konm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά σε όλους. Έχω ένα δικό μου blog στο wordpress και θέλω να προσθέσω δύο widget στη δεξιά στήλη αυτού. Θέλω συγκεκριμένα να μοθ προτείνεται ένα widget για τον και καιρό και πως μπαίνει όμως αυτό. Επίσης έχω βρεί ένα widget του παρακάτω site για τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω. Ευχαριστώ για το χρόνο. http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/2/20101205/1
sora7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Για το widget του gazzetta, μπες στο wordpress, πήγαινε widgets, μετά πάρε ένα text και σύρε το στη sidebar και πρόσθεσε τον κώδικα στο text με αντιγραφή και επικόλληση. Τέλος πάτα save και θα έχει μπει. Ίσως χρειαστεί περαιτέρω επεξεργασία ο κώδικας, λόγω των διαστάσεων του widget. Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τις διαστάσεις, ρώτα. Όσο για τον καιρό, θα το κοιτάξω και θα σου πω.
ALdaperan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά μήπως ξέρετε απο που μπορώ να βάλω φόρμα επικοινωνίας στο blog μου (αυτο της υπογραφής μου) έχω ψάξει σε διάφορα sites που δινουν δωρεαν αλλα δεν αναγνωρίζει το wordpress τοω κωδικα βάζω τον κωδικα και δε μου εμφανιζει τη φορμα στη σελιδα αλλα τον ιδιο τον κωδικα
sora7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά μήπως ξέρετε απο που μπορώ να βάλω φόρμα επικοινωνίας στο blog μου (αυτο της υπογραφής μου) έχω ψάξει σε διάφορα sites που δινουν δωρεαν αλλα δεν αναγνωρίζει το wordpress τοω κωδικα βάζω τον κωδικα και δε μου εμφανιζει τη φορμα στη σελιδα αλλα τον ιδιο τον κωδικα Θα το κάνεις με plugin, αφού έχεις wordpress. Εγώ έχω αυτό το plugin εγκατεστημένο. Μπορείς να το δεις εδώ. Το κάνεις εγκατάσταση και μετά σε μία σελίδα κάνεις αντιγραφή-επικόλληση, όπως το βλέπεις, το >[contact-form 1 "Contact form 1"] Μπορείς κι αν θες να επεξεργαστείς τον κώδικα και να μεταφράσεις τα αγγλικά σε ελληνικά.
ALdaperan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Θα το κάνεις με plugin, αφού έχεις wordpress. Εγώ έχω αυτό το plugin εγκατεστημένο. Μπορείς να το δεις εδώ. Το κάνεις εγκατάσταση και μετά σε μία σελίδα κάνεις αντιγραφή-επικόλληση, όπως το βλέπεις, το >[contact-form 1 "Contact form 1"] Μπορείς κι αν θες να επεξεργαστείς τον κώδικα και να μεταφράσεις τα αγγλικά σε ελληνικά. μα δεν εχω πληρωσει δε πρεπει να πληρωσω για να βάλω plugins?
sora7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω συγκεκριμένα να μου προτείνεται ένα widget για τον και καιρό και πως μπαίνει όμως αυτό. Μπορείς να δεις διάφορα plugins για τον καιρό εδώ. Πιστεύω θα βρεις και για Ελλάδα και για όλο τον κόσμο. Επιλέγεις ένα, το κατεβάζεις, μετά πας στη wordpress στα plugins--> add new--> upload και επιλέγεις το αρχείο rar. Μετά θα χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις που θα τις βρεις μπαίνοντας στο wordpress ή στο plugins menu ή στα settings ή στο τελευταίο μενού.
sora7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μα δεν εχω πληρωσει δε πρεπει να πληρωσω για να βάλω plugins? Δεν το παρατήρησα αυτό. Χμμ... Edit: Λογικά θα σε αφήνει το wordpress να βάλεις κώδικα HTML. Αν ναι, κοίτα εδώ.
ALdaperan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το παρατήρησα αυτό. Χμμ... Edit: Λογικά θα σε αφήνει το wordpress να βάλεις κώδικα HTML. Αν ναι, κοίτα εδώ. εσυ εχεις πληρώσει ε? μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτό? πόσα? για πόσο καιρό? τι ακριβώς εχεις αγοράσει και με ποιο τρόπο? και τι προνόμια εχεις? πολλα ρωταω ε?
sora7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 εσυ εχεις πληρώσει ε? μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτό? πόσα? για πόσο καιρό? τι ακριβώς εχεις αγοράσει και με ποιο τρόπο? και τι προνόμια εχεις? πολλα ρωταω ε? Θα σε ενημερώσω μέσω pm, μην κάνω και καμιά διαφήμιση εταιρείας.
ALdaperan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Θα σε ενημερώσω μέσω pm, μην κάνω και καμιά διαφήμιση εταιρείας. oook ευχαριστωωωωω
konm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το έβαλα σε Text αλλά δεν μου δείχνει την εικόνα καθόλου, μου έχει το σύνδεσμο και εάν πατήσεις εκεί πάνω σου ανοίγει νέα σελίδα και στο δείχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.