Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με κελιά στο Excel

Stavros_Ribo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να πάρω έναν έτοιμο πίνακα από μία ιστοσελίδα(δηλαδή απλά τα δεδομένα του να είναι στοιχισμένα ανά στήλες και γραμμές) και να τον αντιγράψω ολόκληρο στο excel βάζοντας σε κάθε κελί από 1 στοιχείο του πίνακα. π.χ. Όταν κάνω αντιγραφή έναν πίνακα 5Χ2 και μετά επιλέγω δύο στήλες στο excel και κάνω επικόλληση μου βγάζει μόνο 1 στήλη. Δηλαδή στο 1ο κελί (π.χ. στο Α1) βρίσκεται μία λέξη της πρώτης στήλης, στη συνέχεια ένα μεγάλο κενό και μετά η ίδια λέξη(στο ίδιο κελί όπως αντιλαμβάνεστε)όσο αναφορά τις γραμμές οκ τις περισσότερες φορές το κάνει. Έψαξα λίγο και τις επιλογές της ειδικής επικόλλησης αλλά δεν βρήκα κάτι....Επίσης κατάλαβα πως αυτή η αυτόματη μορφοποίηση που θέλω, γίνεται αν ο πίνακας είναι για π.χ. έτοιμος στο word (όχι απλά στοιχισμένος, αλλά κανονικός πίνακας στο word 5Χ2)....Από ιστοσελίδα όμως αν πάρουμε τον πίνακα(τα στοιχισμένα δεδομένα) πως γίνεται αυτή η μορφοποίηση στο excel???????

ευχαριστώ για τον χρόνο σας....

Δημοσ.

Ξέρει κανένας;;; Είναι επείγον!!!!

για παράδειγμα κάποιους πίνακες εδώ

Βασικά αυτός ο πίνακας είναι εύκολος να μεταφερθεί ανά στήλη πατώντας το ctrl, αλλά ρωτάω γενικά πως μπορώ να μεταφέρω ολόκληρο έναν πίνακα από ιστοσελίδα στο excel!!

Δημοσ.

Ξέρει κανένας;;; Είναι επείγον!!!!

για παράδειγμα κάποιους πίνακες εδώ

Βασικά αυτός ο πίνακας είναι εύκολος να μεταφερθεί ανά στήλη πατώντας το ctrl, αλλά ρωτάω γενικά πως μπορώ να μεταφέρω ολόκληρο έναν πίνακα από ιστοσελίδα στο excel!!

Δε δίνεις μια σελίδα, με ένα πίνακα που δε μπορείς να αντιγράψεις; Σε αυτούς που έδωσες και με απλό μαρκάρισμα και copy paste κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Στις σελίδες που έδωσες, με ένα απλό copy paste τα παίρνει. Πρέπει όμως να επιλέξεις και τον τίτλο.

πχ. "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ"

21e0wlf.png

Δημοσ.

Εμένα χωρίς να επιλέξω τα από πάνω δε μου τα δίνει σε πίνακα!

Δες αριστερά copy paste χωρίς τίτλο και δεξιά με τίτλο :blink:

sshot2xb.png

Uploaded with ImageShack.us

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...