overpower Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 παιδια τι ειναι οι solid state drives? και σε τι χρησιμευουν?
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Σκληροί δίσκοι βασισμένοι στην τεχνολογία Flash Memory. Οι συμβατικοί δίσκοι είναι μηχανικοί/μαγνητικοί και λειτουργούν με μαγνητικό πεδίο, δίσκους και κεφαλές. Οι SSD είναι πολύ ταχύτεροι, δεν έχουν μηχανικά μέρη, αλλά είναι πολύ πιο ακριβοί και προς το παρόν ενδείκνυνται μόνο για λειτουργικό. Φιλικά, το forum δεν είναι chat room, ούτε google για να ανοίγεις thread κάθε λίγο και λιγάκι και για ψύλλου πήδημα. Για όποια πληροφορία θες, ανατρέχεις στο google, στη wikipedia και αλλού.
overpower Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη αν παρω ενα για το λειτουργικο μονο περιπου ποσο gb θελω για να βαλω windows7 ultimate version gr 64-bit?
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τα windows από μόνα τους απαιτούν περίπου 15GB. Από εκεί και πέρα εξαρτάται απ' τα προγράμματα που θες να περάσεις και ιδιαίτερα απ' τον αριθμό των παιχνιδιών. Εγώ με έναν 64άρη είμαι πολύ άνετος, αλλά δε θα περνούσα ποτέ πάνω από 2 παιχνίδια ταυτόχρονα (για τα σύγχρονα μιλάμε που απαιτούν ~10GB το καθένα).
overpower Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μπορω ομως και τα απιχνιδια να τα εγκαταστησω αλλου σωστα?εννοω να εχω εγκαταστησει τα windows σε ssd και προγραμματα,παιχνιδια κτλ σε αλλο δισκο
jakegate7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ναι μπορείς, αλλά τότε γιατί να πάρεις ssd αν δε τον αξιοποιήσεις?
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει, στα παιχνίδια πέρα απ' τα ταχύτερα loading times δε θα δει άλλη διαφορά.
jakegate7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 έχεις δίκιο ναι αλλά και πάλι γιατί να πάρει ssd αν δε βάλει εκεί τα προγράμματα/παιχνίδια που χρησιμοποιεί? απλά για να λέει ότι έχει ssd μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο αυτό? πληρώνεις 120-200 ευρώ για να τρέχουν πιο γρήγορα τα προγράμματα//παιχνίδια σου και θα τα βάλεις σε μηχανικό δίσκο?
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ με όσα λες, ούτε εγώ θα το έκανα.
overpower Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 τοτε θα βαλω κανα 100 gb και θα βαλω την dota,cod και γενικα οτι χρησιμοποιω πιο συχνα
overpower Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εγω που πηγα και ρωτησα μου ειπαν πως 40 gb αρκου για το λογισμικο μιας και πιανει κανα 5-6 gb πιστευω να αρκει αυτο το μεγεθος για το λογισμικο κανα 2-3 games και κανα προγραμματακι,σωστα?
jakegate7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 αν περάσεις xp(!) ναι φτάνουν τα 40gb αλλά όπως σου έγραψε και ο Φάνης τα 7 θέλουν +15gb , 2-3 σύγχρονα games(~10gb το καθένα=περίπου 25-30) τα πέρασες τα 40(που δε είναι 40 βασικά αλλά λιγότερο) . πιστεύω 60 με 1-2 παιχνίδια, τα windows και τα προγράμματά σου δε θα έχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.