katsikoula Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Προσφορες για Smartphones απο το Πλαισιο. ισχυει απο 1.12.2010 μεχρι 12.12.2010 http://www.plaisio.gr/Campaign/Newsletter-3122010-Smartphones.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=smartphones
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 O τιτλος "προσφορες Πλαισιο" ειναι απο τα καλυτερα ανεκδοτα ολων των εποχων. Θα βοηθουσε αν τον κανεις ποιο συγκεκριμενο και προσθεσεις τη λεξη "smartphones"
gpapadakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Κοιταμε και στο skroutz τιμες για να δουμε αν ειναι οντως προσφορα...
katsikoula Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Κοιταμε και στο skroutz τιμες για να δουμε αν ειναι οντως προσφορα... συμφωνω οτι καποιες απο τις "προσφορες" του Πλαισιο ειναι μαιμουδες. εγω απλα σας δειχνω τι μου στειλανε στο email μου. τωρα ο καθενας κρινει αυτα που βλεπει O τιτλος "προσφορες Πλαισιο" ειναι απο τα καλυτερα ανεκδοτα ολων των εποχων. Θα βοηθουσε αν τον κανεις ποιο συγκεκριμενο και προσθεσεις τη λεξη "smartphones" καλα λες. το διορθωσα
Palm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 συμφωνω οτι καποιες απο τις "προσφορες" του Πλαισιο ειναι μαιμουδες. εγω απλα σας δειχνω τι μου στειλανε στο email μου. τωρα ο καθενας κρινει αυτα που βλεπει καλα λες. το διορθωσα Εχω προτεινει, οποιος ποσταρει προσφορες απο Πλαισιο ,να μπαναρεται με τη μια .. :lol:
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εχω προτεινει, οποιος ποσταρει προσφορες απο Πλαισιο ,να μπαναρεται με τη μια .. :lol: Ε, όχι κι έτσι! Απλά να μεταφέρεται στα ανέκδοτα...
katsikoula Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ε, όχι κι έτσι! Απλά να μεταφέρεται στα ανέκδοτα... καλη ιδεα και αυτη. το ονομα σου ομως ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!! xaxaxaxaxaxa
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Οπως βλεπουμε και απο την πορεια της κουβεντας νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε και μπορει να κλειδωθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.