Προς το περιεχόμενο

ATI SAPPFIRE HD 2600XT 512mb

Kakali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως μπορει καποιος πως γινεται να κανουμε αυτες τις καρτες κροσφα'ι'ερ? Εχω ενα νετ και για να μην αγοραζω παλι απο την αρχη σε ολα τα πσ καρτες ειπα να αγορασω στα μισα 1γιγα και αυτες που 8α βγαλω απο αυτα να τις κανω κρος. Εκανα ενα για δοκιμι αλλα απο οτι καταλαβα τις βλεπει σαν 2 και οχι σαν 1. Αν μπορει καποιος αν γινεται και πως,ευχαριστω εκ τον προτερον για το ενδιαφερον σας..

Δημοσ.

Κάνε λίγο πιο λιανά τι έχεις ήδη.

Γενικά για CrossFire πρέπει να το υποστηρίζουν οι εκάστοτε μητρικές.

Δε νομίζω πως θα κερδίσεις τίποτα ιδιαίτερο όμως με τις συγκεκριμένες.

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου,η μητρικη ειναι της ασους μοντελο Π2Κσ. Να σου πω την αληθεια τωρα παιζει ενας πελατης σε αυτο το δοκιμαστικο πσ και απο οτι βλεπω υπαεχει μια μικρη βελτιωση αλλα οχι αυτη που περιμενα.

Δημοσ.

Λοιπον,την μια εκει που ηταν και την αλλη στην μαυρη θηρα αλλα δεν εκανα καποια ρυθμιση απο το catalist.Οταν βεβαια την περασα εκανε τα drivers της καρτας δυο φορες install οποτε και την αναγνωρισε.Εχω μονο τις HD 2600 XT,απλα για να γλυτωσω λεφτα ειπα να τις εκανα crossfire τις μισες και στα αλλα pc να αγοραζα τις HD 4650.

Δημοσ.

πρεπει να τις κανεις ENABLE ΑΠΟ ΤΟ Catalyst.

ποσο θες να διαθεσεις για καρτες?

μεταβαση απο 2600χτ σε 4650 δεν αξιζει

Δημοσ.

Ετσι απλα γινεται απο το catalyst,θα το κανω αυτο φιλε μου και θα ξανα ενοιμερωσω.Να σου πω την αληθεια φιλε μου δεν ειμαι και για πολλα πολλα.. γυρω στα 70€ ψαχνω για την καθε μια.Και κατι αλλο,αν 8α τις κανω enable απο το catalyst θα επεκταθουν στο 1Gb η θα τις βλεπει παλι σαν 2?

Δημοσ.

οχι η μνημη δεν αυξανεται μονο η επεξεργαστικη ισχυς .Μονο enable λειτουργει το crossfire.το κανεις disable μονο οταν τρωει κοληματα

Δημοσ.

ΟΚ φιλε μου θα το κανω τωρα αμεσως σε ενα ακομα PC με τον τροπο που μου ειπες,παντος εσυ λες οτι δεν αξιζει να το κανω αυτο?Δλδ το cross? Κοιτα μεχρι στιγμης το εχω το νετ 3μιση χρονια και αυτες η καρτουλες με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο και τις σηνιστω ανεπιφιλακτα και καποιον οχι και τοσο απαιτhtiκο gamer.Εσυ εχεις να μου προτεινεις καποια καρτα που κατα την γνωμη σου θα με βγαλει καμια 2ετια?

Δημοσ.

αυτο που σκεφτεσαι μια χαρα ειναι καντες ολες crossfire και στα αλλα βαλε καινουριες

to 1gb ram δεν λεει τιποτα αν ειναι σε ψοφια καρτα (εμπορικο τρικ)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19431&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

ta brige τα εβαλες http://www.xsreviews.co.uk/reviews/graphics-cards/sapphire-hd-2600xt-crossfire/2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...