chris1978 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας ! Εχω ενα πινακα στο excel τον οποιο τον εχω κανει εξαγωγη απο την access,εκανα της αλλαγες που θελω το θεμα μου ειναι οτι κατω απο τον πινακα εχει πολλες αδειες γραμμες μπορει αυτες με καποιο τροπο να απαλοιφουν ;To ρωτω αυτο επειδη αν ξανα τοποθετησω τον πινακα απο το excel στη βαση δεδομενων παιρνει και τις κενες γραμμες απο κατω και δε δουλευει η βαση δεδομενων σωστα. Lemmas.zip
isay Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Η βάση δεδομένω που κάνεις εισαγωγή ειναι η access ή κάποια άλλη; Έστω οτι ειναι κάποια άλλη. Η τακτική σβήνω γραμμες δεν θα αποδώσει. Πρώτος τρόπος: ΑΦΟΥ κάνεις την εισαγωγή, με κάποιο script διαβάζεις τις τελευταίες άδειες γραμμές και τις σβήνεις. Δεύτερος τρόπος: Κατά την εισαγωγή στην βάση δεδομένων να επιλέξεις τον αριθμό των γραμμων που θα κάνεις εισαγωγή. Δεν ξέρω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, αλλά κοίτα αν εχει αυτη τη δυνατότητα.
chris1978 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχην σ ευχαριστω για αμεση την απαντηση και τις υποδειξεις, τη βαση δεδομενων την ανοιγω με την Access απο εκει την κανω εξαγωγη στο Excel και μετα αντιστροφα με τον οδηγο εισαγωγης την εισαγω παλι μεσα.Πως μπορω να επιλεξω τον αριθμο των γραμμων που θελω να κανω εισαγωγη ? Στον οδηγο εισαγωγης επιλεγω την προσαρτηση ενος αντιγραφου των εγγραφων στο πινακα, ανοιγει μετα τον πινακα που θα κανει εισαγωγη παρατηρω ομως οτι κανονικα ο πινακας εχει 41000 γραμμες μου ανοιγει εκει μονο 26.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.