Προς το περιεχόμενο

laptop toshiba πρόβλημα

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε toshiba laptop με ξεχωριστή κάρτα γραφικών, δεν μου ανοίγει η οθόνη. Για την ακρίβεια φαίνεται να ανοίγει (αλλάζει λίγο χρώμα η οθόνη) αλλά δεν τελικά δεν βλέπω τίποτα. Σύνδεσα λοιπόν το laptop στην τηλεόραση και αμέσως τα είδα όλα κανονικά. Φόρτωσε λειτουργικό, όλα.

Τι λέτε να φταίει; Η οθόνη του laptop ή μήπως η κάρτα γραφικών; ΄Η μήπως τελικά το board το ίδιο αν και δύσκολο μου φαίνεται.

Από κόστος έχετε υπόψη σας τι παίζει; Αν πρόκειται για οθόνη ή κάρτα ή board;

Δημοσ.

Σε toshiba laptop με ξεχωριστή κάρτα γραφικών, δεν μου ανοίγει η οθόνη. Για την ακρίβεια φαίνεται να ανοίγει (αλλάζει λίγο χρώμα η οθόνη) αλλά δεν τελικά δεν βλέπω τίποτα. Σύνδεσα λοιπόν το laptop στην τηλεόραση και αμέσως τα είδα όλα κανονικά. Φόρτωσε λειτουργικό, όλα.

Τι λέτε να φταίει; Η οθόνη του laptop ή μήπως η κάρτα γραφικών; ΄Η μήπως τελικά το board το ίδιο αν και δύσκολο μου φαίνεται.

Από κόστος έχετε υπόψη σας τι παίζει; Αν πρόκειται για οθόνη ή κάρτα ή board;

Αν το πρόβλημα ήταν η κάρτα γραφικών το ίδιο θα έβλεπες και στην άλλη οθόνη .

Δημοσ.

δες με ένα φακό την οθόνη αν βλέπεις εικονίδια και background. είναι πιθανό να έχει καεί το inverter του φωτισμού που έχει και μικρο κόστος..(8-20€)

Δημοσ.

εικονίδια δεν βλέπω ούτε με φακό. Ουσιαστικά αυτό που βλέπω είναι ένα ξεπλυμένο μαύρο όπως στις lcd τηλεοράσεις.

Όταν το laptop είναι κλειστό η οθόνη είναι μαύρη, όταν το ανοίγω η οθόνη γίνεται ξεπλυμένη μαύρη.

αν όντως είναι το inverter και το πάω στην toshiba, τόσο θα μου πάρουν; 20ευρώ max;

Δημοσ.

εικονίδια δεν βλέπω ούτε με φακό. Ουσιαστικά αυτό που βλέπω είναι ένα ξεπλυμένο μαύρο όπως στις lcd τηλεοράσεις.

Όταν το laptop είναι κλειστό η οθόνη είναι μαύρη, όταν το ανοίγω η οθόνη γίνεται ξεπλυμένη μαύρη.

αν όντως είναι το inverter και το πάω στην toshiba, τόσο θα μου πάρουν; 20ευρώ max;

σε καμία περίπτωση δεν 8α σου πάρουν τόσο. η τιμή είναι για να παραγγελία απο ebay πχ και να το αλλάξεις μόνος σου. η Acer πέρσι πήρε απο φίλο 156 ευρώ

Δημοσ.

χμ...πολλά μου φαίνονται. Μπορείς να μου πεις 2 πράγματα πως να το αλλάξω μόνος μου; το laptop είναι το A100-906.

που θα βρω στην Ελλάδα inverter για αυτό το laptop;

Δημοσ.

χμ...πολλά μου φαίνονται. Μπορείς να μου πεις 2 πράγματα πως να το αλλάξω μόνος μου; το laptop είναι το A100-906.

που θα βρω στην Ελλάδα inverter για αυτό το laptop;

Στην Ελλαδα δυσκολο να βρεις.

Πολλα παιδια βαζουν αγγελιες ανταλλακτικα απο καποια λαπτοπ και δινουν πολλα inverter.

βεβαια το θεμα ειναι να κανει και στο δικο σου λαπτοπ.

απο ebay ευκολα πιστευω θα βρεις.

Δημοσ.

που βρίσκεται αυτή η πλακέτα στο laptop; Πρέπει να το ξεβιδώσω όλο από κάτω για να τη βγάλω να βρω τα part numbers;

Είναι εύκολο γενικά, θέλει μόνο κατσαβίδι και υπομονή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...