pboura Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας, είμαι φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης και κάνω μια έρευνα για την πτυχιακή μου, και πρέπει να μαζέψω 200 ερωτηματολόγια...Όποιος από εσάς έχει ή δουλεύει σε μια επιχείρηση παραγωγής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών(κατασκευαστική,βιοτεχνία,τεχνικό γραφείο,τηλεπικοινωνίες και άλλες παρόμοιες), ας με βοηθήσει αφιερώνοντας 10 λεπτά για το παρακάτω ερωτηματολόγιο. https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFQ2Y0txb2pOVnVsZGZJaElnTWtVT3c6MQ Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
insomniaK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 όνομα, α.μ., τμήμα, όνομα επιβλέποντα, λείπουν.
SOWHAT Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ΣΤΟ "ΦΥΛΛΟ" γιατί δεν έχεις βάλεις Συκιά, Μηλιά, Λεμονιά, Πορτοκαλία κοκ... Γιατί από όσο ξέρω "Φύλλα" Άνδρας και Γυναίκα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Φ Υ Λ Ο ΕΙΝΑΙ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Αμαν πια τα τελευταία χρόνια με αυτό το ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ...ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΠΟΡΩ ΤΙ @@@@@ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ....\ Ακους εκεί τέτοια λάθη σε ΠΤΥΧΙΑΚΗ.......................; Ούτε στο Δημοτικό δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη!
pboura Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΥ..ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
gtroza Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ. παρόμοιας φύσης ερώτημα, διατύπωσε ο insomniak νομίζω .
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΥ..ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... Μας μαθαίνανε ορθογραφία και να μη φωνάζουμε. ps. Καλή επιτυχία.
imr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΥ..ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... Αυτοι οι αγνωστοι ομως που δεν σε νοιαζει η γνωμη τους θα σου απαντησουν στο ερωτηματολογιο... Τμημα και ονομα του επιβλεποντα ?
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιοι έχουν πολύ θράσος νομίζω. Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα ερωτηματολόγια που απάντησα, σε αυτό δε θα κάνω τον κόπο. Η κριτική είναι για να βελτιωνόμαστε κι όχι για να αντιδράμε σαν παρθένες αναρχομούνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.