Προς το περιεχόμενο

crazy sundays

dukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE DSP 20e...απο eshop.Εχω το απλο χωρις τα βαριδια και την οθονη για την απεικόνιση των dpi εδω και 2 χρονια,φοβερο ποντικι! πηρα κ αυτο για αναπληρωματικο :P.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσοχή!! Η έκδοση είναι DSP που σημαίνει ότι έρχετε χωρίς κουτί η τα παρελκόμενα....εγώ την "πάτησα" μια φορά και ψαχνόμουν γιατί δεν έχει κουτί!!

Απλά το λέω για όποιον δεν το ξέρει...:rolleyes:

Δημοσ.

Έχουν και μικρότερη εγγύηση οι dsp εκδόσεις. Το συγκεκριμένο απλά δεν θα έχει το cd με τους drivers και ένα χρόνο εγγύηση αντί για δυο. Κατα τ´αλλα είναι τρομερό ποντίκι αλλά θέλει λίγο καιρό να συνηθισετε τον όγκο του !

Δημοσ.

Αναφερεται οτι ειναι bulk εκδοση και η εγγυηση ειναι 3 χρονια με DOA 7 ημερων

Α συγγνωμη δεν το ειχα προσεξει, το ειπα διοτι αυτο ισχυε οταν το ειχα αγορασει και ηταν DSP εκδοση!

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει το X5 στα 15 ευρώ, αλλά με την απεργία στα καράβια ήρθε την Πέμπτη και δεν έχω πάει ακόμα να το παραλάβω.

Να πάρω το X5 ή να παραγγείλω το σημερινό στα 20; Αξίζουν τα 5 ευρώ παραπάνω;

Δημοσ.

Πολύ καλό είναια και το Χ5 αλλά το Sidewinder είναι όλα τα λεφτά! Έχει και βαρίδια μαζί που μπορείς να προσαρμόσεις το βάρος όπως εσύ θέλεις.

Το Χ5 το έχω πάρει και έχω παραγγείλει και το Sidewinder.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ καλη η τιμη αλλα μηπως ειναι λιγο αρχαιο το μοντελο ρε παιδια; Βλεπω οτι ειναι μοντελο του 2007.

Απο τοτε δεν εχει βγει νεοτερο μοντελο;

Δημοσ.

σκεφτομαι να παραγγειλω το ποντικι αλλα διαβασα οτι ειναι χωρις συσκευασια αρα δεν θα εχει και cd. γινεται να μου δωσετε καποιο link για να κατεβασω τους drivers ???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...