Προς το περιεχόμενο

τι είναι οι ssd

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκληροί δίσκοι βασισμένοι στην τεχνολογία Flash Memory.

Οι συμβατικοί δίσκοι είναι μηχανικοί/μαγνητικοί και λειτουργούν με μαγνητικό πεδίο, δίσκους και κεφαλές.

Οι SSD είναι πολύ ταχύτεροι, δεν έχουν μηχανικά μέρη, αλλά είναι πολύ πιο ακριβοί και προς το παρόν ενδείκνυνται μόνο για λειτουργικό.

Φιλικά, το forum δεν είναι chat room, ούτε google για να ανοίγεις thread κάθε λίγο και λιγάκι και για ψύλλου πήδημα.

Για όποια πληροφορία θες, ανατρέχεις στο google, στη wikipedia και αλλού.

Δημοσ.

δηλαδη αν παρω ενα για το λειτουργικο μονο περιπου ποσο gb θελω για να βαλω windows7 ultimate version gr 64-bit?

Δημοσ.

Τα windows από μόνα τους απαιτούν περίπου 15GB.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται απ' τα προγράμματα που θες να περάσεις και ιδιαίτερα απ' τον αριθμό των παιχνιδιών.

Εγώ με έναν 64άρη είμαι πολύ άνετος, αλλά δε θα περνούσα ποτέ πάνω από 2 παιχνίδια ταυτόχρονα (για τα σύγχρονα μιλάμε που απαιτούν ~10GB το καθένα).

Δημοσ.

μπορω ομως και τα απιχνιδια να τα εγκαταστησω αλλου σωστα?εννοω να εχω εγκαταστησει τα windows σε ssd και προγραμματα,παιχνιδια κτλ σε αλλο δισκο

Δημοσ.

έχεις δίκιο ναι αλλά και πάλι γιατί να πάρει ssd αν δε βάλει εκεί τα προγράμματα/παιχνίδια που χρησιμοποιεί? απλά για να λέει ότι έχει ssd

μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο αυτό? πληρώνεις 120-200 ευρώ για να τρέχουν πιο γρήγορα τα προγράμματα//παιχνίδια σου και θα τα βάλεις σε μηχανικό δίσκο?

Δημοσ.

εγω που πηγα και ρωτησα μου ειπαν πως 40 gb αρκου για το λογισμικο μιας και πιανει κανα 5-6 gb

πιστευω να αρκει αυτο το μεγεθος για το λογισμικο κανα 2-3 games και κανα προγραμματακι,σωστα?

Δημοσ.

αν περάσεις xp(!) ναι φτάνουν τα 40gb αλλά όπως σου έγραψε και ο Φάνης τα 7 θέλουν +15gb ,

2-3 σύγχρονα games(~10gb το καθένα=περίπου 25-30) τα πέρασες τα 40(που δε είναι 40 βασικά αλλά λιγότερο) .

πιστεύω 60 με 1-2 παιχνίδια, τα windows και τα προγράμματά σου δε θα έχεις πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...