silvester81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας!υστερα απο ενα format παρατηρω οτι ο δευτερος δισκος που τον εχω σαν αποθηκη εχει γινει απελπιστικα αργος...τι μπορει να συμβαινει?
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πέρνα τα driver της μητρικής σου αφού προφανώς δεν βλέπουν σωστά της θύρες usb.
rafail1994 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πέρνα τα driver της μητρικής σου αφού προφανώς δεν βλέπουν σωστά της θύρες usb. Δεν λέει κάπου ότι είναι usb ο δίσκος Μια που το ανέφερε ο φίλος TheELF τα drivers της μητρικής τα πέρασες;
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν λέει κάπου ότι είναι usb ο δίσκος Μια που το ανέφερε ο φίλος TheELF τα drivers της μητρικής τα πέρασες; Σωστός. Απλά το υπέθεσα επειδή λέει ότι αργεί,ότι είναι εξωτερικός.
silvester81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ειναι εσωτερικος σατα o weastern digital caviar blue.περασα ενα προγραμμα που λεγεται hard disk sentinal μοθ βγαζει οτι εχει health 12%. exei 245 bad sectors kai 347 weak sectors.τι μπορω να κανω?
rafail1994 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ειναι εσωτερικος σατα o weastern digital caviar blue.περασα ενα προγραμμα που λεγεται hard disk sentinal μοθ βγαζει οτι εχει health 12%. exei 245 bad sectors kai 347 weak sectors.τι μπορω να κανω? Για να είσαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα κατεβάζεις το διαγνωστικό της WD και αν σου βγάλει και εκεί error τον πας πίσω αν είναι στην εγγύηση
silvester81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ok θα το δοκιμασω.αν μου βγαλει παλι τα ιδια σημαινει οτι πεθαινει ε?δεν με ενδιαφερει η εγγυηση,αυτο που με νοιαζει ειναι να παρω τα πραγματα που εχω μεσα.
rafail1994 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ok θα το δοκιμασω.αν μου βγαλει παλι τα ιδια σημαινει οτι πεθαινει ε?δεν με ενδιαφερει η εγγυηση,αυτο που με νοιαζει ειναι να παρω τα πραγματα που εχω μεσα. Δοκίμασε να πάρεις τα αρχεία σου μετά το test P.s κάτι που ξέχασα το διαγνωστικό θα το κατεβάσεις και θα το γράψεις σε ένα cd και θα κάνεις boot από αυτό
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ok θα το δοκιμασω.αν μου βγαλει παλι τα ιδια σημαινει οτι πεθαινει ε?δεν με ενδιαφερει η εγγυηση,αυτο που με νοιαζει ειναι να παρω τα πραγματα που εχω μεσα. Πάρτα όσο προλαβαίνεις ακόμα και πριν κάνεις τον έλεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.