Προς το περιεχόμενο

crazy sundays

dukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλαινο μαυρο κουμπι τι ακριβως κανει, εχει καταλαβει κανεις?

Νομιζω ειναι για macro εντολες αλλα δεν ξερω πως ακριβως δουλευει..

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχει σχέση με το που έχεις εγκαταστήσει το download manager, αλλά γενικά για όλα τα downloads ειναι!

Εννοώ με τον εσωτερικό του download manager χωρίς τη χρήση H/Y μπορείς να κατεβάσεις απο site τύπου rapidshare και τέτοια ???

Μπορείς ας πούμε να του βάλεις μια λίστα με link απο rapidshare και να τα κατεβάζει μόνο του ??? ;)

Δημοσ.

Εννοώ με τον εσωτερικό του download manager χωρίς τη χρήση H/Y μπορείς να κατεβάσεις απο site τύπου rapidshare και τέτοια ???

Μπορείς ας πούμε να του βάλεις μια λίστα με link απο rapidshare και να τα κατεβάζει μόνο του ??? ;)

θεωρητικά μπορείς γιατί είναι χρήση router - internet απευθείας.

πρακτικά δεν γνωρίζω..

Δημοσ.

Βαρύ όμως ρε παιδί μου .. και χωρίς τα βαράκια :P

Και τα δυό ποντίκια της logitech που έχω/είχα ήταν ήδη βαριά και χωρίς τα βαρίδια.

Πιστεύω πως είναι μαρκετινίστικη ανοησία αυτό.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να βολεύεται με ακόμα βαρύτερο mouse.

Δημοσ.

Και τα δυό ποντίκια της logitech που έχω/είχα ήταν ήδη βαριά και χωρίς τα βαρίδια.

Πιστεύω πως είναι μαρκετινίστικη ανοησία αυτό.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να βολεύεται με ακόμα βαρύτερο mouse.

Όντως.. το κουτί με τα βαράκια το' χω πετάξει στην άκρη ..

Γενικά τα βαριά δεν βολεύουν ..

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και μήνες το δουλεύω με 10gr βαρίδιο μέσα...Το έβγαλα πριν από λίγο να το δοκιμάσω σκέτο και μου φάνηκε επίσης μια χαρά,αλλά πλέον το συνήθισε το χέρι μου με 10gr.Βέβαια παίζει ρόλο και το αν παίζεις παιχνίδια.Ι don't.

Είχα δοκιμάσει όταν το πήρα 30gr έτσ για λίγο.Ό,τι πρέπει για τενοντίτιδα... :fear:

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και μήνες το δουλεύω με 10gr βαρίδιο μέσα...Το έβγαλα πριν από λίγο να το δοκιμάσω σκέτο και μου φάνηκε επίσης μια χαρά,αλλά πλέον το συνήθισε το χέρι μου με 10gr.Βέβαια παίζει ρόλο και το αν παίζεις παιχνίδια.Ι don't.

Είχα δοκιμάσει όταν το πήρα 30gr έτσ για λίγο.Ό,τι πρέπει για τενοντίτιδα... :fear:

Να προσθέσω, πως στο κλασικό φθηνό υφασμάτινο mouse pad, υπάρχει μεγαλύτερη τριβή.

Εγώ χρησιμοποιώ το destructor (no shit!) της razer :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...