Str Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! έβαλα για πρώτη φορά στο νετμπουκάκι μου ubuntu, και για κάποιο λόγο δεν μπορεί να δει τα αρχεία που μοιραζει ο υπολογιστής με τα win7. Το άλλο λαπτοπακι που εχει επίσης win 7 τα βλάπει μια χαρα. Επίσης, τα αρχεία του ubuntu φαίνονται μέσα από το δικτυο. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν ανοίγω το network στο ubuntu, βλέπω τον σταθερό, διπλοκλικάρω και ζητάε κωδικό. Βάζω username και pass (με κάθε συνδιασμό, είτε λογαριασμούς των win ειτε ubuntu) αλλά μου ξανανοίγει το ίδιο παράθυρο... τι να διαβάσω? τι πρεπει να ξερω? που είναι το λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 εχουμε και λεμε ποσες κατατμησεις εκανες ? και πως τις ονομασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 οι κατατμήσεις δεν νομίζω να έχουν σχέση με το πρόβλημα του, μιας και το πρόβλημα είναι να δει τα αρχεία ενός σταθερού με win7 απο το netbook(με ubuntu) όποτε οι τοπικές κατατμήσεις του netbook δεν μας ενδιαφέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό και θα είσαι οκ http://www.liberiangeek.net/2010/11/enable-file-sharing-windows-7-ubuntu-10-10-maverick-meerkat/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 όλα τα βήματα σωστά, και μερικά ακόμα (όπως το να πειράξω μερικές παραμέτρους σε 1-2 services) αλλά ακόμα έχω το ίδιο πρόβλημα "password required for xxxx" -> βάζω και δεν το παίρνει, ξαναεμφανίζει το ίδιο παράθυρο... μέχρι και ίδιο λογαριασμό άνοιξα (ίδια usernames & pass) καμιά άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 To password στο samba είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχεις σαν user. κατέβασε στο ubuntu το πρόγραμμα system-config-samba για να σετάρεις το κωδικό εύκολα και να μην μπλέξεις με αρχεία ρυθμίσεων. Ο default κωδικός samba δεν θυμάμαι ποιος είναι αλλά σίγουρα θα είναι κανάς άκυρος όπως root-root, admin-admin ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.