mop Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Έχω ένα Acer laptop. Το έκανα format με τα νόμιμα CD που μου δώσαν όταν το αγόρασα, τα οποία περιέχουν και τα Windows XP. Νομίζω έβαλα ένα antivirus και προσπάθησα να βάλω το windows live messenger, να κάνω update τον Explorer και να κάνω windows update - αλλα το διέκοψα. Ξαφνικά δεν λειτουργούσε η πινακίδα αφής και το πληκτρολόγιο. Έκανα επαννεκίνηση και πάλι δεν λειτουργούσαν. Είπα που να ψάχνω τι έγινε, ας ξανακάνω format. Έτσι και έκανα επαννεκίνηση και πάτησα το F2 για να μπορέσω να βάλω το υπολογιστή να ξεκινήσει από το CD (σε αυτή την φάση λειτουργούσε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο). Έγινε το format και έπερεπε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για τα windows. Τώρα το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δεν λειτουργούσαν. Χρησιμοποίησα εξωτερικό ποντίκι και πληκτρολόγιο για να συνεχίσω. Τώρα λειτργούν σε safe mode...Ξέρετε τι μπορεi να φταε και τι πρεπει να κάνω; Please help!! Μήπως είναι πρόβλημα λογισμικού και όχι υλικού; Αφού έκανα φορματ όμως
Antonis3d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ποιο πολύ για πρόβλημα με τους drivers μου μοιάζει εμένα, δοκίμασε να βάλεις windows 7 που κάνουν αυτόματα εγκατάσταση τους drivers.
mop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το laptop που έχω είναι Acer και τελικά έφταιγε η μπαταρία!! Αν την βγάλω λειτουργεί το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Αν την βάλω δεν λειτουργεί!! Πρέπει να το παθαίνει αυτό με κάποιο update-driver από τα Windows.... Τώρα έχω άλλο πρόβλημα που με απασχολεί. Ενώ λειτουργεί το πληκτρολόγιο και το ποντίκι (όταν βγάζω την μπαταρία) το πληκτρολόγιο δεν γράφει αυτό που θέλω. Δηλαδή όταν σε κάποιο πλήκτρο γράφει επάνω του ένα ελληνικό γράμμα και το αγγλικό τότε όλα είναι οκ. Όταν όμως στο πλήκτρο γράφει το ελληνικό γράμμα, το αγγλικό και με γαλάζια γράμματα έναν αριθμό τότε ενώ πατάω το κουμπί αυτό και θέλω για παράδειγμα να βγει το γράμμα Ι, βγαίνει αυτός ο αριθμός ο γαλάζιος πχ ο 5. Και τελικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο για να γρά ψω αυτό που θέλω. Εχει περίπου 13 πλήκτρα με τα οποία έχω αυτό το πρόβλημα. Μήπως καταλαβαίνεται τι φταίει; Έκανα update πάντως και τα windowsXP καιτα drivers για πληκτρολόγιο και ποντικι...
gkokki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το laptop που έχω είναι Acer και τελικά έφταιγε η μπαταρία!! Αν την βγάλω λειτουργεί το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Αν την βάλω δεν λειτουργεί!! Πρέπει να το παθαίνει αυτό με κάποιο update-driver από τα Windows.... Τώρα έχω άλλο πρόβλημα που με απασχολεί. Ενώ λειτουργεί το πληκτρολόγιο και το ποντίκι (όταν βγάζω την μπαταρία) το πληκτρολόγιο δεν γράφει αυτό που θέλω. Δηλαδή όταν σε κάποιο πλήκτρο γράφει επάνω του ένα ελληνικό γράμμα και το αγγλικό τότε όλα είναι οκ. Όταν όμως στο πλήκτρο γράφει το ελληνικό γράμμα, το αγγλικό και με γαλάζια γράμματα έναν αριθμό τότε ενώ πατάω το κουμπί αυτό και θέλω για παράδειγμα να βγει το γράμμα Ι, βγαίνει αυτός ο αριθμός ο γαλάζιος πχ ο 5. Και τελικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο για να γρά ψω αυτό που θέλω. Εχει περίπου 13 πλήκτρα με τα οποία έχω αυτό το πρόβλημα. Μήπως καταλαβαίνεται τι φταίει; Έκανα update πάντως και τα windowsXP καιτα drivers για πληκτρολόγιο και ποντικι... Πρέπει να πατήσεις το Fn + Num (ένα κουμπί που πρέπει να είναι στην ίδια σειρά των κουμπιών Fn1,2 κτλ, έτσι το γράφει σε ένα Fujitsu)
mop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ουαου!!!! Τέλεια!!!! Το έκανα και λειτουργεί σωστά τώρα το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ πολύ Αν κάποιος γνωρίζει και γιατί δεν λειτουργούν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο όταν βάζω την μπαταρία ας μου πει.... Πάντως η μπαταρία δεν είναι χαλασμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.