Προς το περιεχόμενο

warcraft 3 με leopard

dxdydz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι λατρης του συγκεκριμενου παιχνιδιου. το παιχνίδι ειναι του 95-96 και έχει κανονικα install για μακ. δηλαδη δεν ειναι κάποια μεταφορά καποιου προγραματιστή από προγραμα windows σε μακ(οπως πχ γινεται στο pro evolution και σε αλλα). επίσης είναι γνήσιο και όχι σπασμενο. το θέμα είναι πως το παιχνίδι δε παίζει καθόλου "smoothly" έχει πολυ μικρο frame rate και φαινεται να κολλαει όταν παιζω απο λεοπαρντ. αντί8ετα απο το partition των windows παίζει μια χαρα. υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιώσω την ποιότητα? κάποιο προγραμα ή καποιες ρυθμίσεις. το μακ που χρησιμοποιώ ειναι το macbook pro 15'' i7 οπότε είναι πλήρως ικανό να σηκώσει ενα τόσο παλιο παιχνίδι. ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε όλες τις ρυθμίσεις στο minimum και δες πως πάει. αν τρέχει καλά σημαίνει ότι φταίει κάποια από τις ρυθμίσεις οπότε ξεκίνα να ανεβάζεις μία μία και να δεις τι γίνεται.

Στο δικό μου mbp mid 2009 τρέχει μια χαρά (εκτός από το ότι όταν παίζω custom games κολλάει μετά στο exit και το βγάζω με force quit).

Επίσης, το warcraft III ΔΕΝ έχει βγει 95-96 :) Άμα υπήρχαν τόσο ωραία παιχνίδια τότε... :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Warcraft_III

Ιούλιος του 2002 :P

Ποια εκδοση του λειτουργικου χρησιμοποιεις?? π.χ. 10.6.5

Εμενα σε iMac Late 2006 και Macbook Pro mid 2010 παει σφαιρα και τα 2 με Snow Leopard.. κατι παιζει με την εγκατασταση.

Στην θεση σου θα εκανα με την σειρα:

-Software Update στο λειτουργικο (εαν δεν εχεις ηδη κανει)

-Repair Disk Permissions μεσω Disk Utility

-Επανεγκατασταση του παιχνιδιου και αυτο που ισως λυσει οριστικα το προβλημα, Update μσω του Battle.Net

το leopard έχω, τώρα ποια version ακριβώς θα σε γελάσω. ειμαι mac newbie! αύριο κι ολας θα κάνω update software και disk ταδε και αυτο με τις ρυμίσεις. Συγκεκριμένα dota παιζω αν έχει καποια σημασία. και το update ηταν απο bnet. update drivers για nvidia πως κάνω; αυτοματα απο software update;

@BlackScorpionX έχεις δικιο, το παράκανα λιγο. νόμιζα πως ήταν εποχής civilization 2 (1999 αν θυμαμαι καλά)

για να δεις ποια εκδοση εχεις πατα το μηλαρακι πανω αριστερα και κανε κλικ στο About This Mac και θα σου πει τι εχεις.

Παντως νομιζω πως εχεις Snow Leopard και οχι Leopard (επειδη τα MBP Late 2009-2010 ερχονται παντα με την νεοτερη εκδοση που εχει βγει αρα εσυ λογικα θα εισαι σιγουρα σε 10.6.x)

εκανα update και disk αλλα τπτ σπουδαιο. ειναι playable στα 800χ600 αλλα είναι αθλιο σε αυτη την αναλυση. θα αλλάξω και ποντίκι επειδή ωρες ωρες χανεται σα να κολλάει στισ πιο μεγάλες αναλυσεις. λογικά δε φταίει αυτό αλλά ποτέ δε ξέρεις. ευχαριστω παιδια. αν έχει κάποιος απο σας macbookpro μπορεί να μου πει σε τι ανάλυση το παίζει; ευχαριστώ

εβαλα ενα βιβλιαρακι απο τη μια πλευρα και ψυχεται καλυτερα και παιζει τελεια σε ολες τις ρυθμισεις. να φανταστω πως δεν ειναι φυσιολογικο ε? το χω πανω σε ενα ξυλινο τραπεζι.

εβαλα ενα βιβλιαρακι απο τη μια πλευρα και ψυχεται καλυτερα και παιζει τελεια σε ολες τις ρυθμισεις. να φανταστω πως δεν ειναι φυσιολογικο ε? το χω πανω σε ενα ξυλινο τραπεζι.

Εαν το πρόβλημά σου είναι η θερμοκρασία, παρατήρησε εαν το fan δυναμώνει όταν ανοίγεις το warcraft (επειδή παίζω κ εγώ, οι στροφές ανεβαίνουν σχεδόν αμέσως όταν το ανοίγω). Αν δεις ότι οι στροφές παραμένουν χαμηλές, τότε έχεις σίγουρα πρόβλημα θερμοκρασίας για την οποία υπάρχουν 2 λύσεις:

1) κατεβάζεις αυτό και ανεβάζεις τις στροφές του fan χειροκίνητα Ή

2) κάνεις reset την PMU για να αλλάζουν ξανά οι στροφές αυτόματα.

Επειδή μου έχει τύχει κ εμένα στα καλά καθούμενα η ίδια περίπτωση, με την δεύτερη λύση έλυσα το πρόβλημα και το fan λειτούργησε κανονικά και αυτόματα.

ευχαριστώ για τις απαντησεις, με το βιβλιαρακι και αυτα που προτεινατε παιζει μια χαρα. μαλλον έχω ομως προβλημα στο hardware λογω κ αλλων προβληματων σε mac και win. θα το παω σε service να μου πουν τι γινεται. σας ευχαριστω παντως πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...