Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δε συμφέρει το παιδί να πάει για αλλαγή μητρικής-μνημών τώρα όταν σε 5 μήνες θα βγουν οι πρώτοι bulldozer.Βέβαια ποιός ζει ποιός πεθαίνει ως τότε αλλά νταξ .Καλοδούλευτος ο 955.
Centurion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παίδες.Τον έχω ήδη στα χέρια μου και σε λίγες μέρες θα τον τοποθετήσω. Αλλαγή motherboard σίγουρα θα γίνει, απλά όχι ακόμα για να δω τι καινούργιο θα παίξει στην αγορά. Για ssd το είχα σκεφτεί πριν κάτι μήνες αλλά τους θεωρώ ακόμα ακριβούς όχι για την απόδοση αλλά για τη χωρητικότητα.Θέλω να πω ότι οκ για το λειτουργικό δεν χρειάζομαι παραπάνω από 40 GB αλλά όλο και κάτι άλλο θα βάλω μέσα και τα περιθώρια αργά ή γρήγορα θα στενέψουν.Η γνώμη μου είναι βέβαια έτσι; @LuCi4er Πόσο % πιστεύεις ότι θα αποδίδει η Cpu με την υπάρχουσα μητρική;Με έχουν ζώσει τα φίδια τώρα με αυτά που μου λέτε.Δεν την περίμενα και τόσο χάλια όταν είδα ότι είναι συμβατή με τον 955.
ahristos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει... Μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Μπορεί να μην πάρεις το 100% αλλά και το 90% καλό θα είναι με αυτό που είχες πριν. Μπορείς επίσης να κρατήσεις τον επεξεργαστή και στην επόμενη μητρική που θα έχεις με USB3 SATA3 και όλα τα υπόλοιπα καινούρια παιχνίδια. Η επόμενη αναβάθμιση πάντως πρέπει να είναι η μητρική Πέρα από το τι λέει η ίδια εταιρία για το τι υποστηρίζει η μητρική της, εμείς που έχουμε λίγη πείρα παραπάνω δεν εγκρίνουμε τη μητρική σου. Δεν έχει HT στα 2000 MHz και ούτε στιβαρή μονάδα τροφοδοσίας (3+1 αντί τουλάχιστο 4+1).
Centurion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει... Μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Μπορεί να μην πάρεις το 100% αλλά και το 90% καλό θα είναι με αυτό που είχες πριν. Μπορείς επίσης να κρατήσεις τον επεξεργαστή και στην επόμενη μητρική που θα έχεις με USB3 SATA3 και όλα τα υπόλοιπα καινούρια παιχνίδια. Η επόμενη αναβάθμιση πάντως πρέπει να είναι η μητρική Πέρα από το τι λέει η ίδια εταιρία για το τι υποστηρίζει η μητρική της, εμείς που έχουμε λίγη πείρα παραπάνω δεν εγκρίνουμε τη μητρική σου. Δεν έχει HT στα 2000 MHz και ούτε στιβαρή μονάδα τροφοδοσίας (3+1 αντί τουλάχιστο 4+1). Κοίτα να δεις που ήμουν έτοιμος να ποστάρω και για επιλογή μητρικής. Λοιπόν θα την αλλάξω και έχω δει μερικές αλλά θέλω και την άποψή σας 1. ASROCK A785GXH/128M 2. ASROCK 890GX EXTREME3 3. ASUS M4N82 DELUXE * Η ASROCK 890GX EXTREME3 βλέπω ότι έχει 6 SATA 3 connectors. Οι δίσκοι που έχω είναι απλά SATA. Θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας; Η αγορά και η τοποθέτηση μάλλον θα γίνει μετά τις γιορτές να είμαστε καλά πρώτα. EDIT Όταν θα μπει και η καινούρια μητρική μετά σειρά έχουν και οι μνήμες φαντάζομαι ε; Σας ευχαριστώ όλους
DreadKnight Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μνημες μαζι με την motherboard οταν με το καλο την παρεις η ASrock 890GX ειναι κλασης ανωτερη (πολυ ποιο ακριβη) και ποιο καινουρια. Σε αυτες που πρωτεινες οι αλλες 2 ειναι για DDR2 μνημες οποτε ξεχασε τες εκτος αν θελεις να μεινεις με τις DDR2 για να γλυτωσεις χρηματα
p_under Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 μην παρεις την asrock 890gx e3 εχει πολλα καλα αλλα κ πολλα κακα . δεν εχει καθολου καλη τροφοδοσια ρευματος στον επεξεργαστη , της λειπει το imc voltage ωστε να σηκωσεις ψηλα τiς ram κ δεν κλοκαρει καθολου καλα.
