k_dinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το πλαινο μαυρο κουμπι τι ακριβως κανει, εχει καταλαβει κανεις? Νομιζω ειναι για macro εντολες αλλα δεν ξερω πως ακριβως δουλευει..
giannis00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 έχει σχέση με το που έχεις εγκαταστήσει το download manager, αλλά γενικά για όλα τα downloads ειναι! Εννοώ με τον εσωτερικό του download manager χωρίς τη χρήση H/Y μπορείς να κατεβάσεις απο site τύπου rapidshare και τέτοια ??? Μπορείς ας πούμε να του βάλεις μια λίστα με link απο rapidshare και να τα κατεβάζει μόνο του ???
PETROS13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εννοώ με τον εσωτερικό του download manager χωρίς τη χρήση H/Y μπορείς να κατεβάσεις απο site τύπου rapidshare και τέτοια ??? Μπορείς ας πούμε να του βάλεις μια λίστα με link απο rapidshare και να τα κατεβάζει μόνο του ??? θεωρητικά μπορείς γιατί είναι χρήση router - internet απευθείας. πρακτικά δεν γνωρίζω..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Βαρύ όμως ρε παιδί μου .. και χωρίς τα βαράκια Και τα δυό ποντίκια της logitech που έχω/είχα ήταν ήδη βαριά και χωρίς τα βαρίδια. Πιστεύω πως είναι μαρκετινίστικη ανοησία αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να βολεύεται με ακόμα βαρύτερο mouse.
UpToDate_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Και τα δυό ποντίκια της logitech που έχω/είχα ήταν ήδη βαριά και χωρίς τα βαρίδια. Πιστεύω πως είναι μαρκετινίστικη ανοησία αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να βολεύεται με ακόμα βαρύτερο mouse. Όντως.. το κουτί με τα βαράκια το' χω πετάξει στην άκρη .. Γενικά τα βαριά δεν βολεύουν ..
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως εδώ και μήνες το δουλεύω με 10gr βαρίδιο μέσα...Το έβγαλα πριν από λίγο να το δοκιμάσω σκέτο και μου φάνηκε επίσης μια χαρά,αλλά πλέον το συνήθισε το χέρι μου με 10gr.Βέβαια παίζει ρόλο και το αν παίζεις παιχνίδια.Ι don't. Είχα δοκιμάσει όταν το πήρα 30gr έτσ για λίγο.Ό,τι πρέπει για τενοντίτιδα...
JohnMik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553255&sid=1 Πώς σας φαίνεται? Εγώ πάντως τσίμπησα μία για το μελλοντικό μου pc
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 To Dirt 2 λέει τίποτα σαν παιχνίδι? Στα 9 ευρώ το έχει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως εδώ και μήνες το δουλεύω με 10gr βαρίδιο μέσα...Το έβγαλα πριν από λίγο να το δοκιμάσω σκέτο και μου φάνηκε επίσης μια χαρά,αλλά πλέον το συνήθισε το χέρι μου με 10gr.Βέβαια παίζει ρόλο και το αν παίζεις παιχνίδια.Ι don't. Είχα δοκιμάσει όταν το πήρα 30gr έτσ για λίγο.Ό,τι πρέπει για τενοντίτιδα... Να προσθέσω, πως στο κλασικό φθηνό υφασμάτινο mouse pad, υπάρχει μεγαλύτερη τριβή. Εγώ χρησιμοποιώ το destructor (no shit!) της razer
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ( πολύ καλό value τα RENDITION!!! 1Χ4 είναι ε; )
devilfish Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 για πιο λογο βαζουν κατι που ειναι ηδη εξαντλημενο στο crazy sundays π.χ LEVEL ONE WNC-0600 N_ONE WIRELESS PCI CARD αμα τους παρω τηλεφωνο υπαρχει περιπτωσει να καταφερω να το παραγγειλω??
G@rg@oun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ μουφα και αυτο το crazysundays μονο η βαση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.594116&sid=1 στα 14.39ε κατι ελεγε αν καποιος δεν ειχε και αν δεν ειχα και εγω θα την επερνα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.