Προς το περιεχόμενο

crazy sundays

dukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παρηγγειλα το ποντικι. η εξελιξη παραγγελιας ειναι στο σταδιο (Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας) ποτε θα παει στο επομενο??? η δικη σας που βρισκεται???

Λογικά αύριο,που θα δουν την παραγγελία σου στο σύστημα και θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αποστολής.Αλλά και μετά από 2 μέρες να συμβεί αυτό,δεν έχεις πρόβλημα.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ το ποντίκι, μου άρεσε πολύ αν και ακόμα δεν το έχω συνδέσει. Εκ πρώτης όψεως καλό είναι και φαίνεται να με βολεύει αρκετά στο χέρι.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά γκαντέμης το πήρα το ποντίκι 4 μέρες πριν βάλουν την προσφορά στα 37€... Πολύ καλό σας το συστήνω 20€ πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.

τι διαφορά εχει με το Χ5 που είχε πριν κανα μήνα στα 15? είναι καλύτερο αυτό? Το Χ5 που το πήρα στα 15 δεν μου φάνηκε εργονομικό, τα κλικ πρεπει να τα πατας με όλη την επιφάνια του δαχτηλου, ισως να έχω μικρά χέρια :P

Δημοσ.

Παιδιά το ποντίκι χρειάζεται κάποιον κωδικό για να το παραγγείλω;

Θυμάμαι πέρσι με έναν φίλο που το είχαμε παραγγείλει απο crazy sundays μου λέγανε για κωδικούς και μαλακίες στο ταμείο ...

Δημοσ.

τι διαφορά εχει με το Χ5 που είχε πριν κανα μήνα στα 15? είναι καλύτερο αυτό? Το Χ5 που το πήρα στα 15 δεν μου φάνηκε εργονομικό, τα κλικ πρεπει να τα πατας με όλη την επιφάνια του δαχτηλου, ισως να έχω μικρά χέρια :P

Επειδή έχω και τα δύο, κάνε την αλλαγή, είναι ακριβώς τα ίδια σε μέγεθος, αλλά το sidewider έχει επιπλέον οθόνη που σου λέει τα dpi, βαράκια ρύθμιση βάρους και πιο όμορφο.

Αυτό που λες με το κλικ δεν το καταλαβαίνω, ίσα ίσα που πατιούνται πολύ εύκολα, μήπως έχει πρόβλημα; Γιατί και εμένα το πρώτο που μου ήρθε είχε πρόβλημα στο αριστερό κουμπί πατιούνταν με δυσκολία, μου το άλλαξαν σε μία μέρα.!

Παιδιά το ποντίκι χρειάζεται κάποιον κωδικό για να το παραγγείλω;

Θυμάμαι πέρσι με έναν φίλο που το είχαμε παραγγείλει απο crazy sundays μου λέγανε για κωδικούς και μαλακίες στο ταμείο ...

κωδικό βάζουμε όταν είναι προσφορά από newsletter, αν είναι crazy sundays όχι.

Δημοσ.

κωδικό βάζουμε όταν είναι προσφορά από newsletter, αν είναι crazy sundays όχι.

Ωραία. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Άρα το παραγγέλνω :P

Δημοσ.

Επειδή έχω και τα δύο, κάνε την αλλαγή, είναι ακριβώς τα ίδια σε μέγεθος, αλλά το sidewider έχει επιπλέον οθόνη που σου λέει τα dpi, βαράκια ρύθμιση βάρους και πιο όμορφο.

Αυτό που λες με το κλικ δεν το καταλαβαίνω, ίσα ίσα που πατιούνται πολύ εύκολα, μήπως έχει πρόβλημα; Γιατί και εμένα το πρώτο που μου ήρθε είχε πρόβλημα στο αριστερό κουμπί πατιούνταν με δυσκολία, μου το άλλαξαν σε μία μέρα.!

Όχι δεν εχει πρόβλημα απλά η εργονομία του είναι διαφορετική που πρέπει να πατάω το κλικ με όλο το δαχτυλο και όχι με το αρκοδάκτυλο όπως συνήθως λόγο όγκου φαντάζομαι. Να φανταστείς ακομα χρησιμοποιώ ακομα το παλίο, ένα gigabyte των 8 ευρώ (επρεπε να πάρω 5 απο αυτά να έχω).

Πάντως αυτό με τα βαρίδια είναι πρεπει να είναι πολύ καλο!

Δημοσ.

στο pc1 22,40 ευρώ και χωρίς να τρελαθούνε πάντως. το λεω για οποιο δεν προλαβει και ειναι απαρηγορητος...

Δημοσ.

ρε παιδιά ποιά η διαφορά απο το DSP και το OEM?

παρήγγειλα το ποντίκι και απο DSP μου το έχει κάνει OEM, και τα 2 είναι bulk ΄όμως ποιά η διαφορά

• Moderators
Δημοσ.

στο pc1 22,40 ευρώ και χωρίς να τρελαθούνε πάντως. το λεω για οποιο δεν προλαβει και ειναι απαρηγορητος...

και 28,70 εδω http://www.plus4u.gr...stAdd=134010078

Η τρελα ειναι κληρονομικη ομως, μη νομιζεις. tongue.gif

Τι εννοω; Οριστε:

http://www.insomnia....96#entry3681196

Δημοσ.

ρε παιδιά ποιά η διαφορά απο το DSP και το OEM?

παρήγγειλα το ποντίκι και απο DSP μου το έχει κάνει OEM, και τα 2 είναι bulk ΄όμως ποιά η διαφορά

Και σε μενα το ιδιο εκαναν. Στο σαιτ εχουν διαφορετικο κωδικο προιοντος, αλλα τελειως ιδια περιγραφη. σημερα παω να το παραλαβω και θα ζητησω αυτο που παρειγγειλα και βλεπουμε

Δημοσ.

το LACIE 301515EK 1TB NETWORK SPACE είναι καλό (όσον αφορά τιμή) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304233&sid=1 όπως βλέπω αλλά ακόμα δεν το έχουν διαθέσιμο...

Ναι, και εγώ αυτό σκεφτόμουν....Φαίνεται καλή προσφορά, όμως κανείς μάλλον δεν ασχολήθηκε (αν και το προϊόν εξαντλήθηκε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...