UpToDate_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 *Τα Multirama απ' ότι ξέρω δίνουν τα χρήματα στο χέρι, για αυτό και ρωτάω **Ότι δύσκολοι θα το παίξουν αν δεν μπορούν να βρουν μια ακριβώς ίδια σφραγισμένη στο κουτί της είναι stadar.. αν μου φέρουν καμια ίδια σε ανοιχτό κουτί δεν την δέχομαι έτσι ;
UpToDate_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Έγινε παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ καλή σας νύχτα. Θα ενημερώσω από αύριο
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι καραμέλα που έχει επικρατήσει . Αν πάρεις ένα τηλέφωνο στο INKA το ίδιο θα σε ενημερώσει πως είναι ΟΔΗΓΙΑ της ΕΕ και όχι νόμος .Δηλαδή όποιος θέλει το τηρεί . Αυτό που σου λέω είναι μετά από προσωπική μου τηλεφωνική συνομιλία με το ΙΝΚΑ και όχι quote από φόρουμ . Μωρ' τί μας λες. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι δικηγόροι (στους οποίους όμως δεν φτάνεις για 185 Ευρά, εκτός κι αν είναι γονείς σου - που πάλι αν είναι γονείς σου, δεν έχεις ανάγκη να το κάνεις για 185 :ρ)
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν. Με πήρε σήμερα και μου κάνει στην άλλαξα την καρτούλα με μια 5770. Του κάνω άστο,καταρχάς είναι κάτω των επιδόσεων της 4890.Πάμε σε πιστωτικό. Μου κάνει μάλιστα, 66 ευρώ είναι το πιστωτικό.Του λέω,εγώ 185 είχα δώσει.. και ξέρω βάση νόμων ότι τάδε,τάδε και τάδε.. όποτε δεν θα σου ζητήσω τα χρήματα μου πίσω γιατί ξέρω λόγω πολιτικής πλαισίου τι παίζει,μόνο κάνα πιστωτικό-και αυτό στα χρήματα που σου είχα δώσει-δηλ.185 ευρώ. Εκτός αν παίξει καμιά άλλη καρτούλα.. Με ρώτησε μάλιστα και του είπα για σειρά 58**.Παίζει να έχω και μια της σειράς αύριο στα χέρια μου. Και ούτε που αντιμίλησε σε ότι είπα.. Φανταστείτε τι χρυσές δουλείες κάνουν σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα των δικαιωμάτων τους...
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καθαρά απο περιέργεια για πες μας εντελει αν πηρες κάρτα της σειράς 58** ή αν πηρες καρτα απλά της σειράς Για να μαθαινουμε οι νεοτεροι,οχι τπτ αλλο.
jakegate7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 πάντως για να λέμε και το σωστό όταν μου είχε χαλάσει ένας εξωτερικός σκληρός(τον είχα πάρει 99€ από e-shop) και ενώ είχε βγει εκτός εγγύησης(από δικιά μου λαλακία), μου έδωσαν κανονικά πιστωτικό στην τιμή που τον είχα αγοράσει επειδή τον έχασαν κατά την επιστροφή και δε τον παρέλαβα ποτέ. το ανέφεραν μόνοι τους για το πιστωτικό χωρίς να πω τίποτα και μάλιστα ζήτησαν συγγνώμη επειδή έχασαν το καμένο σκληρό. μου αρέσει πάντως ,είχα πάρει πριν δύο χρόνια επίτηδες οθόνη από το πλαίσιο λόγω του καλύτερου support και με αυτά που ακούω εύχομαι να μην πάθει τίποτα
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καθαρά απο περιέργεια για πες μας εντελει αν πηρες κάρτα της σειράς 58** ή αν πηρες καρτα απλά της σειράς Για να μαθαινουμε οι νεοτεροι,οχι τπτ αλλο. Αύριο μετά το μεσημεράκι θα ξέρω σίγουρα φίλε μου.. αν δεν μου δώσουν πιστωτικό στα 185 ευρώ θα δεχτώ μόνο 5850/6870 ...
