GREGKERKYRA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν εχει πρόβλημα απλά η εργονομία του είναι διαφορετική που πρέπει να πατάω το κλικ με όλο το δαχτυλο και όχι με το αρκοδάκτυλο όπως συνήθως λόγο όγκου φαντάζομαι. Να φανταστείς ακομα χρησιμοποιώ ακομα το παλίο, ένα gigabyte των 8 ευρώ (επρεπε να πάρω 5 απο αυτά να έχω). Πάντως αυτό με τα βαρίδια είναι πρεπει να είναι πολύ καλο! Κοίτα είναι λίγο πιο μεγάλο από τα συνηθισμένα, για να μην πάει χαμένο χρησιμοποίησε το με το "ζόρι" για λίγες μέρες και ίσως το συνηθίσεις αλλιώς σίγουρα κάποιος θα το θέλει, πάντως εγώ το έχω συνηθίσει και πατάω τα πλήκτρα περίπου στη μέση και με έχει βολέψει. Πολλοί που έχουν μικρά δάχτυλα πάντως έχουν παραπονεθεί ότι δεν τους βολεύει.
omilos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και σε μενα το ιδιο εκαναν. Στο σαιτ εχουν διαφορετικο κωδικο προιοντος, αλλα τελειως ιδια περιγραφη. σημερα παω να το παραλαβω και θα ζητησω αυτο που παρειγγειλα και βλεπουμε και γω το παρατήρησα.λογικά το ίδιο θα είναι αφού και τα δυο,OEM και DSP,είναι bulk οποτε σε σακουλάκι θα τα πάρουμε.σήμερα το περιμένω και γω
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά σήμερα μου έρχεται ρε παιδιά ; Άκυρο,έφτασε στο κατάστημα
PETROS13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, και εγώ αυτό σκεφτόμουν....Φαίνεται καλή προσφορά, όμως κανείς μάλλον δεν ασχολήθηκε (αν και το προϊόν εξαντλήθηκε). δεν το έχουν φέρει ακόμα.. όποιος συνδέει με ρούτερ πάω από έναν υπολογιστή , τότε ο δίσκος αυτός θα είναι χρήσιμος!
kavalaSotiris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 μολις παρελαβα το ποντικι. ειναι λιγο μεγαλο σε μεγεθος αλλα αρκετα καλο για τα λεφτα του.
cloak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Το παρελαβα και γω στο σακουλάκι του. DSP και OEM ειναι το ιδιο ποντικι. Πολυ καλο δειχνει, πιο ογκωδες απ το Logitexh G5, αλλα θα ελεγα οτι ειναι ενα κλικ καλυτερο, Μενει να το συνιθησω στο χερι. Για τα 20€ δεν το συζηταμε, εξαιρετικη τιμη.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βαρύ όμως ρε παιδί μου .. και χωρίς τα βαράκια
mitsakhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εγώ έβαλα και ένα 10ρακι μια χαρά... Το ρολερ είναι κάπως σκληρό η μου φαίνεται ?
WiseGuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ενδιαφέρον προσφορές και ποντίκια μάγκες!! ευχαριστώ για τις πληροφορίες... και εγώ ποντίκι έψαχνα καιρό τώρα...
giannis00 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δεν το έχουν φέρει ακόμα.. όποιος συνδέει με ρούτερ πάω από έναν υπολογιστή , τότε ο δίσκος αυτός θα είναι χρήσιμος! Το φέρανε ... Στο internet πάντως, δεν εχω βρει και τις καλύτερες κριτικές. Ξέρει κανείς εαν εκτος απο torrent μπορει να κατεβάζει απο σελίδες τύπου rapidshare ?
omilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 το πήρα το ποντίκι όλα καλά, αλλα λέει ότι το καλώδιο μπορείς να το μαζέψεις όσο θέλεις...πως γίνεται δεν μπορώ να το βρω...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 το πήρα το ποντίκι όλα καλά, αλλα λέει ότι το καλώδιο μπορείς να το μαζέψεις όσο θέλεις...πως γίνεται δεν μπορώ να το βρω... Αυτό νομίζω γίνεται με το κουτάκι που περιέχει τα βαρίδια και τις ταπίτσες.Αν προσέξεις,σε 2 απ'τις άκρες του κουτιού υπάρχουν 2 μικρές τρύπες για να περνάει από μέσα το καλώδιο του mouse. (Βέβαια δεν είναι και το πιο πρακτικό πράγμα στον κόσμο,αλλά ντακς,στο λέει και καλά σαν "modάρισμα".)
PETROS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το φέρανε ... Στο internet πάντως, δεν εχω βρει και τις καλύτερες κριτικές. Ξέρει κανείς εαν εκτος απο torrent μπορει να κατεβάζει απο σελίδες τύπου rapidshare ? έχει σχέση με το που έχεις εγκαταστήσει το download manager, αλλά γενικά για όλα τα downloads ειναι!
omilos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό νομίζω γίνεται με το κουτάκι που περιέχει τα βαρίδια και τις ταπίτσες.Αν προσέξεις,σε 2 απ'τις άκρες του κουτιού υπάρχουν 2 μικρές τρύπες για να περνάει από μέσα το καλώδιο του mouse. (Βέβαια δεν είναι και το πιο πρακτικό πράγμα στον κόσμο,αλλά ντακς,στο λέει και καλά σαν "modάρισμα".) έχεις δίκιο έτσι είναι,αλλα όπως είπες δεν είναι καθόλου βολικό πρέπει να έχεις το κουτί διπλα. καλύτερα να το έχεις έτσι όπως είναι μαζεμένο και πιασμένο με τον απλό γνωστό τρόπο,όπως το πήραμε δηλαδή.
Everest Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 αυτό με το dsp και oem είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. απλά για κάποια δικό τους εσωτερικό θέμα ( καταχώρησης; ) το "αλλάζουν" από το ένα στο άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.