθως επινα jack-Drambuie, αλλα δε μου φαινεται αρκετα δυνατο. Δοκιμασα και τεκιλα λευκη, αρκετα δυνατη, αλλα δε μου αρεσε σε γευση. Ενα πολυ καλο ποτο που μου αρεσε ειναι η σαμπουκα λευκη, δε ξερω ομως αν εινα δυνατη. Και το amaretto που ουτε ομως αυτο πρεπει να ειναι δυνατο.
pournaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Οτι καινουριο ποτο και να αποφασισεις να πιεις, μετα απο καποιες φορες θα αρχισεις να το συνηθηζεις και παλι θα θελει 4+ για να την ακουσεις.
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δε βγαινω και καθε ημερα. Δε συνηθιζει ετσι ευκολα ο οργανισμος.
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 75 ειμαι. Ξερω οτι ρολο παιζουν και τα κιλα, αλλα ειμαι φυσιολογικα.
tsioudiver Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Amaretto-Vodka, αλλά η ρακί έρχεται φθηνότερα.
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εχει καλη γευση αυτο; Ρακι ειναι καλη, αλλα δε υπαρχει σε club. Αρκετα δυνατο ειναι και τα 5 λευκα, αλλα δε το ξερουν αρκετα μαγαζια.
tsioudiver Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Η γεύση είναι υποκειμενική, αλλά πλησιάζει περισσότερο το Amaretto, εμένα μου αρέσει. Όσο αφορά τη ρακί, ευτυχώς υπάρχουν οι διακριτικές μποτίλιες.
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Όσο αφορά τη ρακί, ευτυχώς υπάρχουν οι διακριτικές μποτίλιες. Τι εννοεις;
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δε πρεπει να υπαρχει σε μαγαζια. Ουτε σε σουπερμαρκετ νομιζω το 80αρι+.
opera Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τι εννοεις; flask αν το ζητούμενο είναι η φτηνή διασκέδαση το γεμίζεις στο σπίτι και μετά βγαίνεις. αν το ζητούμενο είναι ο όγκος τα μπερδεύεις τα ποτά και γίνεσαι κουνουπίδι. και το σημαντικότερο don't drink'n'drive
Linus_21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τα ποτά στο σπίτι πριν βγεις για διασκέδαση είναι η δοκιμασμένη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.