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Είδατε τι τραβάμε για να γίνουν τα αυτονόητα όταν βρισκόμαστε απέναντι σε επιχειρήσεις τύπου Πλαίσιο;
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Παντως εαν ημουνα ιδιοκτητης καταστηματος τυπου πλαισιο, προφανως θα προτιμουσα να δωσω στο πελατη μια αντιστοιχη καρτα αναλογη της δικης του εκεινη την εποχή παρά πιστωτικο στη τιμη που την ειχα αγοράσει. Διοτι το ενα συμφερει περισσοτερο απο το αλλο. Φανταστειτε δηλαδή να παω στο τελος του 3του χρονου και να ζητησω απτο πλαισιο πιστωτικο 400ε για την 5870.
moldovan20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μωρ' τί μας λες. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι δικηγόροι (στους οποίους όμως δεν φτάνεις για 185 Ευρά, εκτός κι αν είναι γονείς σου - που πάλι αν είναι γονείς σου, δεν έχεις ανάγκη να το κάνεις για 185 :ρ) Αν ο καθένας είχε τη δυνατότητα να έχει πάντα ένα δικηγόρο από πίσω του δε θα υπήρχε αυτή η κατάσταση στην αγορά και φυσικά πάντα θα έβρισκε το δίκιο του .Σκοπός είναι τη γίνεται χωρίς την ύπαρξη δικηγόρου . Και παρόλο που κάθε δημοσίευση στην εφημερίδα της βουλής αποτελεί νόμο δε ξέρω για πόσους άλλους αλλά ο συγκεκριμένος στην Ελλάδα δεν ισχύει . Τόσο παράλογο σου φαίνεται ? Προσωπικά 2 φορές χρειάστηκε να τον επικαλεστώ (πλαίσιο-e-shop) και μόνο που δε τους έσπασα το μαγαζί γιατί τώρα τελευταία έχουν αποκτήσει και ένα ειρωνικό υφάκι προς τον πελάτη .
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ, χωρίς να έχω σχέση με τα νομικά διαβάζω αυτό στον αστικό κώδικα (και ναι είναι νόμος): Άρθρο 554 Παραγραφή Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά. Αυτό μετά την ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής οδηγίας. Που και πριν από αυτή το ίδιο ίσχυε από ότι βλέπω. Όπως και να 'χει η κατάσταση όμως, αποκτήστε ρε παιδιά λίγη καταναλωτική συνείδηση και μην εγκαταλείπεται τα "όπλα". Το ΙΝΚΑ είπε έτσι και το άλλο είπε αλλιώς. Λες και υπάρχει ισχυρός και οργανωμένος σύνδεσμος καταναλωτών στην Ελλάδα... Αυτά από εμένα.. απλά για να προσθέσω και μια δεύτερη άποψη. Στο διαδίκτυο δε γνωρίζεις ποιος σε συμβουλεύει και ποιον αντιπροσωπεύει (δε τον γνωρίζω τον moldovan και ούτε υπαινίσσομαι κάτι γι΄αυτόν - προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Μήπως η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει παραθυράκια? Γιατί απ' ότι βλέπω εδώ και καιρό, όλοι οι εκτυπωτές με 1 χρόνο εγγύηση δίνονται, όλοι. Αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος?
moldovan20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει παραθυράκια? Γιατί απ' ότι βλέπω εδώ και καιρό, όλοι οι εκτυπωτές με 1 χρόνο εγγύηση δίνονται, όλοι. Αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος? Όπως και πάρα πολλά laptop και οι περισσότερες dslr και όχι μόνο στην Ελλάδα .
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι θέμα "παραλόγου", Μολδαβέ, αλλά το ότι "το πέρασες" πιο πριν ως "μη νομικό δικαίωμα". Που δεν ισχύει (το τί σου είπαν στην υπηρεσία που ρώτησες, σηκώνει πολύ κουβέντα, γι' αυτό ας τ' αφήσουμε). Συμφωνώ πως ΟΛΟΙ (=καταστήματα) προσπαθούν να τη βγάλουν όπως τους βολεύει. Είναι δυστυχώς η πρακτική καθημερινότητα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πρέπει ΟΝΤΩΣ να τρέχεις σε δικηγόρους και μπλα. ΣΥΝΗΘΩΣ αρκεί ν' αρχίσεις να τους αναφέρεις (αυτούς, ΚΑΙ "αστυνομίες" ΚΑΙ διάφορες υπηρεσίες σχετικές με την προστασία του καταναλωτή" κτλκτλ) ΕΝΤΟΝΑ μέσα στο όποιο μαγαζί πάει να στην κάνει γυριστή. Το σπάσιμο απορρίπτεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.