Centurion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε p_under να την ξεχάσω αυτήν. Βλέπω και αυτή ως καλή περίπτωση ASUS M4A87TD EVO Επίσης ακούω και δικές σας προτάσεις έως 100-120 Ε.
LouCi4er Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μην παρεις την asrock 890gx e3 εχει πολλα καλα αλλα κ πολλα κακα . δεν εχει καθολου καλη τροφοδοσια ρευματος στον επεξεργαστη , της λειπει το imc voltage ωστε να σηκωσεις ψηλα τiς ram κ δεν κλοκαρει καθολου καλα. Η ASUS κομπλε δλδ?Παιζει ψηλα τις μνημες?
LouCi4er Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε p_under να την ξεχάσω αυτήν. Βλέπω και αυτή ως καλή περίπτωση ASUS M4A87TD EVO Επίσης ακούω και δικές σας προτάσεις έως 100-120 Ε. Καλη και αυτη που διαλεξες αν και εγω δεν θα επερνα μητρικη με το δευτερο PCI express να παιζει χ4.Κατα τα αλλα καλη ειναι.Κοιτα και αλλες 2 επιλογες,η πρωτη και η δευτερη.
Centurion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλη και αυτη που διαλεξες αν και εγω δεν θα επερνα μητρικη με το δευτερο PCI express να παιζει χ4.Κατα τα αλλα καλη ειναι.Κοιτα και αλλες 2 επιλογες,η πρωτη και η δευτερη. Οκ LouCi4er η ASROCK 880G EXTREME3 που μου πρότεινες νομίζω είναι εξαιρετική. Κάτι τελευταίο για να μην σας κουράζω άλλο που το είχα ρωτήσει σε προηγούμενο ποστ: Οι δίσκοι μου είναι SATA. Θα είναι συμβατοί με τις SATA 3 υποδοχές που έχει η μητρική; Ευχαριστώ
Centurion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, άνετα. Ευχαριστώ Φάνη. Όχι τπτ άλλο, αλλά τους είχα πάρει και πρόσφατα.Μην πάνε και χαμένοι
Navu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Στην 87TD-EVO με το pcie 4x μπορείς να κοτσάρεις ένα τέτοιο μαντζαφλάρι και να δώσει ρέστα το μηχανάκι. Όχι ότι σε μία GX με τα pcie@8χ2 δε μπορείς, απλώς ξεφεύγεις μια κι έξω από τον πειρασμό των multi-GPU υλοποιήσεων και επικεντρώνεσαι σε πολύ πιο ουσιαστικές αναβαθμίσεις... Πάντως, και οι δύο ASrock που παρατέθηκαν είναι αστεράκια! Πρότεινα την 87TD-EVO με κύριο γνώμονα τις επιδόσεις στο gaming, σαφώς υπάρχουν και άλλοι συνιστώσες στην επιλογή μητρικής, οπότε άνετα μέσα και οι ASrock...
p_under Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Είναι αυτή που είχες p_under; ναι αυτην εχω , προσπαθω να την κανω rma αλλα to pc1 δεν ψηνεται γτ δεν καταλαβαινουν τι τους λεω . θα το παλεψω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.