Προς το περιεχόμενο

ο υπολογιστης μου σερνεται!

Heavenz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα μετα απο ενα προβλημα που ειχα με τα αρχεια .lnk( το προβλημα αυτο δεν υπαρχει πλεον, το διορθωσα) , ο υπολογιστης μου αρχισε να σερνεται στα 4 ... Ειναι αρκετα καινουργιος και καλος... Αργει να ανοιξει ακομα και τους φακελους... Δεν μπορω να κανω alt+tab... Συνεχως μου λεει οτι τα windows δεν ανταποκρινονται... Και οταν ανοιγω την Διαχειρηση εργασιων των windows μου λεει πως καθε προγραμμα που εχω ανοικτο οτι δεν ανταπορκινεται επισης... Μπορει καποιος να βοηθησει? Ελπιζω να μην ειναι η μονη λυση το Format γιατι βαριεμαι να περναω ολα αυτα που εχω περασμενα ξανα απο την αρχη :) :P

Δημοσ.

εγω θα το κανα format, οχι επειδη ειναι η μονη λυση,απλα για να ξελαμπικαρει και να ανασανει και λιγακι το pc.δεν ειναι κακο το φορματ μονο μια μερα πρεπει να αφιερωσεις... (σορρυ αλλα δε ξερω αν υπαρχει λυση)

Δημοσ.
Δεν ξερω γιατι αλλα μετα απο ενα προβλημα που ειχα με τα αρχεια .lnk( το προβλημα αυτο δεν υπαρχει πλεον, το διορθωσα)

Μιας και κατάλαβες ότι μάλλον αυτή είναι η αρχή του προβλήματος,δεν μας λες και εμάς τι ακριβώς πρόβλημα ήταν και τι έκανες για να το λύσεις,έτσι για να έχουμε μια άποψη καλλίτερη.

Δημοσ.

Το σούρσιμο σε υπολογιστές, μπορεί να οφείλεται από έναν ιο, αλλά και να είναι γεμάτος ο σκληρός δίσκος σου, να τον έχεις βαρύνει με Antivirus βαριά όπως το Panda. Σε κάθε περίπτωση κάνε ένα format να βγούν όλα από μέσα και δες αν πηγαίνει καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...